Χάπια Αδυνατίσματος – Οδηγός Επιλογής Και Αγοράς

Ενημερώθηκε στις 27 Μαρτίου 2024

Τα χάπια αδυνατίσματος, βοηθούν σε γενικές γραμμές στην αύξηση του μεταβολισμού, στην καύση λίπους και στην προώθηση της απώλειας βάρους.

Χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την λειτουργία τους. Υπάρχουν συμπληρώματα που μπορούν να ανήκουν σε μια μόνο ή και περισσότερες κατηγορίες, ανάλογα με τα συστατικά και την φόρμουλα που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία.

Θερμογένεση

Η θερμογένεση είναι μέρος της φυσιολογικής μεταβολικής διαδικασίας. Όταν τα συμπληρώματα δηλώνουν ότι αυξάνουν την θερμογένεση, αυτό σημαίνει ότι έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την επιτάχυνση του μεταβολισμού και συνεπώς την αύξηση της χρήσης λίπους και της καύσης του.

 

Η γνώμη μου: Έχω χρησιμοποιήσει πραγματικά πολλά από αυτά τα αδυνατιστικά προϊόντα. Θεωρώ ότι απλά αρέσουν στους άντρες περισσότερο, επειδή ανεβάζουν την ένταση στην προπόνηση και κρατούν ψηλά τον καρδιακό ρυθμό. Το ίδιο με έναν δυνατό καφέ δηλαδή.

 

Δεν βλέπω τον λόγο να διαθέσει χρήματα κανείς για κάτι τέτοιο. Εκτός αυτού, πάντα μου ήταν δύσκολο λιγάκι να κοιμηθώ τα βράδια, από την υπερένταση.

Λιποδιάλυση

Η λιποδιάλυση είναι η απλά η διάσπαση του λίπους που συμβαίνει στο σώμα μας με ένζυμα και νερό. Τα βοηθήματα αυτής της κατηγορίας, φροντίζουν (με βιταμίνες κυρίως) να φέρουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τα αποθέματα του λίπους στην πρώτη γραμμή, ώστε να χρησιμοποιηθούν για ενέργεια.

 

Η γνώμη μου: Σαν πρόσθετο όφελος σε κάποιο συμπλήρωμα, η προώθηση του λίπους ακούγεται καλή ιδέα. Δεν θα αγόραζα ένα προϊόν που λειτουργεί μόνο σε αυτή την βάση όμως.

 

Προσωπικά έχω καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος να στέλνω το λίπος μου για καύση, όταν ο φούρνος είναι κλειστός. Όταν δηλαδή δεν ασκούμαι ή δεν χρησιμοποιώ λιποδιαλύτες ή κάτι τέτοιο για να το κάψω.

Δέσμευση Λίπους ή Υδατανθράκων

Πρόκειται για αδυνατιστικά χάπια που απορροφούν το λίπος κυρίως ή τους υδατάνθρακες που περιέχουν τα γεύματα σας, με σκοπό να τα αποβάλετε χωρίς να τα έχετε χωνέψει (ναι, στην τουαλέτα).

 

Η γνώμη μου: Φέρνω στο μυαλό μου τους αρχαίους Ρωμαίους ή τα super models σε κάτι ταινίες, που πρέπει να κάνουν εμετό μετά από κάθε γεύμα!

 

Σκοπός ενός αδυνατιστικού προϊόντος κατά τη γνώμη μου, είναι να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, όσο εμείς εκπαιδευόμαστε να τρώμε καλύτερα και να αλλάζουμε τρόπο ζωής γενικότερα.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω μέχρι τώρα αξιολογήσει ένα τέτοιο προϊόν. Σκοπός είναι να τρώμε λιγότερο, να κινούμαστε περισσότερο και όλα αυτά να γίνονται λίγο πιο εύκολα και με γρηγορότερα αποτελέσματα.

Ρύθμιση Όρεξης/Πείνας

Τα συμπληρώματα καταστολής της πείνας είναι τα αγαπημένα μου και λειτουργούν με δυο διαφορετικούς τρόπους:

 

 1. Περιέχουν πολλές φυτικές ίνες ή άλλες ουσίες, που διογκώνονται πίνοντας νερό, καταλαμβάνουν χώρο στο στομάχι και δίνουν το αίσθημα της πληρότητας.
 2. Περιέχουν συστατικά που ενεργοποιούν τη γκρελίνη και τη λεπτίνη (ορμόνες της πείνας), με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι δεν θέλουμε να φάμε κάτι και να μην έχουμε λιγούρες.

Η γνώμη μου: Έχοντας πάρει πραγματικά πολλά και διάφορα συμπληρώματα μέχρι σήμερα, κατάλαβα ότι αυτά που πραγματικά λειτουργούν στο αδυνάτισμα, είναι αυτά που ρυθμίζουν την όρεξη.

 

Ο κυριότερος λόγος για να τα λατρεύω, είναι επειδή έχουν αποτελέσματα. Για κάποιο λόγο οι εταιρίες έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν σε αυτό το σημείο και σε γενικές γραμμές τα περισσότερα προϊόντα στην αγορά λειτουργούν σε έναν απίστευτο βαθμό.

 

Αν κάποιο αδυνατιστικό περιέχει και συστατικά που αφορούν τις άλλες κατηγορίες (θερμογένεση και λιποδιάλυση κυρίως), τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με ένα ολοκληρωμένο προϊόν που αξίζει τα χρήματα μας.

 

Το σημαντικότερο είναι, πως αυτά τα βοηθήματα μας βοηθούν να μαθαίνουμε να τρώμε λιγότερο και να κάνουμε ουσιαστικά δίαιτα χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Ξεχώρισα από όλες τις επιλογές το Black Latte, γιατί θεωρώ ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση, τουλάχιστον ανάμεσα σε όσα ροφήματα ή χάπια αδυνατίσματος κυκλοφορούν σήμερα στην Ελλάδα και έχω μελετήσει τα αποτελέσματα τους.

Matcha Slim – H No1 Επιλογή Μου

5/5

Αγοράστε το αν θέλετε γρήγορη απώλεια βάρους και ενέργεια όλη μέρα!

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Ελληνικά
Επιλογές Πληρωμής: Αντικαταβολή

Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό και ιδιαίτερα νόστιμο βοήθημα, όμως και καλό θα ήταν να διαβάσετε με προσοχή την αξιολόγηση μου, ώστε να σιγουρευτείτε ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Μπορώ με σιγουριά να σημειώσω, ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της λίστας μου.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο βάρος μπορεί να χάσει κανείς με χάπια αδυνατίσματος;

Μια ρεαλιστική βάση για να αξιολογήσει κανείς κάποιο συμπλήρωμα, είναι να προσδοκά απώλεια 10% του βάρους του μέσα στους πρώτους μήνες τρεις με έξι μήνες. Για παράδειγμα, μια γυναίκα που ζυγίζει 75 κιλά, θέτει ένα ελάχιστο όριο 7,5 κιλών.

 

Βέβαια δεν πρόκειται για κανόνα, αλλά για ένα ελάχιστο όριο που κατά την γνώμη μου δείχνει αν λειτουργεί ένα συμπλήρωμα ή το πρόγραμμα μας γενικότερα. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να απογειωθεί, με μια απλή και εύκολη δίαιτα και ίσως λίγη άσκηση.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα χάπι αδυνατίσματος;

Η μεγάλη διαφορά συνήθως φαίνεται μετά από τις πρώτες μια-δυο εβδομάδες και μέσα στους πρώτους μήνες. Συμπληρώματα που κόβουν την όρεξη δίνουν αποτέλεσμα ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά.

 

Αυτό που αξίζει να σημειώσετε, είναι πως αν δεν έχετε δει ικανοποιητικά αποτελέσματα από κάποιο διαιτολόγιο, συμπλήρωμα, πρόγραμμα άσκησης ή όλα αυτά μαζί, μέσα σε τρεις έως έξι μήνες το πολύ, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζετε επειδή δεν πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση.

Μπορώ να ζητήσω από το γιατρό μου χάπια αδυνατίσματος;

Οι γιατροί συνήθως συνταγογραφούν αδυνατιστικά προϊόντα μόνο εάν ο Δείκτης Μάζας Σώματος σας είναι 30 ή υψηλότερος ή εάν είναι τουλάχιστον 27 και έχετε μια πάθηση που μπορεί να σχετίζεται με το βάρος σας, όπως ο διαβήτης τύπου 2 ή η υψηλή αρτηριακή πίεση.

Φροντίστε να ενημερώσετε τον γιατρό σας για το ιατρικό σας ιστορικό, αλλεργίες ή άλλες παθήσεις που πιθανόν έχετε. Αναφέρετε φάρμακα ή συμπληρώματα που παίρνετε (ακόμα και αν είναι φυτικά) αν έχετε πάρει στο παρελθόν χάπια αδυνατίσματος από ενδοκρινολόγο και εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος σύντομα.

Πότε πρέπει να αποφύγω τα χάπια αδυνατίσματος για γρήγορο αδυνάτισμα;

Εάν έχετε τυχόν υπάρχουσες καταστάσεις υγείας ή ανησυχίες, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν πάρετε οποιοδήποτε νέο συμπλήρωμα για αύξηση του μεταβολισμού, καύση λίπους ή καταστολή της όρεξης Τα χάπια αδυνατίσματος πρέπει να αποφεύγονται από άτομα με:

 

 • Καρδιακές παθήσεις
 • Επιληψία
 • Υπο/Υπερ-γλυκαιμία
 • Γαστρεντερικά προβλήματα (σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή κολίτιδα)
 • Ιστορικό διατροφικών διαταραχών

Έχω ετοιμάσει μια λίστα με χάπια αδυνατίσματος, ροφήματα και σταγόνες που αξιολόγησα κατά καιρούς στο ArxizoDiaita.gr. Η αξιολόγηση αφορά καθαρά προσωπικά μου κριτήρια και είμαι πάντα ανοιχτός σε απόψεις χρηστών που έχουν δοκιμάσει κάποιο συμπλήρωμα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ πάνω στο “αξιολόγηση” και θα μεταφερθείτε στην αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Θα διαβάσετε την γνώμη μου σχετικά με αυτό και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας χρειάζονται για να αποφασίσετε αν είναι αυτό που πραγματικά ψάχνετε.

Αν θεωρείτε ότι έχετε πάρει την μεγάλη απόφαση, πατώντας στο “αγορά” θα επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας του αντίστοιχου συμπληρώματος. Όλοι οι σύνδεσμοι που σας δίνω, οδηγούν σε απόλυτα ασφαλείς σελίδες, τις οποίες έχω ελέγξει προσωπικά και μπορώ να εγγυηθώ για την αξιοπιστία τους.

➠   Αν επιλέξετε κάποιο από τα προϊόντα αδυνατίσματος που σας παρουσιάζω και το αγοράσετε μέσα από την ιστοσελίδα μου, θα έχετε επιπλέον εκπτώσεις, δωρεάν μεταφορικά, προσφορές ποσότητας κλπ. 

Το ίδιο ισχύει και αν κάνετε την αγορά σας μέσα από οποιοδήποτε άρθρο ή παρουσίαση μου. Με λίγα λόγια, αν οδηγηθείτε σε σελίδα προϊόντος μέσα από την ιστοσελίδα μου, θέλω να ξέρετε ότι θα βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον, όπου η αντίστοιχη εταιρία θα σας δώσει την χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή!

Όλες οι αξιολογήσεις μου είναι ειλικρινέστατες και βασίζονται πάντα στην προσωπική μου εμπειρία και άποψη. Διαβάστε τα σχόλια στην αντίστοιχη σελίδα του κάθε συμπληρώματος και θα καταλάβετε πόσο αληθινός είμαι στις συμβουλές που δίνω. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

PhenQ

4/5

Τρία Επίπεδα Δράσης

Αγοράστε το αν σας ταλαιπωρεί η εξάντληση της δίαιτας

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Ελληνικά
Επιλογές Πληρωμής: Αντικαταβολή

Black Latte

4/5

Εύκολη Χρήση

Αγοράστε το αν θέλετε να αντικαταστήσετε τον καφέ σας

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Ελληνικά
Επιλογές Πληρωμής: Αντικαταβολή

Garcinia Cambogia

4/5

Έλεγχος Της Όρεξης

Αγοράστε το αν το μεγαλύτερο πρόβλημα σας είναι η πείνα

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Ελληνικά
Επιλογές Πληρωμής: Αντικαταβολή

Forskolin

4/5

Ενεργός Μεταβολικός Ενισχυτής

Αγοράστε το αν θέλετε να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Ελληνικά
Επιλογές Πληρωμής: Αντικαταβολή

Raspberry Ketone

2/5

Απλά Πολυδιαφημισμένο

Αγοράστε το αν χάνετε εύκολα βάρος και χρειάζεστε βοήθεια

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Αγγλικά
Επιλογές Πληρωμής: Visa, MasterCard

Detox Plus

1/5

Μόνο Για Καθαρισμό Εντέρου

Αγοράστε το αν ψάχνετε μια οικονομική λύση για αποτοξίνωση

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Αγγλικά
Επιλογές Πληρωμής: Visa, MasterCard

Clean 9

1/5

Πανάκριβο και Όχι Για Αδυνάτισμα

Δεν προτείνω την αγορά του σε καμία περίπτωση

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Ελληνικά και σε μερικά σημεία Αγγλικά
Επιλογές Πληρωμής: Visa, MasterCard, Αντικαταβολή

Phen375

3/5

Ισχυρό, Αλλά Όχι Φυσικό

Αγοράστε το αν ψάχνετε μια ισχυρή φόρμουλα αδυνατίσματος

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Ελληνικά, Αγγλικά και άλλες Επιλογές
Επιλογές Πληρωμής: Visa, MasterCard, Discover

Green Coffee

2/5

100% Φυσικά Συστατικά

Αγοράστε το αν χρειάζεστε μια ήπια λύση για αδυνάτισμα

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Ελληνικά
Επιλογές Πληρωμής: Αντικαταβολή

Eco Slim

3/5

Εύκολο Στη Χρήση

Αγοράστε το αν ψάχνετε μια απόλυτα ασφαλή και ταχύτατη λύση

Γλώσσα Επίσημης Ιστοσελίδας: Ελληνικά
Επιλογές Πληρωμής: Αντικαταβολή

Χάπια Αδυνατίσματος - ArxizoDiaita.gr

Συγκριτικός Πίνακας

(Σύρετε δεξιά/αριστερά, για να εμφανιστούν περισσότερες στήλες)

ΌνομαΒαθμόςΕλληνικάΚάρταΑντικαταβολήPayPalΤιμήΜεταφορικάΠληροφορίες
Matcha Slim5ΝαιΌχιΝαιΌχι€39,00ΔωρεάνΑξιολόγηση
Black Latte4ΝαιΌχιΝαιΌχι€39,00ΔωρεάνΑξιολόγηση
Forskolin Active4ΝαιΌχιΝαιΌχι€48,40ΔωρεάνΑξιολόγηση
Garcinia Cambogia4ΝαιΌχιΝαιΌχι€48,25ΔωρεάνΑξιολόγηση
PhenQ4ΝαιΝαιΌχιΝαι€65,95ΔωρεάνΑξιολόγηση
Eco Slim3ΝαιΌχιΝαιΌχι€39,00ΔωρεάνΑξιολόγηση
Phen3753ΝαιΝαιΌχιΌχι€61,31€14,83Αξιολόγηση
Green Coffee3ΝαιΌχιΝαιΌχι€49,00ΔωρεάνΑξιολόγηση
Raspberry Ketone2ΌχιΝαιΌχιΝαι€22,00€4,00Αξιολόγηση
Detox Plus1ΌχιΝαιΌχιΝαι€22,00€4,00Αξιολόγηση
Clean 91ΝαιΝαιΝαιΌχι€137,40€7,00Αξιολόγηση

Η Καλύτερη Επιλογή!

Μετά από απίστευτες ώρες σύγκρισης και μελέτης, κατέληξα ότι το καλύτερο συμπλήρωμα αδυνατίσματος για το 2021 είναι το Black Latte.

Δεν πρόκειται για χάπι αδυνατίσματος. Είναι απόλυτα ασφαλές, έχει σχετικά γρήγορα αποτελέσματα και πάνω από όλα… Είναι νόστιμο!

Μου αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα να αντικαθιστώ τον απογευματινό μου καφέ με ένα ρόφημα που ρυθμίζει το σωματικό μου βάρος. 

Έχω γράψει τα πάντα πολύ αναλυτικά εδώ:

Η Καλύτερη Επιλογή!

Μετά από απίστευτες ώρες σύγκρισης και μελέτης, κατέληξα ότι το καλύτερο συμπλήρωμα αδυνατίσματος για το 2021 είναι το Black Latte.

Δεν πρόκειται για χάπι αδυνατίσματος. Είναι απόλυτα ασφαλές, έχει σχετικά γρήγορα αποτελέσματα και πάνω από όλα… Είναι νόστιμο!

Μου αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα να αντικαθιστώ τον απογευματινό μου καφέ με ένα ρόφημα που ρυθμίζει το σωματικό μου βάρος. 

Έχω γράψει τα πάντα πολύ αναλυτικά εδώ:

Σημειώσεις

☛ Αν θεωρείτε ότι το βάρος σας υπερβαίνει κάποια λογικά όρια (για παράδειγμα έχετε Δείκτη Μάζας Σώματος αρκετά πάνω από 30), τότε ίσως θα έπρεπε να αναζητήσετε μια λύση που θα περιλαμβάνει χάπια αδυνατίσματος από ενδοκρινολόγο και μόνο.

☛ Μην ψάχνετε “χάπια αδυνατίσματος express” στα φαρμακεία. Τις περισσότερες φορές, ο φαρμακοποιός ως επαγγελματίας, απλά θα σας προτείνει οτιδήποτε τον συμφέρει ως πώληση (και είναι βέβαια ασφαλές). Αυτό δεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσει στο σώμα σας όπως φαντάζεστε. Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να “ξετρυπώσω” αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος στα φαρμακεία.

Δεν είμαι γιατρός, διαιτολόγος ή ειδικός της διατροφής γενικότερα. Όλα όσα διαβάζετε στηρίζονται σε μελέτη online βάσεων δεδομένων, αναζήτηση ετών και στην προσωπική μου εμπειρία, καθώς δοκιμάζω ο ίδιος συμπληρώματα (όχι μόνο για αδυνάτισμα) για πάνω από 20 χρόνια. Προτείνω πάντα βοηθήματα που δεν έχουν χαρακτηριστεί από τον ΕΟΦ (κάτι που αναφέρω στις αξιολογήσεις μου) και φροντίζω όσο είναι δυνατόν να έχω τη λίστα μου ενημερωμένη.

Λέγομαι Γιώργος Καρτάλιας και μέσα από το ArxizoDiaita.gr προσπαθώ να βοηθήσω τους αναγνώστες μου να διαχειριστούν το βάρος τους και να αλλάξουν τρόπο ζωής.

Δεν περιμένω ποτέ κάτι “από αύριο” και μισώ τις προσπάθειες που θα αρχίσουν “από Δευτέρα”.

Η καλύτερη στιγμή να ξεκινήσει κανείς ένα ταξίδι, είναι ΤΩΡΑ!

Γιώργος Καρτάλιας - ArxizoDiaita.gr

Λέγομαι Γιώργος Καρτάλιας και μέσα από το ArxizoDiaita.gr προσπαθώ να βοηθήσω τους αναγνώστες μου να διαχειριστούν το βάρος τους και να αλλάξουν τρόπο ζωής.

Γιώργος Καρτάλιας - ArxizoDiaita.gr

Δεν περιμένω ποτέ κάτι “από αύριο” και μισώ τις προσπάθειες που θα αρχίσουν “από Δευτέρα”.

Η καλύτερη στιγμή να ξεκινήσει κανείς ένα ταξίδι, είναι ΤΩΡΑ!

2 σκέψεις για το “Χάπια Αδυνατίσματος – Οδηγός Επιλογής Και Αγοράς”

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Ευθαλία. Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο προϊόν και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Ίσως αν μου έδινες περισσότερες πληροφορίες..;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top