[Update 2017] Η Αλήθεια Για Το Phen375 Στην Ελλάδα (+Τιμή, Εκπτώσεις, Αγορά)

Το αγαπημένο μου χάπι αδυνατίσματος! Δεν δίστασα όμως να σας παρουσιάσω όλη την αλήθεια για το Phen375. Διαβάστε την ειλικρινή αξιολόγηση μου και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Phen375 Πριν και Μετά→ Ανανέωσα την αξιολόγηση μου στις 19 Μαρτίου 2017.

Το Phen375 κυκλοφορεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα με διαφορετική σύσταση από ό,τι στην Αμερική και την Αυστραλία.

Έχω αγοράσει και έχω χρησιμοποιήσει το Phen375 πολλές φορές ο ίδιος!

Ομολογώ πώς θα ήθελα να καίει το λίπος λίγο πιο γρήγορα, όμως με κέρδισε γιατί μου έκοψε την πείνα από την πρώτη κιόλας φορά, μέσα σε 20 λεπτά!

Αν το αγοράσετε μέσα από την σελίδα μου, θα κερδίσετε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εκπτώσεις. Κορυφαία είναι αυτή που σας δίνει 4 μπουκαλάκια + 2 ακόμα εντελώς δωρεάν!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ!

Η προσφορά είναι πολύ πρόσφατη. Ελπίζω η εταιρία του Phen375 να κρατήσει τις μειωμένες για αρκετό καιρό, ώστε να προλάβετε να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις και τα δώρα

Ας μιλήσουμε λίγο όμως για το αδυνάτισμα.

Αν έχετε δοκιμάσει πολλές δίαιτες και προϊόντα στο παρελθόν και χωρίς να πετύχετε το αποτέλεσμα που πιθανόν ελπίζατε, θέλω να ξέρετε ότι πραγματικά δεν είστε μόνη-ος. Για κάθε ένα άτομο που τελικά τα καταφέρνει, μάλλον υπάρχουν άλλα δυο που δυσκολεύονται να χάσουν βάρος.

Τις περισσότερες φορές αυτό οφείλεται στις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και που έχουν και τα μαγικά συμπληρώματα αδυνατίσματος που τελικά δεν είναι και τόσο θαυματουργά όσο έδειχναν με την πρώτη ματιά.

Δεν Είναι Όλες οι Λύσεις το Ίδιο Αποτελεσματικές

Το Phen375 όμως δείχνει να είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι τώρα, με βασικό κριτήριο (κατά τη γνώμη μου) τις πωλήσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο. Νομίζω ότι είναι το συμπλήρωμα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς.

Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω αυτό το προϊόν από όλες τις οπτικές γωνίες για να ξέρετε τι ακριβώς είναι, τι περιέχει, πώς λειτουργεί και τι θα μπορούσατε να περιμένετε από αυτό.

Θα σας αναφέρω επίσης τις πιθανές παρενέργειες που μπορεί να έχετε από την χρήση του, καθώς και όλες τις επιλογές σχετικά με την αγορά του (τιμές, εκπτώσεις κλπ) έτσι ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα πριν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε.

Βρείτε γρήγορα στην αξιολόγηση μου:

Τι Ακριβώς Είναι Το Phen375;

Είναι ένα από τα χάπια αδυνατίσματος που θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ως ακραία λύση του προβλήματος και το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν αποτελεί την ιδανική λύση για όλους.

Phen375 Το μπουκαλάκι μουΩς ένα πολύ δραστικό και ισχυρό προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από όσους χρειάζονται βοήθεια στο να χάσουν κιλά, αλλά δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να έχουν αποτελέσματα με την δίαιτα και την γυμναστική.

Αν ανήκετε σε αυτές τις περιπτώσεις, τότε ένα ισχυρό προϊόν αδυνατίσματος σαν το Phen375 μπορεί να είναι σανίδα σωτηρίας για εσάς.

Μπορεί επίσης να είναι μια καλή λύση σε αυτούς που ψάχνουν έναν λιποδιαλύτη με γρήγορα αποτελέσματα, αλλά σε γενικές γραμμές αυτά τα άτομα ξέρουν τι κάνουν και έχουν περισσότερη εμπειρία από τον μέσο χρήστη.

Εγώ θα το χρησιμοποιούσα μόνο αν ήμουν σίγουρος ότι ξέρω τι κάνω.

Με βάση τις τεχνικές του προδιαγραφές (περισσότερα σχετικά με αυτό πιο κάτω) ίσως μιλάμε για το καλύτερο χάπι στην κατηγορία του, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε χωρίς συνταγή γιατρού. Με άλλα λόγια, η συνταγή του και η δύναμη που έχει ως προϊόν έχει μεγάλη αξία για τα χρήματα τα οποία θα δώσετε ώστε να το αποκτήσετε.

Οταν έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ισχυρό χάπι, είναι πολύ σημαντικό να σιγουρευόμαστε ότι είναι σε κάθε περίπτωση ασφαλές και νόμιμο.

Επίσης αυτός που σας το παρουσιάζει (εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά και η εταιρία που το διαθέτει στην αγορά, ότι σας δίνουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να μην έχετε αμφιβολίες για την ασφάλεια και τα αποτελέσματα του.

Πώς Λειτουργεί Το Phen375;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που τα περισσότερα προϊόντα προσεγγίζουν το χάσιμο βάρους. Οι δυο πιο σημαντικές μέθοδοι αυτή τη στιγμή είναι:

 1.  το κάψιμο του αποθηκευμένου λίπους
 2. και η μείωση της πείνας και της λιγούρας

Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε κάποιο προϊόν που θα πετυχαίνει και τα δυο για να έχετε αποτελέσματα, αν και το Phen375 λειτουργεί και με τους δυο αυτούς τρόπους την ίδια στιγμή. Συγκεκριμένα…

#1 – Κάψιμο Λίπους

Κάψιμο λίπουςΟι λιποδιαλυτικές του ιδιότητες θα δώσουν μια πραγματική ώθηση στον μεταβολισμό σας και θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε αυτό το απαίσιο λίπος σε χρήσιμη ενέργεια.

Να θυμάστε ότι οι καλοί λιποδιαλύτες μπορούν να έχουν πολλαπλά οφέλη.

Στην περίπτωση μας μπορείτε να περιμένετε αύξηση στην καύση θερμίδων χωρίς καν να αυξήσετε την σωματική σας δραστηριότητα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να κάνετε καθόλου γυμναστική. Αυτό δεν θέλουμε όλοι άλλωστε;

Μέχρι τώρα θεωρώ ότι το Phen375 είναι το μόνο χάπι που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

(Μην ξεχνιόμαστε… Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια απλή δίαιτα για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα του).

#2 – Κατασταλτικό Όρεξης

Το “κόψιμο της πείνας” είναι συνήθως μια υποτιμημένη αξία σε τέτοιου είδους προϊόντα. Δεν θα έπρεπε όμως αν ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να χάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Για άλλη μια φορά, το Phen375 είναι μια πολλά υποσχόμενη επιλογή, από μια εταιρία που δεν αστειεύεται στον χώρο του αδυνατίσματος και έχει δημιουργήσει το συμπλήρωμα με τις περισσότερες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έχασα 23 κιλά για τα καλά!

Danielle, Καναδάς Μάιος 2012

Θα πρέπει να νιώσετε:

 • Μειωμένη πείνα για όσο παίρνετε το συγκεκριμένο χάπι.
 • Περισσότερη ικανοποίηση με μικρότερες ποσότητες φαγητού.

Λόγω του ότι το Phen375 είναι θερμογενετικό, το όφελος δεν βρίσκεται μόνο στο ότι θα τρώτε λιγότερο.

Την ίδια στιγμή το σώμα σας θα μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση με λιγότερα διατροφικά στοιχεία. Αυτό στη συνέχει θα συμβάλει σε ακόμα καλύτερη απόδοση των συστατικών του και σε επιτάχυνση του ρυθμού που καίτε λίπος.

➠  Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς θα κόψετε την πείνα σας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

Μέχρι εδώ προσπάθησα να σας δώσω μια εικόνα σχετικά με το πώς λειτουργεί και σε γενικές γραμμές τι αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε.

Όσο καλά και αν έχω μελετήσει το μάθημα μου και όσο βαθιά και αν έψαξα όλες τις πηγές που υπάρχουν διαθέσιμες στο διαδίκτυο, ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσουμε την πιο ρεαλιστική εικόνα για τα πραγματικά αποτελέσματα ενός προϊόντος είναι οι μαρτυρίες όσων το έχουν δοκιμάσει.

➠  Δείτε εδώ μαρτυρίες ατόμων που το δοκίμασαν και έχασαν βάρος!

Όπως και να έχει, αυτό που θεωρώ έχει σημασία για να διαβάζετε το άρθρο μου, είναι η δική μου μαρτυρία. Την έχω παραθέσει κάπου εκεί. Προς το τέλος. Ας συνεχίσουμε προς το παρόν όμως, βλέποντας…

Phen375 – Συστατικά

Έχω περάσει αρκετές ώρες κοιτάζοντας τα μπουκαλάκια του Phen375 από την τελευταία παραγγελία μου. Προσπάθησα να καταλάβω πώς ακριβώς έχουν φτιάξει την φόρμουλα του και να ανανεώσω το άρθρο που διαβάζετε.

Τελικά αποφάσισα να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες, όμως η απάντηση τους στην ερώτηση «τι περιέχει το Phen375» ήταν η εξής: Κάθε κάψουλα περιέχει 466 mg από την κατοχυρωμένη φόρμουλα του, η οποία στηρίζεται στα παρακάτω συστατικά.

 • L-Καρνιτίνη – Προωθεί το αποθηκευμένο λίπος, ώστε να καεί για ενέργεια
 • Άνυδρη Σκόνη Καφεΐνης – Σταματάει τις λιγούρες και μειώνει την πείνα
 • Coleus Forskolii (10% Forskolin) – Απελευθερώνει ένζυμα που κινητοποιούν τα κύτταρα
 • Citrus Aurantium (Νεραντζιά δηλαδή) – Ξυπνάει τον μεταβολισμό και επιταχύνει την καύση λίπους
 • Πιπέρι Καγιέν – Προωθεί την αύξηση της θερμοκρασίας στο σώμα και την καύση θερμίδων
 • Εκχύλισμα Dendrobium Nobile (Ποικιλία Ορχιδέας) – Βελτιώνει σημαντικά την πέψη των τροφών

Η εταιρία παραθέτει τα συστατικά ακριβώς με αυτή την σειρά.

Μπορεί να μην αποκαλύπτουν την δοσολογία, αλλά πιστεύω ότι η περιεκτικότητα του Phen375 σε κάθε ουσία είναι μεγαλύτερη όσο ψηλότερα βρίσκεται αυτή στην λίστα. Η L-Καρνιτίνη για παράδειγμα θα είναι το κυρίαρχο συστατικό ενώ το πιπέρι καγιέν θα περιέχεται σε μικρότερη ποσότητα.

Τα συστατικά του Phen375-3

Σύμφωνα με το μπουκαλάκι που κρατώ αυτή την στιγμή στα χέρια μου, υπάρχουν και άλλα δυο πολύ βασικά συστατικά, τα οποία δεν μου ανέφερε η υποστήριξη πελατών, ίσως επειδή δεν περιέχονται στην κατοχυρωμένη (μυστική) φόρμουλα.

 • 25 mg Ασβέστιο (από ανθρακικό ασβέστιο) – Βοηθά στην λειτουργία των μυών και ρυθμίζει την πίεση
 • 125 mcg Χρώμιο (από πικολινικό χρώμιο) – Ρυθμίζει την ινσουλίνης για τον μεταβολισμό των τροφών

Σημειώνω σε αυτό το σημείο, ότι το Phen375 στην Ελλάδα το 2017 κυκλοφορεί ακριβώς με αυτή την σύσταση. Στο εξωτερικό υπάρχουν παραλλαγές του σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκάστοτε αγοράς.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κάθε ουσία που ανέφερα, συνεχίστε να διαβάζετε! Διαφορετικά συνεχίστε με τα πιθανά ανεπιθύμητα αποτελέσματα και τις μαρτυρίες χρηστών του Phen375 στην Ελλάδα.

L-Καρνιτίνη

Είναι το βασικότερο συστατικό που έχει ως μοναδικό ρόλο το κάψιμο του αποθηκευμένου λίπους. Φροντίζει για την μεταφορά του στα μιτοχόνδρια, όπου θα καεί προσφέροντας μας ενέργεια. Είναι ο «ταξιτζής» του λίπους δηλαδή. Απλά το μεταφέρει από την αποθήκη, στον καυστήρα.

Η L-Carnitine (όπως λέγεται στα αγγλικά) είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται σε χάπια αδυνατίσματος εδώ και δεκαετίες. Δίνει πολύ καλά αποτελέσματα και πωλείται στα φαρμακεία αλλά και το ίντερνετ σε απλή μορφή.

Την έχω χρησιμοποιήσει (μόνη της) στο παρελθόν, με σκοπό να σπρώξω το λίπος μου για να καεί, σε περιόδους που έκανα καθημερινά αεροβική άσκηση. Σήμερα θα προτιμούσα να επιλέξω ένα συμπλήρωμα που να διαθέτει μερικά ακόμα συστατικά, όπως το Phen375.

Άνυδρη Σκόνη Καφεΐνης

Μπορεί να μην έμαθα τελικά πόση καφεΐνη έχει κάθε κάψουλα του Phen375, όμως για να βρίσκεται δεύτερο στην λίστα τους, φαντάζομαι θα έχουν προσθέσει αρκετή στην… συνταγή τους.

Η καφεΐνη είναι τονωτική και έχει ήπια επίδραση στο κάψιμο του λίπους. Είναι ακόμα ένα βασικό συστατικό σε πολλά χάπια αδυνατίσματος. Μπορείτε να δείτε την διαφορά στο σώμα σας, αν προσθέσετε πράσινο τσάι ή μια κούπα καφέ στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Μπορείτε να βρείτε συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν αποκλειστικά καφεΐνη. Σχεδόν πάντα όμως, αυτά που έχουν αποτέλεσμα την συνδυάζουν και με κάτι άλλο για να την ενεργοποιήσουν.

Coleus Forskohlii

Είναι λίγο σπάνια η συγκεκριμένη ονομασία. Συνήθως το συναντάμε ως Forskolin ή «Φορσκολίνη» αν προτιμάτε. Κυκλοφορεί μόνο του ή με προσθήκες και παρόλο που μπορεί να σταθεί ως αυτόνομος λιποδιαλύτης, η γνώμη μου είναι ότι η συμμετοχή του στην φόρμουλα του Phen375, απλά το απογειώνει.

Έχω γράψει πραγματικά πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία και τα αποτελέσματα του Forskolin στην Ελλάδα. Είναι υποσχόμενο, αλλά μάλλον θα το προτιμήσω μέσα στο Phen375 και όχι μόνο του.

Νεραντζιά (Citrus Aurantium)

Γιατί να το ονομάζουν έτσι το λουλουδάκι; Έκανα προσωπική αναζήτηση στο ίντερνετ και κατάλαβα ότι μάλλον η επιστημονική του ονομασία δίνει περισσότερο κύρος στην λίστα με τα συστατικά ενός λιποδιαλύτη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί. Μου αρέσει πολύ η απλή και ελληνική ονομασία της και ειλικρινά, νομίζω ότι η προσθήκη και μόνο της «νεραντζιάς» με προδιαθέτει να αγοράσω το Phen375 για άλλη μια φορά.

Είναι ψυχολογικό θα μου πείτε. Οκ. Συμφωνώ απόλυτα!

Η φλούδα του Citrus Aurantium λοιπόν (μεταφράζεται και ως «πικρό πορτοκάλι») περιέχει Συνεφρίνη (Synephrine). Έκανε την εμφάνιση της σε προϊόντα αδυνατίσματος μετά την απαγόρευση της Εφεδρίνης και βασικός του στόχος είναι η αύξηση της δύναμης και η ταυτόχρονη μείωση του σωματικού βάρους.

Χαίρομαι που πλέον δεν χρησιμοποιείται μόνο από άντρες. Για πολλά χρόνια, αυτές οι δραστικές ουσίες δεν περιέχονταν σε γυναικεία συμπληρώματα, λόγω πρακτικών μάρκετινγκ.

Καψαϊκίνη (Από το πιπέρι Καγιέν)

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην ισχυρή φόρμουλα του χαπιού. Την μάθαμε πρόσφατα μέσα από διαφημίσεις και τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής..!

Η αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του σώματος πάντα βοηθάει στο αδυνάτισμα, λόγω των αντίστοιχων αυξημένων καύσεων. Το καλύτερο στην περίπτωση μας είναι ότι μπορείτε να καίτε λίπος ακόμα και όταν δεν κινείστε.

Δεν θεωρώ ότι μπορεί να κάνει θαύματα από μόνη της, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην συνολική λειτουργία των συστατικών του Phen375. Εκτός αυτού, θα σας κάψει μερικές επιπλέον θερμίδες. Μια χαρά μου ακούγεται αυτό.

Εκχύλισμα Ορχιδέας

Για άλλη μια φορά δεν θα το βρείτε εύκολα με αυτή την ονομασία. Το «Dendrobium Nobile Extract» είναι πολύ πιο εκθαμβωτικό και μάλλον αυξάνει τις πωλήσεις. Για όσους μένουμε στην Ελλάδα και μιλάμε Ελληνικά, μάλλον το «εκχύλισμα ορχιδέας» ακούγεται πολύ καλύτερα!

Υπάρχουν πολλοί μύθοι πίσω από το συγκεκριμένο συστατικό. Δεν θα σας απασχολήσω αναφέροντας τους. Έχει θεωρηθεί το υπέρτατο εκχύλισμα αύξησης δύναμης, ενέργειας και αύξησης των καύσεων.

Προσωπικά θεωρώ ότι απλά δεν κάνει τίποτα!

Χαίρομαι που οι επιστημονική ομάδα του Phen375 το τοποθέτησε σε μικρή ποσότητα την συνταγή. Ίσως να θέλησαν να κερδίσουν την εντυπώσεις και τις… πωλήσεις. Ίσως να βελτιώνει την γενικότερη συμπεριφορά στο σώμα μας.

Όπως και να έχει, δεν του δίνω ιδιαίτερη σημασία.

Σημείωση: Το Phen375 φτιάχτηκε αρχικά με σκοπό να μιμηθεί ένα χάπι αδυνατίσματος που στηριζόταν στην “Φεντερμίνη” ή στην “Phentermine” αν προτιμάτε την αγγλική της ονομασία.

Έγινε πολύ γνωστό λόγω αυτού του συστατικού, αλλά τελικά το 2009 απαγορεύτηκε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), λόγω των παρενεργειών που προκαλούσε η χρήση του. Στον δικό μας ΕΟΦ δεν γίνεται κάποια αναφορά, απλά και μόνο επειδή το Phen375 είναι συμπλήρωμα και όχι φάρμακο.

Το 2009 η εταιρία αφαίρεσε αυτή την ουσία από την φόρμουλα του προϊόντος και μέχρι σήμερα (2017) κυκλοφορεί στην αγορά ένα απόλυτα ασφαλές χάπι που με βάση αξιολογήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι το καλύτερο στην κατηγορία του!

Αυτό το μπουκέτο συστατικών δημιουργεί έναν ισχυρό λιποδιαλύτη με ουσίες που έχουν επιλεγεί ώστε να συνεργαστούν μεταξύ τους και να μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα.

Έχω διαβάσει αμέτρητες κριτικές (κυρίως στο εξωτερικό) και οι χρήστες που το δοκίμασαν υποστηρίζουν ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμα και αυτούς με τα δυσκολότερα προβλήματα στην απώλεια βάρους .

Διαφορετικοί άνθρωποι βλέπουν και διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη που δεν θα δει την αλλαγή στην ένταση της πείνας από την πρώτη κιόλας χρήση του Phen375.

Phen375 – Aνεπιθύμητα Αποτελέσματα Και Παρενέργειες

Ποτέ μην εμπιστευθείτε όποιον σας πει ότι ένα χημικό προϊόν, ένα φάρμακο ή ένα συμπλήρωμα δεν έχει παρενέργειες.

Πιστέψτε με, δεν υπάρχει η τέλεια λύση εκεί έξω. Το κλειδί είναι να επιλέγετε λιποδιαλύτες που έχουν δευτερεύουσες ιδιότητες που δεν βλάπτουν τον οργανισμό σας, ή ακόμα σε κάποιες περιπτώσεις σας ωφελούν κιόλας..!

Αν το δοκιμάσετε μπορεί:

 • Να νιώσετε μικρές ζαλάδες στην αρχή
 • Να διαταραχθεί το ωράριο του ύπνου σας
 • Να μην έχετε σφιχτά κόπρανα μερικές φορές
 • Αρκετά πιθανό να έχετε αύξηση στην αρτηριακή σας πίεση
 • Και βέβαια είναι αναμενόμενο να έχετε αύξηση στους παλμούς της καρδιάς

Ακούστε με λίγο. Αρνητικά αποτελέσματα τέτοιου τύπου είναι αναμενόμενα στα περισσότερα χάπια αδυνατίσματος.

Το θετικό στην δική μας περίπτωση είναι ότι έχουν ελεγχθεί απόλυτα από την κατασκευάστρια εταιρία και δεν είναι τόσο έντονα, τουλάχιστον έτσι δηλώνουν όσοι έχουν δοκιμάσει το Phen375.

Από την άλλη, μην κρυβόμαστε, σε όλους μας αρέσουν συμπληρώματα που ανεβάζουν την ενέργεια και τις αντοχές μας, έστω και αν δεν το δηλώνουν ξεκάθαρα. Θα με θυμηθείτε όταν δεν θα χρειάζεστε ούτε καφέ το πρωί πριν ξεκινήσετε τις δουλειές σας.

2 Μαρτυρίες Ελλήνων Που Το Δοκίμασαν

Ας έρθω σε κάτι που ανέφερα λίγο πιο πριν. Το Phen375 έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και στην Ελλάδα. Υπάρχουν μαρτυρίες Ελλήνων που κατάφεραν να χάσουν βάρος και να αλλάξουν τη ζωή τους. Δείτε τα βίντεο που κυκλοφορούν.

➠  Για περισσότερες ιστορίες επιτυχίας κάντε κλικ εδώ!

Οφείλω να σημειώσω ότι κατά την γνώμη μου, αυτό που έχει σημασία για να εμπειστευτείτε έναν λιποδιαλύτη, είναι η αντοχή του στον χρόνο. Οι μαρτυρίες των χρηστών μπορεί μερικές φορές να είναι κατευθυνόμενες και οι διαφημίσεις, σίγουρα δεν είναι απόλυτα αληθινες.

Αν κάποιο προιόν (όπως το Phen375 στην περίπτωση μας) κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά για δεκαετίες και είναι πρώτο σε πωλήσεις, αυτό κάτι σημαίνει.

Η Γνώμη Μου Για Το Phen375

Σας το έγραψα και στην αρχή. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές ο ίδιος και ξέρω καλά τα αποτελέσματα του στο σώμα μου.

Ομολογώ ότι θα ήθελα να έχει λίγο πιο ισχυρή δράση στο κάψιμο του αποθηκευμένου λίπους. Σίγουρα λειτουργεί. Η εταιρία φρόντισε να φτιάξει μια φόρμουλα που να καίει λίπος με τέτοια ταχύτητα που να μην δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό σας από τα συστατικά του.

Όπως και να έχει, θα ήθελα να καεί το λίπος λιγάκι πιο γρήγορα. Θέλω να σημειώσω ότι μετά από μερικές εβδομάδες χρήση και με λίγη γυμναστική, είδα τα αποτελέσματα του να απογειώνονται.

Αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, ήταν ότι μου έκοψε την πείνα με το μαχαίρι!

Την πρώτη φορά που πήρα ένα χάπι του Phen375 με δυο γεμάτα ποτήρια νερό, δεν ένιωσα τίποτα. Απλά ακολούθησα τις οδηγίες. Το πήρα ακριβώς 20 λεπτά πριν το μεσημεριανό μου.

Στην συνέχεια κάθισα στο τραπέζι για να γευματίσω. Δεν ένιωθα κάτι. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν λειτουργούσε αυτό το πράγμα στο σώμα μου. Μέχρι που σερβιρίστηκε το φαγητό…

Κοίταζα το ψωμί και τις πατάτες και ειλικρινά, δεν ήθελα καν να τα αγγίξω!

Με λίγη προσπάθεια, έφαγα το κρέας μου και την μισή σαλάτα. Χωρίς να το έχω καταλάβει, το Phen375 είχε κάνει την δουλειά του. Με είχε βάλει μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Έχω ακόμα και τώρα ένα μπουκαλάκι Phen375 στο συρτάρι μου. Το αφήνω εκεί. Μου αρκεί που ξέρω ότι την επόμενη φορά που θα θελήσω να “συμμαζέψω” λίγο την διατροφή μου, θα πάρω ένα χαπάκι και θα τελειώσει η υπόθεση.

Την τελευταία φορά το αγόρασα 4+2 με την πρόσφατη προσφορά που έδωσε η εταιρία. Λογικά θα την προλάβετε κι εσείς.

Phen375 – Αγορά Στην Ελλάδα

Μην Ψάχνετε Στα Φαρμακεία. Δεν Πωλείται Σε Καταστήματα.

Το καλύτερο σημείο για να αγοράσετε το Phen375 είναι η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας που το παρασκευάζει, ώστε να ξέρετε σίγουρα ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε αυτόν που θα σας το πουλήσει, αλλά και θα έχετε διαθέσιμες όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα του.

Ίσως μπορέσετε να βρείτε το προϊόν και σε άλλα σημεία online, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα αποκτήσετε το γνήσιο χάπι που κυκλοφορεί από την εταιρία.

➠   Η δική μου πρόταση είναι να το αγοράσετε κάνοντας κλικ εδώ.
(Πάντα προσπαθώ να βρίσκω την ασφαλέστερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για τους πολύτιμους αναγνώστες μου!)

Αγορά Phen375 με εγγύηση NortonΗ τιμή εκεί είναι πολύ ανταγωνιστική και σίγουρα θα έχετε την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης σε σχέση με άλλα χάπια απώλειας βάρους.

Το καλύτερο είναι ότι θα σας δώσουν πολλές επιλογές και εκπτώσεις, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε να αγοράσετε.

Αν δεν θέλετε να ρισκάρετε, μπορείτε να ξεκινήσετε αγοράζοντας 1 μπουκαλάκι Phen375.

Aν δείτε ότι είναι αυτό που ψάχνατε, να αγοράσετε μεγαλύτερη ποσότητα ώστε να εκμεταλλευτείτε την k Μεγάλη Προσφορά Για Τα 120+60 Χάπια: Θα αγοράσετε 6 μπουκάλια και θα πληρώσετε μόνο τα 4 (!) Πώς αλλιώς να το γράψω.. Αυτό που λέμε 4+2 δώρο. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή με βάση την απόδοση αξίας/χρημάτων.

Σημείωση: Οι τιμή του Phen375 σε ευρώ αλλάζει συνεχώς λόγω της ισοτιμίας δολαρίου-ευρώ. Αν θέλετε να δείτε την τρέχουσα αξία του κάντε κλικ εδώ.

Λίγα Λόγια Ακόμα Πριν Κλείσω

Αν έχετε βασανιστεί στο παρελθόν προσπαθώντας να χάσετε βάρος και να αλλάξετε το σώμα και τη ζωή σας, ή αν απλά ψάχνετε για κάτι που θέλετε να ξέρετε ότι έχει σίγουρα αποτελέσματα, το Phen375 είναι πιθανόν η απόλυτη επιλογή στην αγορά για εσάς.

Οι κατασκευαστές του έχουν κάνει μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα προϊόν που έχει ισορροπημένη δράση στο κάψιμο του λίπους. Αυτό είναι και το μυστικό αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα που θα κρατήσουν σε βάθος χρόνου.

Σας το έγραψα και στην αρχή. Δεν γίνονται μαγικά. Υπάρχουν όμως σίγουρα αποτελέσματα!

Αξιολόγηση
Ημερομηνία
Προϊόν
Phen375
Βαθμολογία
51star1star1star1star1star

38 thoughts on “[Update 2017] Η Αλήθεια Για Το Phen375 Στην Ελλάδα (+Τιμή, Εκπτώσεις, Αγορά)

 1. Πραγματικά αναλυτική και (από όσο κατάλαβα) ειλικρινής και αντικειμενική παρουσίαση. Γιώργο νομίζω ότι έδωσες την πλήρη εικόνα για ένα χάπι αδυνατίσματος που μπορώ να βεβαιώσω κι εγώ ότι χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης και σίγουρα έχει αυξανόμενες πωλήσεις κάθε χρόνο στην χώρα μας. Συνέχισε έτσι!

  1. Ευχαριστώ [πολύ για το σχόλιο σου Κατερίνα!

   Προσπαθώ όσο είναι δυνατόν να προσφέρω προσεγμένη πληροφόρηση που να έχει αξία στους αναγνώστες μου.

   Ευχαριστώ επίσης που παρακολουθείς και στηρίζεις την προσπάθεια μου! 🙂

    1. Καλησπέρα Ρενάτα και χρόνια πολλά! 🙂

     Θεωρώ ότι πρέπει να επισκεφτείς πρώτα τον γιατρό που σε παρακολουθεί. Μην αγοράσεις κανένα προϊόν αδυνατίσματος πριν πάρεις τη συμβουλή ενός ειδικού που θα σε εξετάσει και θα κρίνει εάν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

     Καλό θα ήταν να ζητήσεις ένα γενικότερο πλάνο από τον γιατρό σου. Σίγουρα θα έχει κάποιο διαιτολόγιο να σου προτείνει, μαζί με συμβουλές που θα απευθύνονται μόνο σε εσένα, λόγω της ιδιαιτερότητας του οργανισμού σου.

     Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου, αλλά και για τα καλά σου λόγια. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσεις…

     Καλό βράδυ Ρενάτα!

  1. Καλημέρα Δήμητρα. Ειλικρινά λυπάμαι που δεν είχες τα αποτελέσματα που ήθελες. Το Phen375 είναι ένα χάπι αδυνατίσματος που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στην αγορά, εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι ένας από αυτούς που πραγματικά μπορώ να πιστοποιήσω ότι έχει αποτελέσματα. Το έχω δοκιμάσει ο ίδιος βλέπεις. Εχω μάλιστα ένα μπουκαλάκι στο συρτάρι μου, το οποίο το κρατώ για κάποια δύσκολη στιγμή..!

   Δεν λειτουργούν όλα σε όλους. Ακόμα και το καλύτερο προϊόν σε μια αγορά, δεν θα ικανοποιήσει το 100% των χρηστών.

   Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έκανες ένα λάθος που κάνουμε όλη μας όταν παίρνουμε συμπληρώματα αδυνατίσματος. Ίσως να αύξησες ασυναίσθητα τις θερμίδες που έτρωγες, ή ακόμα και να ξέφυγες με τροφές που δεν ταιριάζουν σε μια δίαιτα.

   Να θυμάσαι ότι σκοπός ενός τέτοιου προϊόντος, είναι να σε βοηθήσει. Δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

   Κλείνοντας, αν πιστεύεις ότι πραγματικά έκανες την προσπάθεια σου και παρόλα αυτά το Phen375 δεν σε βοήθησε όπως θα έπρεπε, σε καλύπτει η εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Η εταιρία θα σου στείλει το ποσό που πλήρωσες για να το αποκτήσεις. Απλά στείλε τους ένα email στην διεύθυνση που επιβεβαίωσαν την αγορά σου.

   Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εταιρία θέλει ικανοποιημένους πελάτες και έχω χαρούμενες αναγνώστριες! 🙂

 2. Καλημέρα,

  όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, άρχισα να προσθέτω κιλά στο σώμα μου. Φυσικά όλα γινότανε λόγω της άσχημης διατροφής μου και την ακατάσχετη επιθυμία μου για γλυκά. Προσπαθώντας να κάνω διατροφή και δίαιτα πάντα σταματούσα σε σύντομο διάστημα από τις λιγούρες και από το άγχος που αποκτούσα.

  Αποφάσισα να πάρω σαν βοήθεια το PHEN375. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι λιγούρες και η εμμονή μου στα γλυκά και σνακς, για τα οποία έχω καταλάβει ότι το χάπι θα με βοηθήσει.

  Η ερώτησή μου έχει σχέση με την αύξηση της θερμοκρασίας σώματος από την καψαϊκίνη. Υποφέρω εδώ και μία δεκαετία από έξαψης λόγω της εμμηνόπαυσης και φοβάμαι μήπως η κατάσταση επιδεινωθεί. Μήπως μπορείτε να μου πείτε κάτι από την προσωπική σας εμπειρία.

  Πρέπει να προσθέσω ότι κάθε φορά που κάνω οποιαδήποτε δίαιτα πάντα χάνω κιλά. Δεν έχω δηλαδή ακόμη καταστρέψει τον μεταβολισμό μου, παρά τις “φιλότιμες προσπάθειες” που κατέβαλα.

  1. Καλημέρα Μαρία,

   η εμμηνόπαυση έχει “φορτώσει” σχεδόν όσες γυναίκες γνωρίζω με μερικά κιλά παραπάνω, συνήθως στην κοιλιά. Χαίρομαι που ξέρεις τι σου συμβαίνει και χειρίζεσαι ψύχραιμα την κατάσταση. Χαίρομαι επίσης που οι προσπάθειες σου ανταμείβονται στο τέλος και φτάνεις εύκολα ή δύσκολα στον στόχο σου.

   Η καψαικίνη ανεβάζει την θερμοκρασία στο σώμα μέσα σε ασφαλή και ήπια πλαίσια. Η φόρμουλα του Phen375 είναι τέτοια, που επιτρέπει σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών να το αγοράζουν χωρίς συνταγή γιατρού. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι δεν προκαλεί συνήθως κάποια ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

   Είμαι σίγουρος ότι η αύξηση της θερμοκρασίας στο σώμα σου, δεν θα είναι και τόσο… αισθητή, όσο αφορά το Phen375. Αφού όμως έχεις ήδη “ανεβασμένα νούμερα”, καλό είναι να έχεις τον νου σου. Ξέρεις πάνω κάτω πώς συμπεριφέρεται το σώμα σου στα πλαίσια της εμμηνόπαυσης και των αλλαγών που ανέφερες. Αν δεις κάτι που δεν είναι συνηθισμένο, διάκοψε την χρήση του και κάνε μια επίσκεψη στον γιατρό σου (κάτι που έτσι και αλλιώς θα πρότεινα να κάνεις).

   Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Εύχομαι να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την ευκολία που έχεις στο αδυνάτισμα!

   1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τό παρήγγειλα και ελπίζω όταν έρθει να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνω.
    Στη σελίδα του προϊόντος υπάρχουν διάφορα διατροφικά πλάνα ανάλογα με το φύλο και την δραστηριότητα. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δηλώσατε ότι το έχετε χρησιμοποιήσει, εάν είναι απαραίτητο να τηρηθούν αυτά ή μπορεί κάποιος απλώς να κάνει μία υγιεινή και ολιγοθερμική διατροφή μαζί με το phen375 και να έχει αποτελέσματα.
    Το ρωτώ γιατί οι δίαιτες που δίνουν είναι πολύ ¨Αμερικάνικες¨και επίσης εξαιρετικά ολιγοθερμικές.

    1. Καλημέρα Μαρία,

     Οι δίαιτες στην σελίδα του Phen375 δίνονται ώστε να έχει μια βάση όποιος δεν ξέρει τι ακριβώς να κάνει με την διατροφή του. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τον χρήστη του προϊόντος να κάνει μια ολοκληρωμένη προσπάθεια ώστε να χάσει βάρος. Είναι φτιαγμένες από την επιστημονική ομάδα του, ώστε να μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση (άντρες, γυναίκες κλπ).

     Προσωπική μου άποψή είναι, ότι δεν χρειάζεται να τις ακολουθήσεις. Αν κάνεις δίαιτα και παίρνεις το συγκεκριμένο προϊόν, θα χάσεις βάρος. Έτσι απλά.

     Μιας και αναφέρεσαι στην δική μου εμπειρία, να ξέρεις ότι πήρα το Phen375 και έκανα δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες και όχι με λίγες θερμίδες. Δεν μέτρησα ποτέ τις θερμίδες που έτρωγα, αλλά τους υδατάνθρακες των τροφών.

     Σε γενικές γραμμές, αν περιορίσεις το ψωμί, τις πατάτες και τα ζυμαρικά θα έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τον στόχο σου.

     Διάβασε αν θέλεις περισσότερα για τον δικό μου τρόπο, εδώ:
     https://www.arxizodiaita.gr/adinatisma-3-sigoura-vimata/

     Είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις πολλές ιδέες. Καλή αρχή και να προσέχεις τον εαυτό σου!

 3. Καλησπερα. Διαβάζω για το χάπια εδώ και πολύ καιρό. Εχω πάρει πολλά χάπια αλλά δε είδα καμία διάφορα .και σκέφτομαι να το πάρω παρόλο το ακριβό κόστος του κατά την άποψη μου . το πρόβλημα μου είναι το πως θα το παραγγείλω γιατί δε θέλω να μπλέξω με τράπεζες και τέτοια γιατί κάπως τα φοβάμαι να δώσω τον αριθμό της κάρτας μου. Και ένα ακόμη πρόβλημα που εχω είναι ότι πραγματικά σκέφτομαι τ ενδεχόμενο να μην με βοηθήσει και αυτό τ χάπι και πάνε πάλι χαμένα τόσα χρήματα. Εσείς που το δοκιμάσατε πόσα κιλά χάσατε και σ πόσο χρόνο ;ευχαριστώ εκ τον προτέρων

  1. Γεια σου Νεκταρία. Οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου. Μπορείς να ζητήσεις στην τράπεζα που έχεις τον λογαριασμό σου, να σου δώσουν μια προπληρωμένη κάρτα (δες εδώ) και να την χρησιμοποιείς για αγορές από το ίντερνετ. Της βάζεις για παράδειγμα 100 ευρώ και έτσι ακόμα και αν πέσει σε λάθος χέρια, ο κίνδυνος σου περιορίζεται εκεί. Η Εθνική τράπεζα δίνει την επιλογή μέσα από το iBank της, να δημιουργήσεις και εικονικές κάρτες.

   Έχω χρησιμοποιήσει το Phen375 αρκετές φορές. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα παρέλαβα κι εγώ την παραγγελία μου. Εκμεταλευτήκα την καινούρια προσφορά, που η εταιρία δίνει 2+1 μπουκαλάκια δώρο. Σκεφτόμουν μάλιστα να βγάλω και φωτογραφίες από το πακέτο και τις αποδείξεις, έτσι… για να ξέρει ο κόσμος ότι το χρησιμοποιώ κι εγώ.

   Νεκταρία, σε εμένα, απολύτως προσωπικά, κόβει την όρεξη με το μαχαίρι από την πρώτη ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος που το παίρνω. Το συνδυάζω με δίαιτα με πολύ λίγους υδατάνθρακες και μετά από δυο τρεις εβδομάδες, ίσως και να μην χρειάζομαι την βοήθεια του. Έχει συνηθίσει το σώμα μου.

   Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει. Επειδή όμως με ρώτησες, συνήθως αναμένω 2 κιλά την πρώτη εβδομάδα και κάτι παρόμοιο για την δεύτερη. Το ενδιαφέρον είναι ότι χάνονται σε λίπος και στην ουσία η διαφορά φαίνεται πολύ μεγαλύτερη επάνω σου.

   Σημειώνω πάλι ότι αυτό έχει να κάνει με τον δικό μου οργανισμό, και επίσης ότι δεν το παίρνω για να μου χάσει το βάρος μόνο, αλλά για να μου κόψει την όρεξη, αφού θέλω να ακολουθήσω την δίαιτα μου λίγο πιο εύκολα.

   Σου δίνω τροφή για σκέψη… Αν δεν χάνεις βάρος κάνοντας δίαιτα και λίγη άσκηση, δεν φταίνε τα χάπια αδυνατίσματος που παίρνεις. Κάτι κάνεις λάθος. Τα χάπια αδυνατίσματος σε βοηθούν να χάνεις πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Αν δεν χάνεις μόνη σου ούτε μισό κιλό, πρέπει να ελέγξεις λίγο τη δίαιτα σου.

   1. Γιώργο αρχικά θέλω να σου πώ οτι κάνεισ πολύ καλη δουλεία στη σελίδα που έχεισ δημιουργήσει και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σου.

    Εγώ είχα φτάσει πάνω απο 10ο κιλά λογο ενός προβλήματος υγείας και έκανα μια χημική δίαιτα. Έχασα 28 κιλά αλλά έβαλα πριν λίγο καιρό 8 κιλά. Εχω κάνει άπειρες δίαιτεσ και διατροφέσ απο τότε ( και απο ιντερνετ και απο διαιτολόγο) αλλά τίποτα. έχω παρει πολλά χάπια – λιποδιαλύτες αλλά τίποτα.Δεν τρωω ψωμια ζυμαρικα και υδατάνθρακες γιατι θα ξαναφτασω 1000 κιλα.

    Εκανα και γυμναστήριο αεροβιαα, πιλατεσ, βαρη αλλα τιποτα. και τωρα τα σταματησα απο απογοητευση και μονο. Πιστευεις οτι πραγματικα θα με βοηθήσει το phen; και ακομη μια ερώτηση. Για το phenq τι αποψη έχεις ; γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο τα σκευασματα και μου φαινετε οτι μου ταιριαζει λιγο περισσοτερο το phenq (δλδ μου αρεσει πιο πολυ γιατι λεει οτι καιει και εμποδιζει τη παραγωγη λιπους) .. και εχει και τις ίδες προσφορες αν δεν κανω λάθος. Τέλος θέλω να ρωτησω, αν ανοιξω το σκευασμα και το αφήσω μισο δλδ μπορω να τα παρω τα χαπια μετα απο πχ 1 μηνα ή θα έχουν χάσει την ιδιοτητά τους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ

    1. Γεια σου και πάλι Νεκταρία. Χαίρομαι που μπορώ μέσα από την σελίδα μου να προσφέρω χρήσιμες πληροφορίες και πάντα μου δίνει χαρά όταν καταφέρνω να βοηθήσω τις αναγνώστριες μου (με διαβάζουν περισσότερο οι γυναίκες).

     Διάβασα προσεκτικά όσα μου έγραψες και πιστεύω ότι δεν σου χρειάζονται χάπια αδυνατίσματος. Νομίζω ότι έχεις δυο βασικά προβλήματα, που αν τα ξεπεράσεις, θα μπορέσεις να συνεχίσεις να χάνεις βάρος.

     Το πρώτο είναι το ότι κατά την γνώμη μου “πατάς τέρμα το γκάζι” και αν δεν τρέχεις όπως θα ήθελες, πατάς φρένο και τα παρατάς. Δεν γίνεται έτσι. Δεν μπορείς να κάνεις σκληρές προσπάθειες και μετά να αποσύρεσαι. Είναι κουραστικό, ψυχοφθόρο και σίγουρα δεν έχει αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

     Το δεύτερο προβληματάκι, είναι ότι με τα βάσανα στα οποία υποβάλλεις το σώμα σου, αυτό αποφάσισε να αντισταθεί και δεν συνεργάζεται πλέον.
     Υπάρχει μια περίπτωση βρίσκεσαι σε Plateau (διάβασε εδώ περισσότερα) και να έχει κολλήσει ο μεταβολισμός σου.

     Προτείνω να χαλαρώσεις, και να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι. Κάνε κανένα μπανάκι και φρόντισε μόνο να μην κάνεις ανθυγιεινή διατροφή. Ξέχνα για λίγο τις δίαιτες. Ο,τι ήταν να πετύχεις μέχρι τώρα το πέτυχες. Βγάλε το κορμί σου στην θάλασσα και απόλαυσε τον ήλιο.

     Μόλις νιώσεις έτοιμη, θα σχεδιάσεις ένα ωραίο και εύκολο πρόγραμμα που θα δίνει μεγάλη βάση στην δίαιτα, αλλά και στην μέτρια άσκηση, και θα φροντίσεις να είναι τέτοιο ώστε να μπορείς να το ακολουθήσεις χωρίς να κουραστείς, για τα επόμενα 50 χρόνια!

     Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Έχασες 28 κιλά. Δεν χρειάζεσαι συμβουλές για να το πετύχεις πάλι. Εγώ απλά σου δείχνω τον δρόμο.

     Όσο αφορά το PhenQ…. Φαίνεται να είναι η εξέλιξη και η αναβάθμιση του Phen375. Έχει την ίδια δραστική ουσία συν μια μυστική φόρμουλα που δεν αποκαλύπτει η εταιρία. Ομολογώ ότι δεν το έχω δοκιμάσει και σίγουρα “ψήνομαι” να το αγοράσω κάποια στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι πριν λίγες μέρες αγόρασα 2+1 Phen375 και τα έχω στο συρτάρι μου.

     Είναι η προσωπική μου επιλογή βλέπεις και δεν την αλλάζω εύκολα. Όπως και να έχει, εσύ δεν χρειάζεσαι χάπια αδυνατίσματος, μέχρι να είσαι έτοιμη να αλλάξεις την ζωή σου μια για πάντα, όπως σου είπα πριν.

     Αν ανοίξεις οποιοδήποτε μπουκαλάκι με χάπια αδυνατίσματος, καλό είναι να μην το αφήσεις για πολύ καιρό χωρίς να το χρησιμοποιήσεις. Για έναν μήνα δεν χάθηκε ο κόσμος, αλλά μην το παρακάνεις. Εκτός αυτού, είναι κρίμα να διακόπτεις την προσπάθεια σου. ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΦΡΕΝΟ ΜΕΤΑ!

     Το μπουκαλάκι θα το ανοίξεις όταν είσαι έτοιμη να χρησιμοποιήσεις για να σε βοηθήσει. Όχι νωρίτερα. Μην το αγοράσεις καν! Θα πετάξεις τα χρήματα σου.

     1. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου.θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα συνεχίσω Την προσπάθεια μου χωρίς το σκεύασμα. Θα το πάρω μόνο αν δω πως δε τα καταφέρνω Γτ ήδη προσπαθώ εδώ Κ δύο χρόνια να χάσω αυτά τα ριμαδιασμενα 14 κιλά που μου εχου απομείνει.πραγματικά σε ευχαριστώ Γιώργο είσαι ο πρώτος και μοναδικός άνθρωπος που μου μίλησε ειλικρινά. Καλή συνέχεια σε αυτό που κάνεις και ότι καλύτερο σου εύχομαι

     2. Να είσαι καλά Νεκταρία μου. Κάνε εσύ την σωστή αρχή και συνέχισε την προσπάθεια σου για… χρόνια! Δεν είναι αγώνας 100 μέτρων. Είναι μαραθώνιος. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στον δρόμο. Το σώμα σου θα σου τα δείξει. Στο υπόσχομαι. Καλή αρχή!

 4. Και αν στο μέλλον θελήσω να τα παραγγείλω πως θα ειμαι σίγουρη ότι θα τραβήξουν από την κάρτα μου ( visa) τόσα χρήματα όσα λένε ή ότι δε θα τύχει να μου τραβήξουν πάλι χρήματα αφού θα έχουν ήδη τα στοιχεία μου ( όνομα επίθετο αριθμό κάρτας )

  1. Γεια σου Νεκταρία. Αυτές οι εταιρίες κάνουν καθημερινά, χιλιάδες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Αν κάνουν οποιαδήποτε χρέωση εν αγνοία σου, κινδυνεύουν από μια μήνυση που μπορεί να κλείσει επιχείρηση εκατομμυρίων. Δεν ρισκάρουν ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν τους συμφέρει.

   Κάθε φορά που πληρώνεις για να αγοράσεις κάτι (από οποιοδήποτε online κατάστημα), γνωρίζεις κι εσύ τα δικά τους στοιχεία! Τα κρατάει η τράπεζα σου, όταν μεταφέρει χρήματα από την κάρτα σου. Μην σε αγχώνει το θέμα της ασφάλειας λοιπόν.

   Όπως και να έχει, υπάρχει μια λύση που θα σου επιτρέψει να κοιμάσαι ήσυχη το βράδυ. Μπορείς να ζητήσεις στην τράπεζα σου, να σου δώσουν μια “prepaid” κάρτα. Μια προπληρωμένη δηλαδή, την οποία θα την χρησιμοποιείς μόνο για online αγορές. Σε αυτήν, βάζεις από πριν τα χρήματα (την “φορτίζεις”) και τα έχεις διαθέσιμα για αγορές. Αν πέσει σε λάθος χέρια, δεν θα έχει δυνατότητα πίστωσης, ώστε να σε επιβαρύνει κάποιος.

   Με αυτό τον τρόπο κάνω κι εγώ τις δουλείες μου. Έχω μια προπληρωμένη κάρτα, της βάζω λίγα χρήματα και τα έχω για τέτοιες περιπτώσεις.

  1. Γεια σου Χρήστο. Οχι. Δεν μπορείς να το πάρεις αν είσαι κάτω από 18 ετών.

   Στην ηλικία σου μπορείς να κάνεις θαύματα με το σώμα σου. Πίστεψε με σε αυτό. Θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν στα 18 μου και πώς φαινόταν η δίαιτα και η προπόνηση επάνω μου μέσα σε λίγο μόνο καιρό. Θυμάμαι επίσης, έναν προπονητή μου να μου λέει ακριβώς αυτά τα λόγια που σου γράφω κι εγώ.

   Ξεκίνησε φτιάχνοντας λίγο την διατροφή σου. Κόψε ψωμιά, πατάτες, ζυμαρικά και οπωσδήποτε οτιδήποτε πουλάει το περίπτερο. Στην συνέχεια διάλεξε ένα σπορ. Παίξε μπάσκετ ή ποδόσφαιρο με τους φίλους σου. Θα το διασκεδάσεις και θα κινηθείς λίγο. Αν θέλεις πήγαινε και γυμνάσου με με βάρη. Μείνε μακριά από τους επίδοξους σύμβουλους όμως και τα συμπληρώματα που παίρνουν. Στο μέλλον αυτά…

   Στην συνέχεια, απλά συνέχισε. Τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους! Στο υπόσχομαι. Ασε το Phen375 για εμάς τους μεγαλύτερους που δυσκολευόμαστε λιγάκι. Ξεκίνα σήμερα με διαιτούλα και λίγη άσκηση και μην κάνεις υπερβολές. Θα δεις σύντομα αποτελέσματα. Θα το προσέξουν οι γύρω σου.

 5. Eμεις που δεν έχουμε σχέση με τράπεζες κ καρτες δεν μπορούμε να κάνουμε παραγγελία με άλλο τροπο.? Π.χ. αντί καταβολή???? Γιατί βασικά με κέρδισε η ενημέρωση κ οι πληροφορίες κ θέλω να το δοκθμασω

  1. Γεια σου Στέλλα. Έχω έναν πλήρη οδηγό για τα χάπια αδυνατίσματος που παρουσιάζω στην σελίδα μου, καθώς και τις επιλογές πληρωμής (αντικαταβολή, κάρτα, PayPal, κλπ).

   Προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο Garcinia Cambogia και στο Forskolin. Και τα δύο μπορείς να τα αποκτήσεις πληρώνοντας με αντικαταβολή.

   Διάβασε τις αξιολογήσεις μου και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Αν “σε κόβει” η πείνα και έχεις πολλές λιγούρες το πρώτο είναι καλύτερη επιλογή. Αν τα πας σχετικά καλά με την δίαιτα και θέλεις λίγο “σπρώξιμο” δες το δεύτερο.

 6. Κυριε Γιωργο εγω εβαλα τον αδερφο μου κ το παρηγγειλε το περιμενω πως κ πως. Σκεφτομαι με την μεταφορα μην αλλοιωθει το περιεχομενο δλδ τα χαπια. Το παρηγγειλα απ την επισημη σελιδα μηπως ξερετε ποσες μερες κανει να ερθει εγω απο αμαλιαδα ειμαι.

  1. Καλησπέρα Ζωή. Μπορεί να κάνει μέχρι και δυο εβδομάδες να έρθει στο σπίτι σου το Phen375. Συνήθως έρχεται πολύ γρηγορότερα, απλά σου λέω το μέγιστο για να μην ανησυχείς. Βλέπεις, το στέλνουν από το εξωτερικό.

   Δεν υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθούν οι κάψουλες. Επειδή το έχω παραγγείλει δυο φορές κι εγώ στο παρελθόν, ξέρω ότι το στέλνουν σε προσεγμένη συσκευασία και το μπουκαλάκι του είναι απόλυτα στεγανό. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι η εταιρία το συσκευάζει με σκοπό να το στέλνει σε όλο τον κόσμο.

 7. Πες τε μου σας παρακαλώ έχει δασμούς ή κρυφές χρεώσεις;Για να έρθει Ελλάδα; Πόσο στοιχίζει το 1 μπουκάλι; Μου βγαίνει σε πούμε 72 δολάρια με τα μεταφορικά αυτά ειναι; ή υπάρχει και άλλη χρέωση; Ευχαριστώ πολυ

  1. Καλησπέρα Γιάννα. Δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση. Το έχω παραγγείλει ο ίδιος δυο φορές. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει την τελική τιμή σου, είναι αν θα επιλέξεις “με ασφάλεια” στον τρόπο αποστολής. Όπως και να έχει, θα γνωρίζεις το τελικό ποσό που θα πληρώσεις, πριν κάνεις οποιαδήποτε πληρωμή.

 8. Κυριε Γιωργο καλημερα.Ηρθε και σημερα θα το ξεκινησω ενα χαπι την μερα κ ποτε να το παιρνω πρωι;και ηθελα να σας ρωτησω επειδη εχω 2 παιδακια και το ενα μηνων προκαλει ζαλαδα;

  1. Γεια σου Ζωή. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Η ιδανική δοσολογία για το Phen375 (όπως δίνεται από την εταιρία), είναι 2 χάπια την ημέρα, πριν από τα γεύματα. Μπορείς να δοκιμάσεις και με ένα. Νομίζω θα τα πας μια χαρά.

   Δεν κατάλαβα την ερώτηση για την ζαλάδα. Έχω μπερδευτεί λίγο..!

 9. Αναρωτιομουν εαν φερνει ζαλαδα. Αλλα το εχω ξεκινησει και δεν εχω καμια απο τις παρενεργειες που γραφει. 1 χαπι το μεσημερι πινω ελπιζω να κανει δουλεια. Κυριε Γιωργο με κουριελ ηρθε μεσα ομως δεν ειχε καποιο βιβλιαρακι με διατροφη οπως εγραφε οταν το παρηγγειλα δεν πιστεω να μη μου φερανε το γνησιο

  1. Γεια σου Ζωή, αν το πήρες από κάποιον από τους συνδέσμους που δίνω, έχεις πάρει το γνήσιο. Μην σε ανησυχεί κάτι τέτοιο. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να φέρει ζαλάδα τις πρώτες ημέρες. Αν σου συμβεί κάτι τέτοιο για πάνω από τρεις τέσσερις ημέρες, γράψε μου πάλι, ή σταμάτησε το και μίλησε με τον γιατρό σου. Αφού δεν έχεις προβλήματα, όλα μια χαρά!

  1. Γεια σου Σοφία. Το Phen375 δεν πωλείται στα φαρμακεία. Ο μόνος τρόπος να το αποκτήσεις, είναι να το αγοράσεις από την εταιρία που το παρασκευάζει.

   Καθυστέρησα λίγο να απαντήσω στο μήνυμα σου, γιατί ήθελα να φωτογραφίσω ένα από τα δικά μου μπουκαλάκια, ώστε να δεις αυτό που θέλεις. Εχω ανεβάσει τις φωτογραφίες στον λογαριασμό μου στο Tumblr. Κάνε κλικ εδώ για να τις δεις.

  1. Γεια σου Ζωή. Υπάρχουν δυο κατηγορίες χαπιών αδυνατίσματος. Αυτά που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και αυτά που βοηθούν ελάχιστα, ανάλογα με τον οργανισμό του καθενός. Το Phen375 είναι κατά την γνώμη μου ένα πολύ αποτελεσματικό συμπλήρωμα.

   Λογικά έπρεπε να σου έχει κόψει την όρεξη και να έχεις κάψει λίγο λίπος. Για να μην έχασες καθόλου, σκέφτομαι μήπως “την πάτησες” όπως πολύς κόσμος, που αγοράζοντας ένα χάπι αδυνατίσματος, χωρίς να το καταλαβαίνει αρχίζει και τρώει περισσότερο, πιστεύοντας ότι θα… σωθεί από το συμπλήρωμα.

   Νομίζω ότι καλό θα ήταν να εξετάσεις λίγο το τι έτρωγες αυτές τις ημέρες και να εκμεταλλευτείς το ότι κόβει την πείνα.

 10. Γιώργο καλησπέρα και καλό Πάσχα! Πράγματι πολύ καλή και χρήσιμη δουλειά έχεις κάνει. Μπράβο!

  Εγώ είμαι 1.60, 75 κιλά. Τα κιλά που μου αρέσω είναι περίπου τα 65. Γενικά έχω κάνει αρκετές διατροφες και δίαιτες (κάποιες χημικές) κι ας είμαι 25 μόνο… Χάνω εύκολα και παίρνω δύσκολα, συνήθως με πολύ φαΐ (σε σημεία κτηνωδίας δηλαδή). Παρόλαυτα συχνά το παρακάνω με αποτέλεσμα από 66-68 που ήμουν πέρσι, το καλοκαίρι πήγα 72 με παγωτά και τώρα 75. Έχω πανικοβληθεί γιατί παλιά (μετά τις Πανελλήνιες) ήμουν 80 και το βλέπω να πλησιάζει.

  Ευτυχώς στα 75 είμαι λίγο καιρό οπότε θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φύγουν δύσκολα.

  Το φάρμακο αυτό είναι πολλά υποσχόμενο. Έχω όμως τις εξής ερωτήσεις και ίσως μπορείς να μου τις απαντήσεις:

  1. Πόσα κιλά κατά μέσο όρο χάνουν οι γυναίκες τον πρώτο μήνα?
  2. Είναι αδύνατο να το βρω Ελλάδα? Ανυπομονώ να ξεκινήσω και η παραγγελία θα κάνει 2 εβδομάδες να φθάσει…
  3. Με τόση ενέργεια, δεν χάνεις τον ύπνο σου?
  4. Δεν σκοπεύω να κάνω γυμναστική ελλείψει χρόνου και κάνω καθιστική ζωή (πρωί: γραφείο, απόγευμα: διάβασμα). Δεν χαλαρώνει το δέρμα με τόση ταχύτητα στην απώλεια?

  1. Γεια σου Ναταλία. Νομίζω η κατάσταση σου δεν είναι τόσο τραγική, όσο την περιγράφεις. Το εύρος των κιλών που αναφέρεις είναι σχετικά μικρό και αφού χάνεις εύκολα, δεν υπάρχει λόγος να τρομοκρατείσαι.

   Εχεις την επίγνωση του τί συμβαίνει, και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα σου το πω με απλά λόγια. ΣΤΑΜΑΤΑ να τρως ανεξέλεγκτα παγωτά ή οτιδήποτε ξέρεις και η ίδια ότι χειροτερεύει την κατάσταση. Είναι πραγματικά τόσο απλό!

   Απαντώντας στα ερωτήματα σου για το Phen375 (δεν είναι φάρμακο, αλλά συμπλήρωμα που το παίρνεις χωρίς συνταγή γιατρού):

   1. Είναι αδύνατο να ξέρουμε πόσα κιλά χάνονται, γιατί κάθε άτομο είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα, εσύ χάνεις εύκολα, ενώ μια άλλη γυναίκα δεν έχει την ίδια συμπεριφορά στο σώμα της. Προσωπικά, έχω ακούσει για απώλεια από δυο έως οχτώ κιλά μέσα στον μήνα. Δεν το αναφέρω όμως, γιατί θέλω να φανεί ως δέσμευση.

   2. Το Phen375 πωλείται online και μόνο από την εταιρία που το παρασκευάζει. Δεν μπορείς να το αγοράσεις από πουθενά αλλού, παρά μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του. Σε αυτό είναι αυστηροί και η μόνη λύση για να αποκτήσεις τον γνήσιο λιποδιαλύτη, είναι να τον παραγγείλεις από εκεί (όλοι οι σύνδεσμοι μου οδηγούν στην επίσημη σελίδα του Phen375).

   3. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνονται, δεν θα έχεις κανένα τέτοιο πρόβλημα. Δεν σου δημιουργεί υπερένταση. Απλά καθώς καις περισσότερο λίπος, θα έχεις και περισσότερη ενέργεια διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα νιώθεις άγχος ή ένταση.

   4. Τα κιλά που θέλεις να χάσεις δεν είναι πολλά. Οσο γρήγορα και να το καταφέρεις, δεν θα χαλαρώσει το δέρμα σου. Εκτός αυτού, ο ρυθμός απώλειας είναι τέτοιο, που το σώμα προλαβαίνει να προσαρμοστεί. Μην σε ανησυχεί κάτι τέτοιο.

   Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ξέρω ότι ανυπομονείς, όμως ευχαριστήσου τις γιορτές σου και αν πραγματικά θέλεις να χάσεις βάρος, ξεκίνα από τώρα την προσπάθεια σου. Οταν θα έρθει το Phen375, θα έχεις κάνει ήδη την αρχή και τα αποτελέσματα σου θα είναι πολύ καλύτερα. Αυτό μπορώ να στο υποσχεθώ.

   Να προσέχεις και να μην κάνεις υπερβολές. Καλές γιορτές!

 11. 1 χαπι πριν το μεσημεριανο ειναι αρκετό? Τα δυο που γραφει η συσκευασια στοχευουν σε γρηγοροτερη απώλεια κιλών? Απο τι εξαρταται η δοσολογια που ακολουθει κάποιος? Στο site τους λενε ενα στο μπουκάλι γραφει δυο τη μερα .

  1. Γεια σου Αλεξάνδρα. Η δοσολογία σύμφωνα με το μπουκαλάκι που έχω στα χέρια μου, είναι 2 χάπια την ημέρα. Ένα πριν από κάθε γεύμα (20 λεπτά πριν). Δεν χρειάζεται να πάρεις περισσότερα, ούτε λιγότερα. Η δοσολογία του Phen375 είναι φτιαγμένη έτσι, ώστε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Συνδεθήκατε ως Γιώργος Καρτάλιας. Αποσύνδεση;