Παιδική Παχυσαρκία: Μια Διαφήμιση Που Θα Σας Σοκάρει! [Βίντεο]

Βρήκα ένα βίντεο που θέλω οπωσδήποτε να δείτε. Μην ανησυχείτε. Δεν θα σας προβληματίσει πολύ. Ή μάλλον… Θα σας προβληματίσει πάρα πολύ. Εξαρτάται από εσάς!

Παιδική παχυσαρκία. Σταματήστε τη συνήθεια!Κυκλοφόρησε στο εξωτερικό μια διαφήμιση η οποία πραγματικά σοκάρει.

Δεν χρειάζεται να απομακρύνετε τα παιδιά σας από την οθόνη του υπολογιστή πριν πατήσετε το play. Δεν έχει σκηνές τρομακτικές για όσους δεν ξέρουν.

Όσοι έχουν παιδιά, αλλά και όσοι έχουν κάποια ευαισθησία μέσα τους, σίγουρα θα ταραχτούν.

Η διαφήμιση θα μιλήσει στην ψυχή σας και ίσως κάποιοι να αλλάξουν τις συνήθειες που μαθαίνουν -συνήθως χωρίς να το καταλαβαίνουν- στα παιδιά και… τα εγγόνια τους!

Μην ξεχάσετε να κάνετε share. Πρέπει να το δουν όλοι!

Τα παιδιά μας δεν είναι έτοιμα να κάνουν τις δικές τους επιλογές. Θεωρούν ότι είναι σωστό αυτό που βλέπουν να κάμε εμείς και εμπιστεύονται απόλυτα αυτά που τους προσφέρει το χέρι μας.

Δεν φταίνε αυτά αν εν αγνοία μας τους περνάμε συνήθειες που κάποτε έμαθαν σε εμάς οι δικοί μας άνθρωποι από την υπερβολική τους αγάπη.

Ας κάνει η γενιά μας την αρχή.

Δεν χρειάζεται να είμαστε σκληροί. Αρκεί να μην είμαστε βολεμένοι και να πειθαρχούμε λίγο περισσότερο τα παιδιά μας. Το σχολείο απαιτεί πειθαρχία. Το πρόγραμμα του ύπνου τους το ίδιο. Οι ώρες που παίζουν ή μελετούν χρειάζονται πειθαρχία.

Γιατί αφήνετε το φαγητό τους να το ελέγχουν αυτά; Γιατί δεν αφιερώνετε λίγο χρόνο παραπάνω ώστε να επιλέξετε κάτι καλύτερο να βάλετε μέσα στο σώμα τους;

Υπέρβαρα ή παχύσαρκα είναι τουλάχιστον τρία στα δέκα παιδιά στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα του προγράμματος ΕΥΖΗΝ για το σχολικό έτος 2013-2014.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε σε 473.665 μαθητές από 4.792 σχολεία της χώρας, το 23,6% των αγοριών και το 23,3% των κοριτσιών αξιολογήθηκαν ως υπέρβαρα, ενώ το 11,2% των αγοριών και το 9,6% των κοριτσιών, αντιστοίχως, ως παχύσαρκα. (OnMed.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *