Σχετικά Με Εμένα

Καλώς ήρθατε! Φτιάξτε έναν καφέ και επιτρέψτε μου να σας μιλήσω λίγο για εμένα.

Πριν ξεκινήσω να σας εξηγώ τα πάντα σχετικά με την προσπάθεια που κάνω, νιώθω την ανάγκη να σας δηλώσω ότι δεν είμαι διαιτολόγος, ούτε διατροφολόγος, ούτε έχω κάποιο σχετικό πτυχίο. Δεν έχω καμία εξειδίκευση στον τομέα της υγείας.

Είμαι καλύτερα από χθες, αλλά όχι όσο καλά θα είμαι αύριο!

Έχω γεννηθεί, ζω και εργάζομαι στην Καλαμάτα και το όνομα μου είναι Γιώργος Καρτάλιας. Όλες οι επίσημες σπουδές μου είναι στην μουσική και στην διοίκηση επιχειρήσεων. Είμαι επαγγελματίας μουσικός και επιχειρηματίας, όμως…

Εδώ και πολλά χρόνια, έχω δημιουργήσει και αναπτύξει πάρα πολλές ιστοσελίδες με αντικείμενο την δίαιτα, τη διατροφή και το αδυνάτισμα. Έχω γράψει μια τεράστια αρθρογραφία και ομολογώ… Σκοπός μου πάντα ήταν να έχω κέρδος μέσα από διαφημίσεις ή από πωλήσεις προϊόντων αδυνατίσματος.

Ομολογώ επίσης ότι δεν έφτιαχνα πάντα και τις πιο ποιοτικές σελίδες. Όμως..! Μελετούσα καθημερινά. Διάβασα συνεχώς για νέες ανακαλύψεις στον χώρο του αδυνατίσματος και επειδή έπρεπε να παρέχω υλικό για αυτές τις σελίδες, απέκτησα εκ των πραγμάτων μια τεράστια εμπειρία στον χώρο.

Επέλεξα να ξεκινήσω το ArxizoDiaita.gr, επειδή έχω πραγματικά μεγάλη εμπειρία στον χώρο και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω τους αναγνώστες μου να αλλάξουν τη ζωή τους δείχνοντας τους μια οπτική γωνία που άργησα ο ίδιος να δω.

Έχω πίσω μου ανεξάντλητη δύναμη, μπροστά μου τεράστιες δυνατότητες και γύρω μου χιλιάδες ευκαιρίες!

Πήρα την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα όταν έφτασε εκείνη η στιγμή στη ζωή μου που όλα πήγαιναν στραβά και κάθε προσπάθεια μου δεν έδινε τα αποτελέσματα που θα ήθελα. Μιλάω για επαγγελματικά και προσωπικά μου ζητήματα και όχι για το θέμα με το βάρος μου.

Αυτό ήταν το μόνο που επιτέλους είχε υποταχθεί χάρη σε έναν νέο τρόπο ζωής που είχα διαλέξει.

Πώς Ξεκίνησαν Ολα;

Η σκέψη που καρφώθηκε στο μυαλό μου ήταν η εξής: Θα φτιάξω μια ιστοσελίδα προσανατολισμένη στον αναγνώστη!

Θα προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ, κυρίως να ξεπεράσουν την ψυχολογική πίεση που νιώθουν επειδή είναι υπέρβαροι. Θα δώσω ελπίδα στον κόσμο και μέσα από αυτούς θα παίρνω κουράγιο κι εγώ να συνεχίζω τον αγώνα για να ξεπεράσω τα δικά μου προβλήματα.

Ο πόνος είναι προσωρινός. Μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό, ή μια ώρα, ή μια μέρα, ή έναν χρόνο, αλλά στο τέλος θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Αν όμως εγκαταλείψεις, αυτό διαρκεί για πάντα. (Lance Armstrong)

Διάλεξα το ίντερνετ γιατί μου δίνει τεράστιες δυνατότητες. Είμαι internet marketer, αλλά αποφάσισα ότι αυτή την φορά θα ξεκινήσω ένα project φτιαγμένο για τους ανθρώπους. Χρειάζομαι λοιπόν τα καλύτερα εργαλεία για να επικοινωνήσω μαζί τους.

Θέλω να οργανώσω μια κεντρική σελίδα με άρθρα εξαιρετικά προσεγμένα, να παραθέσω ένα blog που θα μου δίνει τη δυνατότητα να μοιράζομαι σκέψεις και απόψεις μου, να ξεκινήσω ένα κανάλι στο Youtube, ώστε να μπορείτε να με βλέπετε και να σας δίνω κουράγιο και να προσθέσω σε όλα αυτά και άλλες δυνατότητες της εποχής μας όπως το Facebook, το Twitter, τα forums και όλα όσα εργαλεία χρησιμοποιεί ο κόσμος για να επικοινωνεί.

Αυτό που με παθιάζει και θα με κρατάει συγκεντρωμένο στο μέλλον είναι ότι θα έχω καθημερινά επαφή με πάρα πολλούς ανθρώπους και όλοι μαζί θα βελτιώνουμε το σώμα και τη ζωή μας.

Σε Ποιούς Απευθύνομαι;

Έχω επιλέξει και τα άτομα στα οποία θέλω να απευθυνθώ περισσότερο. Είναι αυτοί-ες που έχουν ξεχαστεί από όλες όσες ιστοσελίδες έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Είναι αυτοί-ες που έχουν πολλά κιλά επάνω τους και τα κουβαλούν χρόνια, αλλά το μεγαλύτερο βάρος βρίσκεται στην ψυχή τους. Τους ταλαιπωρεί και δεν τους αφήνει να χαρούν την καθημερινότητα τους και καμία δίαιτα δεν μπορεί να το διώξει από επάνω τους.

Πρόκειται για άντρες και γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά με το θέμα του πάχους τους και έχουν την δύναμη να με ακολουθήσουν. Μπορούν να πάρουν την μεγάλη απόφαση, αλλά δεν το ξέρουν. Είμαι εδώ για να τους βοηθήσω να το κάνουν.

Συνήθως τριγυρνούν εκεί έξω και σερφάρουν ατελείωτες ώρες, ψάχνοντας να βρουν μια γρήγορη και δραστική λύση στο αδυνάτισμα και διαβάζουν ατελείωτα άρθρα νομίζοντας ότι αν ακολουθήσουν δυο τρία βασικά βήματα που τους προτείνουν, θα χάσουν τα κιλά που πάντα ήθελαν. Τα χρόνια περνούν όμως και αυτοί-ες βρίσκονται εκεί.

Ψάχνουν ακόμα το ιδανικό σύστημα-χάπι-δίαιτα-συμβουλή-κόλπο που θα τους λυτρώσει. Κάνω μια μικρή παρένθεση για να σημειώσω ότι μέχρι τώρα θεωρώ ότι υπάρχουν επιλογές που μπορούν να βοηθήσουν. Το αναφέρω έτσι απλά. Για όσους θα ήθελαν να με ρωτήσουν σχετικά.

Το "αδύνατο" δεν είναι γεγονός. Είναι απλά μια άποψη!

Θα σας πω ένα μυστικό. Δεν ξέρουν τι πραγματικά είναι αυτό που θέλουν. Όλοι νομίζουν ότι ο μέγιστος σκοπός τους είναι να αλλάξουν το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά. Εγώ πιστεύω κάτι εντελώς διαφορετικό. Πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται και αυτό σκοπεύω να κάνω μέσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Πώς Σκοπεύω Να Τους Βοηθήσω;

  • Έχω αποφασίσει να δώσω πολύ μεγάλο βάρος στο ArxizoDiaita.gr. Όση εμπειρία απέκτησα και όση προσπάθεια έκανα όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε η στιγμή να τοποθετηθούν σε μια και μόνο σελίδα, μαζί με τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Youtube, το Facebook το Twitter κτλ.
  • Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να βοηθήσω όλους όσους με έχουν ανάγκη. Αν μου επιτρέπουν, θα το κάνω δημόσια, απαντώντας οπουδήποτε μου αφήνουν το μήνυμα τους, ή επιτρέποντας μου να δημοσιεύσω τα email τους, ή ιδιωτικά, αφού υπόσχομαι να κρατήσω μυστικές όλες τις πληροφορίες που δεν θα θέλουν να μάθει άλλος εκτός από εμάς τους δυο. Το έχω κάνει πολλές φορές άλλωστε μέχρι τώρα.
  • Θα απαντώ σε όλα τα σχόλια, οπουδήποτε και γίνονται και θα ελέγχω συστηματικά τα email μου έτσι ώστε να μην αφήσω καμία ερώτηση αναπάντητη. Δεν σκοπεύω να δώσω όμως τον αριθμό του κινητού μου, ή οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο, απλά και μόνο γιατί θέλω να απαντώ και να βοηθώ όσους με χρειάζονται α) όταν νιώθω ότι μπορώ να το κάνω κα β) όταν έχω συγκεντρώσει τις πληροφορίες που χρειάζονται για να έχω πλήρη άποψη για το θέμα.
  • Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να φτιάξω και ένα forum, έτσι ώστε να μπορεί κανείς σε ένα μέρος να βρίσκει συγκεντρωμένες όλες τις συζητήσεις μας, αλλά και να μοιράζεται μαζί μας αυτά που τον απασχολούν. Θα μπορούμε να αποκτήσουμε με αυτόν τον τρόπο τη δική μας ομάδα ανθρώπων που ο ένας θα εμψυχώνει τον άλλον.

Τι Θα Κερδίσω;

Όπως έχετε εσείς τα προβλήματα σας, έχω κι εγώ τα δικά μου. Τα προσωπικά μου προβλήματα είναι χειρότερα από ποτέ. Η μοναδική μου ευχαρίστηση είναι όταν ανεβαίνω στην ζυγαριά μου και βλέπω ότι έχω χάσει άλλο ένα κιλό. Την στιγμή που σας γράφω έχω χάσει 20 ολοστρόγγυλα κιλά και σκοπεύω να χάσω άλλα 10.

Μέσα από την μικρή αυτή κοινωνία των αναγνωστών μου, θα νιώθω ότι προσφέρω κάτι σε ανθρώπους που με χρειάζονται. Σε ανθρώπους που ξέρω ότι μπορώ να τους βοηθήσω να αλλάξουν ζωή. Σε ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν τις δυνατότητες τους.

Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Φαντάζομαι όμως θα αναρωτιέστε αν…

Θα Βγάλω Χρήματα Από Όλο Αυτό;

Ναι. Θα έχω και οικονομικό όφελος. Για να είμαι ειλικρινής έχω προσπαθήσει ήδη να το υπολογίσω. Δημιουργώ χρόνια ιστοσελίδες και έχω κάποια μικρά κέρδη από την κάθε μια.

Τα χρήματα που υπολογίζω να βγάλω είναι τόσα όσα θα μου δίνουν τη δυνατότητα να αφιερώνω πολλές ώρες καθημερινά, συλλέγοντας, αξιολογώντας, μελετώντας και δημοσιεύοντας ποιοτικό υλικό που θα έχει αξία για τους αναγνώστες μου.

Θεωρώ πολύ σημαντικό να σημειώσω ότι σε κάθε περίπτωση που θα προτείνω κάποιο προϊόν, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, θα πρόκειται για κάτι που πραγματικά θα πιστεύω ότι πραγματικά έχει αξία και μπορεί να δώσει την λύση που θα αναφέρω.

Δεν μπορώ να δοκιμάσω ο ίδιος όλα τα προϊόντα που θα παρουσιάσω, πρώτον γιατί δεν έχω αυτή την οικονομική δυνατότητα και δεύτερον γιατί δεν κάνουν όλα για όλους. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες και τα προϊόντα αδυνατίσματος δίνουν πραγματικά πολλές διαφορετικές επιλογές στις μέρες μας.

Χαλαρώστε και ζήστε τη ζωή σας, όπως ΕΣΕΙΣ θέλετε!

Για άλλη μια φορά τονίζω ότι κάθε πρόταση μου θα στηρίζεται σε προσωπική μου έρευνα και μελέτη και στην εγγύηση μου ότι πραγματικά πιστεύω όσα γράφω για όλα τα προϊόντα που θα παρουσιάσω κατά καιρούς.

Αν έχετε κάποια διαφωνία, θα μπορείτε να με βρείτε πραγματικά παντού εκεί έξω στο ίντερνετ και να μου εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας. Υπόσχομαι ότι θα ψάξω το θέμα καλύτερα και θα διορθώσω όλα όσα έχω αναφέρει μέχρι εκείνη την στιγμή.

Που Θα Μάθετε Περισσότερα Για Εμένα;

Θα μπορείτε να μαθαίνετε συνεχώς για τη δραστηριότητα μου:

Κλείνοντας…

Θέλω να ευχαριστήσω προκαταβολικά όλους όσους θα θελήσουν να με βοηθήσουν στην προσπάθεια μου, προτείνοντας ή γράφοντας αξιόλογα άρθρα ή παρέχοντας μου την γνώση τους με οποιονδήποτε τρόπο αυτοί θεωρούν καλύτερο.

Ευχαριστώ και όσους με διαβάζετε και πιστεύετε σε εμένα! Θα φροντίσω να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα και να εμπνέω τον κόσμο να με ακολουθήσει σε όλο αυτό.

Καλή συνέχεια!
Γιώργος

Scroll to Top