Μήνυμα Αναγνώστη: Forskolin Active Vs. Phen375

Πήρα χτες το βράδυ ένα μήνυμα στο Facebook, όπου ο Στρατής, ένας πολύ καλός αναγνώστης μου, με ρωτούσε για την διαφορά ανάμεσα στο Forskolin Active και το Phen375.

Αυτό που τον προβλημάτιζε κυρίως, ήταν η ταχύτητα του κάθε συμπληρώματος. Ήθελε να μάθει με ποιο από τα δυο θα χάσει πιο γρήγορα κιλά, αφού οι κριτικές ήταν εξίσου καλές και η γνώμη του κόσμου θετική.

Forskolin Active Εναντίον Phen375

(Εικόνες: findhealthtips.com)

Αυτό είναι το το πρώτο άρθρο μου, που αφιερώνω σε ερώτημα αναγνώστη και μόλις ξεκίνησα μια νέα κατηγορία στην σελίδα μου, με όνομα Μηνύματα Αναγνωστών.

Θα συνεχίσω να δημοσιεύω συστηματικά ερωτήσεις σας (διακριτικά πάντα), καθώς και τις απαντήσεις μου, γιατί θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο μπορώ να βοηθήσω περισσότερο κόσμο, που πιθανόν έχει τις ίδιες απορίες.

Καλή αρχή λοιπόν!

Στρατής: Αν συγκρίνουμε το Forskolin Active και το Phen375, με βάση το ρυθμό απώλειας βάρους, ποιο συμπλήρωμα πιστεύεις ότι είναι καλύτερο;

Εγώ: Στρατή, ο κάθε οργανισμός είναι λιγάκι διαφορετικός, πράγμα που σημαίνει ότι και τα χάπια αδυνατίσματος έχουν διαφορετικά αποτελέσματα σε κάθε χρήστη.

Είναι σαν να κάνουμε μια συζήτηση σχετικά με τα παυσίπονα. Κάποιοι χρησιμοποιούν χρόνια Depon, κάποιοι θεωρούν τα Ponstan πανίσχυρα, ενώ κάποιοι άλλοι λατρεύουν την ασπιρίνη..!

Θα σου απαντήσω λοιπόν με βάση την γενικότερη τάση της αγοράς.

Το Phen375 κυκλοφορεί πολλά χρόνια και ήταν πάντα ιδιαίτερα δημοφιλές.

Όταν βλέπεις χάπι αδυνατίσματος που δεν έχει διαφημιστεί στην τηλεόραση να πουλάει “τρελά”, σημαίνει ότι δια στόματος έχει αποκτήσει αυτή τη δυναμική και κατ’ επέκταση, ότι πιθανότατα βοηθάει τον κόσμο να χάνει βάρος.

Το Forskolin, είναι ένα σχετικά νέο προϊόν.

Έχει δείξει τάσεις που μαρτυρούν ότι κάτι ισχυρό κρύβεται εκεί. Δεν μπορούμε όμως να ξέρουμε με σιγουριά, αν δεν αφήσουμε τον χρόνο και τις μαρτυρίες των χρηστών να… πάρουν θέση.

Χάπια αδυνατίσματος και μεζούρα

Με λίγα λόγια (και πάντα κατά την γνώμη μου), το Phen375 είναι ένας εγγυημένος λιποδιαλύτης (για τους περισσότερους) και το Forskolin είναι ένα πολλά υποσχόμενο, αλλά χωρίς επαρκείς αποδείξεις για τα αποτελέσματα του.

Στρατής: Γιώργο, για να είμαι ειλικρινής, δεν έκανα την ερώτηση τόσο για να προσανατολιστώ σε κάποιο από τα δύο.

Είμαι μάλλον ήδη προσανατολισμένος προς το Phen375, ακριβώς για τους λόγους που περιέγραψες πιο πάνω (σε συνδυασμό με διατροφή και άσκηση φυσικά).

Εκείνο που προσπάθησα να δω, είναι αν παίζουν “στην ίδια πίστα” από πλευράς ρυθμού απώλειας, ή αν η Φορσκολίνη, με όλες τις αμφιβολίες που τη συνοδεύουν ως νέο φάρμακο, έχει περάσει σε “ανώτερη” πίστα όσον αφορά το ρυθμό απώλειας, γιατί διαβάζω κάτι τέτοιο και ήθελα να μάθω αν ευσταθεί…

Εγώ: Έτσι λένε κάποιοι που το δοκίμασαν. Είναι νωρίς όμως για να ξέρουμε σίγουρα. Άλλωστε, ιδιαίτερα ο ρυθμός απώλειας βάρους έχει μια τεράστια διαφοροποίηση στους χρήστες. Είναι κάτι σαν αυτό που λέμε, “αν ρωτήσεις 1000 άτομα, θα πάρεις 1000 απαντήσεις”.

(Υ.Γ. Δώσε ιδιαίτερη βάση στην διατροφή σου. Η γυμναστική σίγουρα βοηθάει, αλλά δεν είναι αυτή που θα σου διώξει τα κιλά.)

Επίλογος

Κάθε συμπλήρωμα διατροφής, κάθε χάπι αδυνατίσματος, κάθε παυσίπονο, βότανο, αλκοολούχο ποτό, έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε κάθε άνθρωπο!

  • Μην θεωρείτε ότι επειδή κάποιο συγκεκριμένο προϊόν είχε αποτελέσματα στην φίλη σας, θα λειτουργήσει το ίδιο καλά και σε εσάς.
  • Επίσης, μην θεωρείτε ότι επειδή κάποιος φίλος σας είπε ότι είναι άχρηστο, ότι δεν μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Κάθε φορά που αναφέρω ότι ένα χάπι αδυνατίσματος είναι αποτελεσματικό, στηρίζομαι στην απόδοση του στο σύνολο των χρηστών που το δοκίμασαν, καθώς και στην ζήτηση που έχει στην αγορά.

Αν κάποιο προϊόν λοιπόν έχει μεγάλη ζήτηση, σημαίνει ότι «δια στόματος» γίνεται γνωστό και κερδίζει την αγορά. Άρα, έχει αποτελέσματα, τα οποία μοιράζεται ο κόσμος στις συζητήσεις με τους φίλους του.

Σχετικά με το Forskolin Active και το Phen375

Το Phen375 βρίσκεται χρόνια στην αγορά και έχει δείξει πραγματικά ότι λειτουργεί. Είναι ένα εγγυημένο χάπι ως προς τα αποτελέσματα του. Έχω μάλιστα κι εγώ ένα στο συρτάρι μου, το οποίο θα το ανοίξω σύντομα, μιας και πλησιάζει καλοκαίρι σιγά σιγά!

Το Forskolin Active είναι ένα «ανερχόμενο αστέρι» και προσωπικά προβλέπω ότι σύντομα θα είναι κορυφαίο στις προτιμήσεις όσων προσπαθούν να κάψουν λίπος.

Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες. Μπορεί να κάνω λάθος. Μέχρι τότε, καλό είναι να περιμένουμε, ώστε να δούμε τι απήχηση θα έχει στον κόσμο.

Να προσέχετε τον εαυτό σας και να θυμάστε… Το λίπος καίγεται στην κουζίνα! Γιώργος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top