Η Ζωή Και Οι Ανησυχίες Της Γυναίκας Μέσα Σε 4 Λεπτά [Βίντεο]

Βρήκα ένα βίντεο που θα προβληματίσει γυναίκες και άντρες. Θέλω να το δείτε και να προσπαθήστε να βρείτε κοινά σημεία με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Γυναίκα σε προχωρημένη ηλικία κρατάει καροτσάκι με μωρό.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να αντιληφθούμε τις ανησυχίες ενός ανθρώπου, επειδή ζούμε συνεχώς μαζί του όσες αλλαγές συμβαίνουν στο σώμα, την ψυχολογία ή γενικότερα τις συνθήκες στις οποίες ζει δεν είναι ευδιάκριτες.

Αν είχαμε την δυνατότητα να δούμε τη ζωή μας σε ένα σύντομο βίντεο κλιπ, σίγουρα θα διακρίναμε συμπεριφορές στον ίδιο μας τον εαυτό που δεν είχαμε μέχρι τώρα υποψιαστεί ότι μπορεί να υπάρχουν.

Κάθε γυναίκα έχει τις ανασφάλειες της. Τόσο με το σώμα της, το οποίο μπορεί να αλλάξει μετά την εφηβεία της ή μετά την εγκυμοσύνη της, όσο και με την εμφάνισή της με το πέρασμα των χρόνων.

Η κάθε ηλικία όμως έχει τις ομορφιές της και αυτό που θα πρέπει να κάνει μία γυναίκα είναι να αγαπήσει πρώτα τον εαυτό της ώστε μετά να είναι έτοιμη να αγαπηθεί από τους άλλους.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Βρήκα το βίντεο, την εικόνα και μέρος του κειμένου στο MothersBlog.gr.

Update 11/11/2014 από το AspaOnline.gr:

  • Αναγνώρισα το χαρούμενο κορίτσι που δεν περπατάει, πετάει για να φτάσει στο σχολείο.
  • Αναγνώρισα το κορίτσι που βιάζεται να μεγαλώσει και να γίνει μεγάλη. Και cool.
  • Αναγνώρισα την έφηβη που βλέπει το σώμα της να αλλάζει και το κρύβει κάτω από φαρδιά ρούχα.
  • Αναγνώρισα τη νεαρή που αρχίζει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Και θυμώνει με τις αντιδράσεις του αντίθετου φύλου στο δρόμο.
  • Αναγνώρισα τη νέα γυναίκα που κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Και αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. Και γνωρίζει τον άντρα που θα παντρευτεί.
  • Αναγνώρισα την έγκυο γυναίκα που νιώθει σαστισμένη με το σώμα της που αλλάζει.
  • Αναγνώρισα τη νέα μαμά σε απόγνωση με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.
  • Αναγνώρισα τη μαμά μεγάλου παιδιού που αποφασίζει να πάρει τον έλεγχο του σώματός της στα χέρια της, χάνοντας βάρος και κάνοντας γυμναστική.
  • Αναγνώρισα τη γυναίκα που δεν είναι έτοιμη να αφήσει τη νεότητά της να φύγει και θέλει να εξακολουθεί να τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Ομολογώ ότι δεν είχα καταλάβει ο ίδιος ότι μια γυναίκα μπορεί να περνάει όλες αυτές τις δύσκολες φάσεις στη ζωή της. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να νιώθει άσχημα με κάποιο πείραγμα στον δρόμο.

Είχα επίσης την εντύπωση ότι οι γυναίκες, αν περάσουν την εφηβεία και ενηλικιωθούν, δεν καταλαβαίνουν όλες αυτές τις αλλαγές στο σώμα τους και τις περισσότερες φορές δεν προβληματίζονται σχετικά με αυτές.

Προφανώς έκανα λάθος. Χαίρομαι που παρακολούθησα αυτό το βίντεο. Εσείς; Αφήστε μου το ένα σχόλιο με τις σκέψεις σας! Γιώργος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top