PhenQ: Είναι Τελικά η ΑΠΟΛΥΤΗ Λύση Στη Διαχείριση Του Βάρους;

Το PhenQ έχει ελληνική ιστοσελίδα και αποστέλλεται στην Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά.

Πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχε ένα προϊόν που θα συνδύαζε την δύναμη πολλών διαφορετικών συμπληρωμάτων, σε ένα μόνο χάπι αδυνατίσματος;

Για άλλη μια φορά αφιέρωσα χρόνο και φρόντισα να σας παρουσιάσω με απόλυτη ειλικρίνεια ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο χάπι αδυνατίσματος.

PhenQ πριν και μετά (2022)

Είναι ένα νέο προϊόν. Έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και λίγους μήνες στην παγκόσμια αγορά και δείχνει να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Για πραγματικά πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα, το PhenQ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ την παραγγελία σας!

Η εταιρία θα διπλασιάσει την παραγγελία σας  εντελώς δωρεάν και χωρίς κωδικούς έκπτωσης!

Μόλις φτάσετε στο καλάθι των αγορών σας, θα δείτε την σχετική πληροφορία που αφορά το bonus σας. Θα σας προσθέσουν την διπλή ποσότητα στην αποθήκη, άσχετα από την παραγγελία και τα μεταφορικά θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Προϊόντα αδυνατίσματος υπάρχουν παντού και η αλήθεια είναι το τα περισσότερα από αυτά δεν λειτουργούν. Aυτά που έχουν αποτελέσματα συνήθως εστιάζουν μόνο σε ένα σημείο όσο αφορά το αδυνάτισμα.

Είναι αυτό το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος ή απλά θα απογοητευθείτε από την χρήση του; Ας μάθουμε την αλήθεια!

Μην αγοράσετε το PhenQ αν δεν διαβάσετε πρώτα την ειλικρινή αξιολόγηση μου. Συστατικά, παρενέργειες, αποτελέσματα, όλα βρίσκονται εδώ!

Βασικά Οφέλη Της Φόρμουλας Του PhenQ

 • Καταστέλλει την όρεξη και την πείνα
 • Καίει το επίμονο σωματικό λίπος.
 • Εμποδίζει την περαιτέρω παραγωγή νέων λιποκυττάρων στο σώμα.
 • Βελτιώνει τη διάθεση και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας.

Σύμφωνα με το DailyGoal.gr, το PhenQ είναι η ισχυρή φόρμουλα απώλειας βάρους που έχει αλλάξει την ιδέα της απώλειας βάρους όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Η σύνθεση πέντε σε ένα παρασκευάζεται με προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά και βιολογικά συστατικά που έχουν ερευνηθεί διεξοδικά από τους ειδικούς όσον αφορά τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα και τα οφέλη τους για το κάψιμο λίπους.

Το YgeiaKaiOmorfia.gr δημοσίευσε πρόσφατα, ότι το PhenQ προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, χωρίς ερωτήσεις. Αν δείτε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που λογικά θα έπρεπε να περιμένετε, μπορείτε να στείλετε πίσω όσα μπουκαλα΄κια πιθανόν έχετε και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για όλη την διάρκεια χρήσης του.

Τα οφέλη της φόρμουλας του PhenQ.

Η κύρια ιδέα πίσω από τη σύνθεση του PhenQ είναι να καλύψει όλες τις πτυχές της απώλειας βάρους σε ένα ισχυρό χάπι. Είναι φορτωμένο με τη δύναμη πέντε διαφορετικών συμπληρωμάτων απώλειας βάρους.

Η χρήση της φόρμουλας PhenQ θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την πείνα σας, να επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης του λίπους με φυσικό τρόπο στο σώμα σας και να το υποστηρίξετε με υψηλή ενέργεια σε όλο το ταξίδι της απώλειας βάρους σας.

Όχι μόνο μπορείτε να κάψετε τα επίμονα στρώματα λίπους σας με το PhenQ, αλλά μπορείτε να διατηρήσετε την σιλουέτα σας ακόμη και μετά την επίτευξη του στόχου σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα χάπια PhenQ εμποδίζουν την παραγωγή νέων λιποκυττάρων στο σώμα, αποτρέποντας έτσι την αύξηση του βάρους σας.

Πώς Λειτουργεί Το PhenQ;

Γυναίκα ετοιμάζεται να τρέξει.

Το PhenQ διαφημίζεται ως «πέντε ισχυρά χάπια απώλειας βάρους σε ένα» και είναι ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα απώλειας βάρους που διατίθενται στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 190.000 πελάτες που ισχυρίζονται ότι έχει απίστευτα οφέλη απώλειας βάρους.

Το PhenQ είναι ένας ισχυρός λιποδιαλύτης που παρουσιάζει εκπληκτικά αποτελέσματα και διαθέτει πιπέρι, πιπερίνη, καφεΐνη και άλλα συστατικά. Κάποιος μπορεί να πάρει τον πλήρη κατάλογο των συστατικών στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Σημείωση: Ενθαρρύνω έντονα την αγορά PhenQ μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του, δεδομένου ότι τα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι είναι PhenQ σε άλλες ιστοσελίδες μπορεί να μην είναι νόμιμα.

Το συμπλήρωμα PhenQ είναι ένα διατροφικό βοήθημα, το οποίο επικεντρώνονται στην απώλεια βάρους για να ξεπεραστεί το αυξανόμενο ζήτημα της παχυσαρκίας. Είναι ένα μεταβολικό ενισχυτικό που βοηθά στην ταχύτερη απώλεια σωματικού λίπους, στην πρόληψη της κόπωσης και στον περιορισμό των ενοχλήσεων της πείνας.

Είναι ένα μοναδικό προϊόν το οποίο σύμφωνα με τους δημιουργούς του μπορεί να σας βοηθήσει να:

 • Κάψετε το αποθηκευμένο λίπος
 • Μειώσετε την όρεξη σας
 • Αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας σας
 • Βελτιώσετε την διάθεση σας
 • Αποφύγετε την αποθήκευση λίπους

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε όλα αυτά; Το PhenQ στηρίζεται σε έναν συνδυασμό δραστικών ουσιών που προωθούν το αδυνάτισμα.

Σίγουρα, αυτό το προϊόν περιέχει πολλά από τα συστατικά που μπορείτε να βρείτε σε άλλα αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος express, αλλά η μοναδική του φόρμουλα η οποία περιέχει και ένα κρυφό συστατικό, κάνει την μεγάλη διαφορά.

► Να θυμάστε: Αυτό το συγκεκριμένο συστατικό που η εταιρία ονόμασε «a-Lacys Reset» μπορεί να δώσει την μεγάλη ώθηση στον μεταβολισμό σας, που χρειάζεστε για να κάψετε περισσότερο λίπος και θερμίδες!

Η Επιστήμη Πίσω Από Τα Αποτελέσματα

Γυναίκα επιστήμονας

Δεν πρόκειται για άλλο ένα συμπλήρωμα που στηρίζεται σε ψευδο-επιστημονικές έρευνες, αλλά σε εκτενείς κλινικές μελέτες, οι οποίες δείχνουν ότι το βασικό συστατικό του (a-Lacys Reset), είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και μειώνει το λίπος και το σωματικό βάρος.

Μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει να χτίσετε μυική μάζα, με αποτέλεσμα όσο περισσότερους μύες έχετε, τόσο περισσότερες θερμίδες να καίτε κάθε μέρα!

Πολλές εταιρίες συμπληρωμάτων αναφέρουν ότι τα προϊόντα τους έχουν κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, όμως ποτέ δεν αναφέρουν ποια είναι αυτά για να μην δεσμεύονται απέναντι σας.

doctor verified

Οι έρευνες δίνουν ακριβείς αριθμούς!
Σε σύγκριση με ένα εικονικό συστατικό, άτομα που πήραν a-Lacys Reset:

➠ Έχασαν 3,44% βάρος
➠ Έχασαν 7,24% λίπος
➠Αύξησαν 3,8% την μυική μάζα τους

► Προσέξτε: Αυτά είναι εντυπωσιακά αποτελέσματα όσο αφορά τα προϊόντα που στοχεύουν με οποιονδήποτε τρόπο στο αδυνάτισμα! Πολλά προϊόντα έχουν βρεθεί αποτελεσματικά στο αδυνάτισμα και με ελάχιστες παρενέργειες. Το PhenQ είναι μια εντυπωσιακή ανακάλυψη που έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε την επίτευξη των στόχων μας για την διαχείριση του σωματικού βάρους.

Ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα του είναι εντυπωσιακά, αλλά τι συστατικά έχει αυτό το χάπι;

Τα Συστατικά Του PhenQ

Αν σκέφτεστε έξυπνα πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά, σίγουρα θα ενδιαφέρεστε να μάθετε τι βάζετε στο σώμα σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλατε να πάρετε ένα προϊόν που θα σας βλάψει.

PhenQ συστατικά

Το καλύτερο σημείο στην δραστική αυτή φόρμουλα, είναι ότι περιέχει φυσικά συστατικά. Η μίξη και η αλληλεπίδραση αυτών των συστατικών, βοηθά το σώμα σας να κάψει περισσότερο λίπος και θερμίδες.

Τι περιέχει λοιπόν αυτό το συμπλήρωμα αδυνατίσματος;

✓  Ανθρακικό Ασβέστιο (Calsium Carbonate) – Το ίδιο μέταλλο που δυναμώνει τα οστά σας, θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Πώς; Το ασβέστιο στέλνει σήματα στο σώμα σας ότι τρέφεται σωστά και ότι δεν χρειάζεται να αποθηκεύσει άλλο λίπος. Το αποτέλεσμα θα είναι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το αποθηκευμένο λίπος, αντί να νιώθετε λαχτάρα για περισσότερο φαγητό.

✓   Capsimax Πούδρα – Ένα ισχυρό μείγμα βιταμίνης Β3 (νιασίνης), καφεΐνης και κόκκινου και μαύρου πιπεριού, που καίει άμεσα το λίπος. Το πιπέρι έχει θερμογενετικές ιδιότητες και θα βοηθήσει το σώμα σας να κάψει ακόμα περισσότερο λίπος!

✓   Καφεΐνη – Η καφεΐνη είναι ένα συστατικό που θα βρείτε στα περισσότερα συμπληρώματα αδυνατίσματος. Γιατί; Επειδή όχι μόνο σας κρατάει σε εγρήγορση και σας δίνει ενέργεια στην διάρκεια της ημέρας, αλλά μειώνει επίσης την όρεξη σας και επιταχύνει την διαδικασία διάσπασης του λίπους.

  Πικολινικό Χρώμιο (Chromium Picolinate) -Ένα μέταλλο που βρίσκεται στα σιτηρά ολικής αλέσεως, τα λαχανικά και το κρέας. Το χρώμιο μπορεί να σας βοηθήσει να κάμψετε την επιθυμία σας για υδατάνθρακες (κυρίως τα ζαχαρώδη) με αποτέλεσμα να έχετε υπό έλεγχο τα επίπεδα των σακχάρων στο αίμα σας.

✓   Φουμαρική L-Kαρνιτίνη (L-Carnitine Fumarate) – Ένα αμινοξύ που βρίσκεται στους ξηρούς καρπούς, το κρέας και τα πράσινα λαχανικά. Η Καρνιτίνη θα βοηθήσει το σώμα σας να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα λίπους για ενέργεια, με αποτέλεσμα να μην νιώσετε ποτέ εξάντληση στη διάρκεια του προγράμματος σας.

✓   Nopal – Πρόκειται για ένα είδος κάκτου με πολλές φυτικές ίνες και με γνωστή αποτελεσματικότητα στην μείωση της όρεξης και της πείνας. Είναι πλούσιο σε αμινοξέα, τα οποία θα σας δώσουν ακόμα περισσότερη ενέργεια και θα διώξουν τα περιττά υγρά από τους ιστούς σας.

(Πρόσφατα κυκλοφόρησαν εναλλακτικές επιλογές με ενεργό άνθρακα, οι οποίες όμως δεν έχουν καμία σχέση με την συγκεκριμένη φόρμουλα. Ακόμα και το Black Latte εγκατέλειψε τον ενεργό άνθρακα. Είναι κάτι το τελείως διαφορετικό, με διαφορετική λειτουργία στο σώμα μας.)

Περιεκτικότητα

Το PhenQ περιλαμβάνει συστατικά στις κλινικά ασφαλείς και αποτελεσματικές δοσολογίες τους. Παραδόξως, κάθε μερίδα PhenQ έχει περίπου 100 mg καφεΐνης, η οποία είναι η ίδια ποσότητα όπως σε ένα φλιτζάνι καφέ.

Εκτός από την καφεΐνη, περιέχει:

 • 230mg ανθρακικού ασβεστίου
 • 150mg L-καρνιτίνης
 • 80mcg πικολινικού χρωμίου
 • 50mg σκόνης Capsimax
 • 25mg α-Lacys Reset και
 • 20mg ινών Nopal.

Σημείωση: Δεδομένου ότι το PhenQ περιέχει 100 mg καφεΐνης, σας συνιστούμε να εγκαταλείψετε αυτό το πολυπόθητο πρωινό φλιτζάνι καφέ (ή οποιοδήποτε άλλο καφεϊνούχο ρόφημα/ συμπλήρωμα διατροφής) εάν είστε ευαίσθητοι στην καφεΐνη.

Το Συστατικό Κλειδί: α-Lacys Reset

Τι είναι αυτό το βασικό συστατικό το PhenQ; Πώς λειτουργεί και τι μπορεί να σας προσφέρει;

α-Lacys Reset

Πρόκειται για ένα πατενταρισμένο και μυστικό συστατικό της εταιρίας, το οποίο στην ουσία συνδυάζει κυστεΐνη και άλφα-λιποϊκό οξύ.

 1. Το άλφα-λιποϊκό οξύ βελτιώνει τον μεταβολισμό και μειώνει την παραγωγή ελευθέρων ριζών.
 2. Η κυστεΐνη διεγείρει την σύνθεση γλουταθειόνης, η οποία εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

► Παρακαλώ σημειώστε: Αυτά τα δυο συστατικά όταν συνεργάζονται αυξάνουν τον μεταβολισμό και βοηθούν στην διαχείριση του σωματικού βάρους. Το a-Lacys Reset είναι το σημείο υπεροχής του νέου αυτού συμπληρώματος. Αν και η φόρμουλα του στηρίζεται σε καταξιωμένη συνταγή ετών, με την προσθήκη του a-Lacys Reset αναμένεται να είναι ίσως και ο πιο ισχυρός λιποδιαλύτης από το 2022 και έπειτα.

Παρενέργειες και Ανεπιθύμητα Αποτελέσματα

Παρενέργειες & Ανεπιθύμητα Αποτελέσματα

Μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα αδυνατίσματος στο φαρμακείο είναι τα χάπια αδυνατίσματος και οι λιποδιαλύτες. Ορισμένα φαρμακεία πωλούν επίσης προϊόντα όπως κατασταλτικά της όρεξης και συμπληρώματα λίπους.

Μην αγοράζετε προϊόντα διατροφής από το φαρμακείο. Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, θα πρέπει να αναζητήσετε ένα προϊόν που δεν είναι μόνο αποτελεσματικό αλλά και ασφαλές. Τα προϊόντα στο φαρμακείο δεν ελέγχονται και ενδέχεται να περιέχουν συστατικά που δεν είναι ασφαλή.

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι περισσότερα από τα μισά από τα προϊόντα απώλειας βάρους που πωλούνται στα φαρμακεία βρέθηκαν να έχουν παράνομα συστατικά ή ουσίες. Αυτές οι ουσίες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως αίσθημα παλμών, ναυτία (Matcha Slim φαρμακείο).

Όταν βρίσκεστε σε ένα ταξίδι απώλειας βάρους, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε συμπληρώματα που είναι ασφαλή. Εξέτασα διεξοδικά κάθε πτυχή των χαπιών διατροφής PhenQ για να ελέγξω αν έχουν παρενέργειες.

Αν και συνήθως δεν υπάρχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα σε αυτά τα χάπια αδυνατίσματος, ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών ανέφερε συμπτώματα ναυτίας, πονοκεφάλου, ζάλης και στομαχικών διαταραχών.

Η ένταση αυτών των παρενεργειών ήταν, ωστόσο, αμελητέα, σύμφωνα με τους χρήστες.

Ποιος Μπορεί να Χρησιμοποιήσει το PhenQ;

Άτομα που αγωνίζονται να χάσουν βάρος.

Τα άτομα που πασχίζουν να χάσουν το αποθηκευμένο λίπος και να σταματήσουν την ανεπιθύμητη αύξηση του βάρους τους, μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την ισχυρή αυτή φόρμουλα λόγω του επιστημονικά υποστηριζόμενου καταλόγου των εκδόχων της.

Άτομα που έχουν φτάσει σε στασιμότητα (plateau) στο πρόγραμμα τους.

Εάν έχετε φτάσει σε πλατώ όπου δηλαδή δεν μπορείτε να κάψετε άλλο λίπος, το PhenQ μπορεί να σας βοηθήσει. Το συμπλήρωμα όχι μόνο θα υποστηρίξει την απώλεια βάρους για να βοηθήσει το πρόγραμμά σας, αλλά και θα αποτρέψει την περαιτέρω αύξηση του βάρους.

Vegans που προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Το PhenQ είναι μια εντελώς χορτοφαγική επιλογή. Έτσι, αν είστε vegan, που θέλει να μειώσει το επίμονο λίπος σε όλα τα λάθος σημεία του σώματός σας, το συμπλήρωμα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

Άτομα που κάνουν καθιστική ζωή.

Πολλοί άνθρωποι που ζουν έναν καθιστικό τρόπο ζωής και δεν γυμνάζονται μπορούν να συρρικνώσουν το λίπος με το PhenQ ακολουθώντας μια σωστή διατροφή και χρησιμοποιώντας με αφοσίωση το συμπλήρωμα.

Άτομα που δεν μπορούν να καταστείλουν την όρεξή τους.

Εάν αγωνίζεστε με τις επιθυμίες για φαγητό, οι οποίες τελικά προσθέτουν στο βάρος σας, το PhenQ με τα ισχυρά συστατικά του μπορεί να βοηθήσει στην καταστολή της όρεξης. Οι επιθυμίες για ανθυγιεινό φαγητό μπορούν να επηρεάσουν οποιονδήποτε και αν είστε θύμα, το PhenQ μπορεί να είναι ο ιππότης σας με την αστραφτερή πανοπλία!

Ποιος Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιεί το PhenQ;

Άτομα κάτω των 18 ετών.

Το PhenQ απευθύνεται σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών. Οποιοσδήποτε κάτω των 18 ετών δεν θα πρέπει να χρησιμοποιεί ένα συμπλήρωμα διατροφής που προορίζεται για ενήλικες. Όλες οι αξιολογήσεις που αφορούν το συγκεκριμένο προϊόν δόθηκαν από άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.

Γυναίκες που κυοφορούν ή γυναίκες που σχεδιάζουν εγκυμοσύνη.

Εάν ανησυχείτε για την αύξηση του βάρους σας κατά την εγκυμοσύνη, δεν θα πρέπει να αισθάνεστε έτσι, καθώς είναι φυσικό. Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε το PhenQ όταν σχεδιάζετε εγκυμοσύνη ή ενώ περιμένετε.

Άτομα με δυσανεξία στην καφεΐνη.

Εάν έχετε απόλυτη δυσανεξία στην καφεΐνη, είναι ιδανικό να αποφύγετε το συμπλήρωμα, καθώς περιέχει 100 mg καφεΐνης. Έτσι, εάν ο καφές σας κάνει να νιώθετε αίσθημα δυσφορίας, είναι πιθανό το PhenQ να σας κάνει να νιώθετε και εσείς άβολα.

Είναι καλό να αποφεύγετε τα διεγερτικά τρόφιμα ή ποτά, ειδικά εκείνα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Είναι πιθανό ότι οι κάψουλες του PhenQ θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα αντισυλληπτικά, επομένως, είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιούνται και τα δύο ταυτόχρονα.

Οι εταιρία που κατασκευάζει το συμπλήρωμα συμβουλεύει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν αν έχετε κάποια χρόνια πάθηση ή αν παίρνετε φάρμακα.

Οι συνηθισμένες παρενέργειες που έχουν όλα τα συμπληρώματα αδυνατίσματος περιλαμβάνουν ναυτία, δυσπεψία, και νευρικότητα (λόγω της καφεΐνης).

► Να θυμάστε: Οι περισσότεροι χρήστες του ανέφεραν ότι δεν είχαν κανένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα, κυρίως επειδή το συστατικά του προϊόντος είναι όλα φυσικά!

Τα Δυνατά Σημεία Του PhenQ

Γυναίκα, άντρας, θετική ενέργεια

Γιατί θα πρέπει να διαλέξετε το αυτό και όχι κάποιο άλλο χάπι αδυνατίσματος; Με αυτό το συμπλήρωμα μπορείτε:

 • Να χάσετε βάρος
 • Να κάψετε λίπος
 • Να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια
 • Να δαμάσετε την επιθυμία για ζάχαρη και υδατάνθρακες
 • Να μειώσετε την πείνα σας
 • Να αποκτήσετε πάλι αυτοπεποίθηση
 • Να βελτιώσετε την υγεία σας

► Σημείωση: Η φόρμουλα του χτυπάει το αδυνάτισμα σε πολλά επίπεδα, άρα είναι σίγουρο ότι θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα!

Παρενέργειες και Ανεπιθύμητα Αποτελέσματα

Όταν βρίσκεστε σε ένα ταξίδι απώλειας βάρους, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε συμπληρώματα που είναι ασφαλή. Εξέτασα διεξοδικά κάθε πτυχή των χαπιών διατροφής PhenQ για να ελέγξω αν έχουν παρενέργειες. Αν και συνήθως δεν υπάρχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα σε αυτά τα χάπια διατροφής, ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών ανέφερε συμπτώματα ναυτίας, πονοκεφάλου, ζάλης και στομαχικών διαταραχών.

Η ένταση αυτών των παρενεργειών ήταν, ωστόσο, αμελητέα, σύμφωνα με τους χρήστες.

Είναι ιδανικό να αποφεύγετε τα διεγερτικά τρόφιμα ή ποτά, ειδικά εκείνα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Είναι πιθανό ότι οι ταμπλέτες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα αντισυλληπτικά, επομένως, είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιούνται και τα δύο ταυτόχρονα.

Το Πιθανόν Αρνητικό Σημείο Του

Με τόσα προϊόντα που κυκλοφορούν και στοχεύουν στο αδυνάτισμα, είναι λογικό να ανησυχείτε και για τα αρνητικά σημεία της δράσης τους. Μέχρι τώρα έχω ανακαλύψει το εξής:

 • Τα αποτελέσματα χρειάζονται χρόνο – Το μόνο πραγματικό πρόβλημα που κατάφερα να εντοπίσω, είναι το ότι θα χρειαστεί να του δώσετε χρόνο ώστε να λειτουργήσει ολοκληρωμένα στο σώμα σας. Δεν περιμένατε να χάσετε βάρος σε μια μέρα όμως, έτσι δεν είναι;

Κανένα χάπι στον κόσμο δεν μπορεί να σας διώξει τα κιλά που θέλετε μέσα σε μια ημέρα!

► Σημαντικό: Αν κινηθείτε λίγο και μειώσετε τις θερμίδες που παίρνετε, θα χάσετε βάρος πολύ πιο γρήγορα. Παρόλα αυτά, το PhenQ μπορεί να δουλέψει στο σώμα σας και χωρίς να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες.

Η Τιμή Του Phen-Q

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 πακέτα, ανάλογα με την ποσότητα και να εκμεταλλευτείτε βέβαια και την αντίστοιχη έκπτωση. Μπορείτε λοιπόν να αποκτήσετε με μειωμένη τιμή κάνοντας κλικ εδώ:

 • 1 μπουκάλι στην τιμή των 75,95 μειωμένη τιμή των 65,95
 • 2 μπουκάλια + 1 δώρο στην τιμή των 227,85 μειωμένη τιμή των 129,95 ευρώ
 • 3 μπουκάλια + 2 δώρο + Raspberry Ketone Max δώρο στην τιμή των 379,75 μειωμένη στην τιμή των 174,95 ευρώ!
PhenQ τιμή και αγορά στην Ελλάδα για το 2022

➠ Μέχρι τώρα η η καλύτερη επιλογή είναι η τρίτη. Μπορείτε να αποκτήσετε συνολικά 5 μπουκάλια PhenQ + το τσάι αποτοξίνωσης, μόνο με 174,95.

Η αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή είναι η πρώτη. Να πάρετε δηλαδή μόνο 1 μπουκάλι, ώστε να δοκιμάστε τα αποτελέσματα του και να προχωρήσετε μετά σε μεγαλύτερη αγορά, με περισσότερη σιγουριά.

Σε κάθε περίπτωση, η παραγγελία σας παραδίδεται στην Ελλάδα με:

 1. Εντελώς δωρεάν μεταφορικά
 2. Ταχεία αποστολή
 3. Διακριτική συσκευασία

Ποια Bonus Περιλαμβάνονται Στην Αγορά Του PhenQ;

Bonus με αγορά PhenQ

Στην επίσημη ιστοσελίδα του PhenQ, μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας extra προϊόντα για την αγορά του συμπληρώματος διατροφής PhenQ.

Σας δίνω μερικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτά:

 1. 10 προγράμματα άσκησης και διατροφής: Τα πακέτα PhenQ 1 μπουκάλι και 3 μπουκάλια περιλαμβάνουν οδηγίες γυμναστικής και διατροφής. Αυτά τα ηλεκτρονικά βιβλία θα σας εκπαιδεύσουν σε ιδέες διατροφής και άσκησης που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος πιο γρήγορα.
 2. Ενημερωτικό δελτίο συμβουλών και κόλπων: Τα πακέτα 1 και 3 φιαλών PhenQ περιλαμβάνουν μια δωρεάν συνδρομή σε ένα ενημερωτικό δελτίο συμβουλών και κόλπων. Λαμβάνετε τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δίνοντας έμφαση σε νέες συμβουλές, τακτικές και στρατηγικές απώλειας λίπους.
 3. Καθαρισμός Advana: Το Advana Cleanse είναι ένα άλλο από τα συμπληρώματα διατροφής από τους κατασκευαστές του PhenQ . Η συμφωνία τριών φιαλών PhenQ περιλαμβάνει δύο επιπλέον μπουκάλια Advana Cleanse, ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτοξινώνει το σώμα σας και σας βοηθά να χάσετε βάρος.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 60 Ημερών

Ποιος άλλος λόγος χρειάζεται για να επενδύσετε σε ένα προϊόν; Στο τέλος των 2 μηνών, αν κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και πιστεύετε ότι δεν χάσατε βάρος, η εταιρεία θα σας επιστρέψει κάθε λεπτό της επένδυσής σας χωρίς να σας κάνει ερωτήσεις.

Εάν δεν ικανοποιηθείτε με τα αποτελέσματα, μπορείτε απλά να επιστρέψετε τα δύο πρώτα άδεια μπουκάλια της προμήθειας των 60 ημερών σας PhenQ και οποιαδήποτε μη ανοιγμένα μπουκάλια εντός 67 ημερών από την παραλαβή της πρώτης παραγγελίας σας. Για να εξαργυρώσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ελίτ ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους.

Είναι Τελικά Το Καλύτερο Χάπι Αδυνατίσματος ή Όχι;

To PhenQ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην Ελλάδα για το 2022. Φαίνεται πώς ο κόσμος αρχίζει και το γνωρίζει και το εμπιστεύεται.

Έχει χιλιάδες θετικές κριτικές πελατών. Ένας εκτεταμένος κατάλογος ανθρώπων που έχουν χάσει βάρος ορκίζονται στο συμπλήρωμα απώλειας βάρους PhenQ για τα αποτελέσματα τους.

Δίνω πάντα μεγάλη σημασία στην ζήτηση και την αναγνωρισιμότητα που έχει ένα προϊόν, γιατί θεωρώ ότι η γνώμη του κόσμου είναι αυτή που καθορίζει το ποσοστό επιτυχίας του.

Αν δηλαδή κάποιος λιποδιαλύτης δείχνει να αυξάνει τις πωλήσεις του με σταθερό ρυθμό κάθε μήνα (υπάρχουν στατιστικά στοιχεία), αυτό σημαίνει ότι στόμα με στόμα ο κόσμος το προτείνει σε συγγενείς και φίλους, προφανώς γιατί είχε αποτελέσματα.

Η Γνώμη Μου Για Το PhenQ: Λειτουργεί Ή Είναι Απάτη;

Η απώλεια βάρους είναι βασικός στόχος σε πολλές υποσχέσεις που δίνουμε για το νέο έτος, τον νέο μήνα ή «από Δευτέρα». Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή οι περισσότεροι είτε θέτουμε μη ρεαλιστικούς στόχους, είτε εγκαταλείπουμε στη μέση, χάνοντας όλα όσα έχουμε κερδίσει μέχρι εκείνο το σημείο.

Το τελευταίο μπορεί να αποδοθεί στην έλλειψη κινήτρων και στα ελάχιστα έως καθόλου αποτελέσματα ακόμη και μετά από ευλαβική άσκηση και διαιτα.

Με το PhenQ, η διαδικασία καύσης λίπους γίνεται ευκολότερη. Δεδομένου ότι λειτουργεί με 5 επιστημονικούς και ασφαλείς τρόπους όχι μόνο για να καταστρέψει το λίπος αλλά και για να αποτρέψει τη συσσώρευση του, αυτός ο λιποδιαλύτης μπορεί να κάνει τη μεγάλη αγο

Φτιαγμένο σε εγκεκριμένη εγκατάσταση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων, το συμπλήρωμα PhenQ δεν καίει μόνο λίπος, αλλά και σας αποτρέπει από το να αποθηκεύσετε εκ νέου, περιορίζοντας τις ανθυγιεινές επιθυμίες σας για φαγητό.

PhenQ Νέο

Κλείνοντας… Οι επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι λειτουργεί. Το σημαντικότερο όμως για εμένα είναι το ότι χτυπάει τα κιλά σε πολλά επίπεδα. Από την μείωση της πείνας μέχρι και το κάψιμο θερμίδων και λίπους, αυτό το συμπλήρωμα νομίζω τα κάνει όλα.

Μπορεί να σας βοηθήσει να προστατέψετε, αλλά και να χτίσετε την μυϊκή σας μάζα, ώστε εκτός από το ότι το σώμα σας θα δείχνει πιο στητό, να καίτε θερμίδες χωρίς να το καταλαβαίνετε!

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσετε στο ιδανικό σας βάρος, αλλά ειλικρινά από την εμπειρία μου μέχρι τώρα, πιστεύω ότι τα πραγματικά αποτελέσματα αξίζουν σίγουρα την αναμονή.

Επίλογος

Είμαι σίγουρος ότι μετά την ανάγνωση ολόκληρου του άρθρου μου θα πρέπει να έχετε αποκτήσει κάποια σαφήνεια σχετικά με το αν σας ταιριάζει το PhenQ ή όχι. Θεωρώ ότι διαφέρει από άλλα βοηθήματα αδυνατίσματος που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Με δράση 5 φάσεων, το PhenQ αν συνδυαστεί με μια υγιεινή διατροφή και μια μέτρια ρουτίνα άσκησης, μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε όλους τους στόχους απώλειας βάρους σας. Το PhenQ είναι πραγματικά ένα συμπλήρωμα τελευταίας επιστημονικής τεχνολογίας που μπορεί όχι μόνο να σας βοηθήσει να κάψετε επιπλέον σωματικό λίπος, αλλά και να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα ενώ μειώνετε τα περιττά κιλά σας.

Τέλος, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι μια υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με μια σωστή ρουτίνα άσκησης είναι πολύ κρίσιμες για την αύξηση της μυϊκής μάζας και την απώλεια βάρους.

Αν αγοράσετε το PhenQ μέσα από τους συνδέσμους που σας δίνω θα σας σας κάνουν μια τεράστια έκπτωση 50%. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να χαμογελάτε! Γιώργος

Αξιολόγηση
Ημερομηνία
Προϊόν
PhenQ
Βαθμολογία
41star1star1star1stargray

31 σκέψεις για το “PhenQ: Είναι Τελικά η ΑΠΟΛΥΤΗ Λύση Στη Διαχείριση Του Βάρους;”

 1. Ποιο θα μου προτεινατε εμενα να παρω;ειμαι 57χρον,και πλεον στη εμηνοοαυση,θα ηυελα καποιι να κοβει τη ιρεξη κ χωρθς παρενεργεθες,ευχαριστω

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Χριστίνα (μου αρέσει ο ενικός). Νομίζω ότι θα μπορούσες να δοκιμάσεις το Forskolin (ρίξε μια ματιά εδώ). Μου έχουν πει πολλές συνομήλικες σου κυρίες, ότι κόβει αποτελεσματικά την όρεξη. Μην το πάρεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας και αν δεν συμβουλευτείς τον γιατρό σου. Επίσης, ακολούθησε πιστά τις αναγραφόμενες οδηγίες.

 2. Δήμητρα Κίτσου

  Γεια σας. Παλεύω κι εγώ με τα κιλά μου. Μου άρεσε πολύ η σελίδα σας. Διάβασα για τη φόρμουλα ρ375 και σκέφτομαι να την πάρω. Έχω όμως την εξής εμπειρία, από άλλο προιον διαλυτη του λιπους μου άνοιξε τόσο πολύ την όρεξη, που πήρα 2 κιλά σε 3 μέρες. Έτρωγα ανεξέλεγκτα. Φοβάμαι μήπως πάθω το ίδιο. Αν κόβει την όρεξη, μου είναι υπεραρκετό. Έχω πολύ δυνατό μεταβολισμό και χάνω πολύ εύκολα βάρος. Παρά τα χρόνια μου,-43- ανεβαίνω στα βουνά για πλάκα. Απλά τρώω πολύ. Είμαι 1.82 ύψος και 95 κιλά. Να είσαι καλά, καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!!!!

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Δήμητρα. Τα προϊόντα αδυνατίσματος λειτουργούν διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο. Ένα κοινό σημείο τους όμως, είναι ότι σχεδόν πάντα κόβουν αποτελεσματικά την πείνα. Τα περισσότερα που παρουσιάζω εδώ στην σελίδα μου, το καταφέρνουν. Από εκεί κι έπειτα έχουν διαφορετική επίδραση στο κάψιμο του λίπους.

   Χαίρομαι που έχεις τόσο καλή φυσική κατάσταση. Αν φτιάξεις λίγο την διατροφή σου, όλα θα πάνε καλά. Δεν χρειάζεται να πεινάσεις. Κόψε τους πολλούς υδατάνθρακες και έχε υπομονή.

 3. Καλημέρα! Πολύ κατατοπιστικά τα άρθρα σου. Είχα κι εγώ την απορία για το ποιο κατά τη γνώμη σου είναι καλύτερο ανάμεσα στα δύο Phen αλλά μου λύθηκε παραπάνω. Ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται η χρήση του. Πόσα χάπια χρειάζονται την ημέρα κλπ. Αν και προτιμώ να χρησιμοποιώ δοκιμασμένα πράγματα, βλέπω ότι το Phen375 έχει μέσα τα μισά χάπια από το Phen-Q οπότε, μάλλον θα γείρω προς τα εκεί.

  Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Αλεξάνδρα. Χαίρομαι που μέσα από τα άρθρα μου βρήκες αυτό που σου ταιριάζει. Ναι. Η διαφορά τιμής είναι χαρακτηριστική. Κι εγώ την ίδια επιλογή θα επέλεγα στην θέση σου. Οι δοσολογίες γράφονται επάνω στις συσκευασίες και πάντα είναι καλό να τις ελέγχεις, γιατί μπορεί η εταιρία να έχει αλλάξει κάτι.

   1. Γεια σου και πάλι, Γιώργο! Ξαναβλέποντας τα δύο συμπληρώματα, είδα ΄ότι τα συστατικά τους δεν είναι σχεδόν καθόλου ίδια + την προσθήκη του a-Lacys Reset στο PhenQ, όπως νόμιζα. Πρόκειται, άρα, για δύο τελείως διαφορετικές φόρμουλες και όχι για την εξέλιξη της μίας στης άλλη;

    1. Γιώργος Καρτάλιας

     Γεια σου Αλεξάνδρα. Η βασική δραστική ουσία (φεντεμίνη) είναι η ίδια. Πάνω σε αυτήν έχουν σχεδιαστεί και τα δύο συμπληρώματα. Από εκεί και έπειτα, η κάθε εταιρία έφτιαξε την δική της φόρμουλα με δευτερεύουσες ουσίες και σίγουρα δεν μοιάζουν μεταξύ τους.

     1. Σ’ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Δεν την είδα κάπου γραμμένη αυτήν την ουσία, μάλλον θα μου διέφυγε. Και, για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα καταλάβει ΄ότι είναι διαφορετικές εταιρείες, νόμιζα πως η ίδια εταιρεία είχε εξελίξει το προϊόν της.

     2. Γιώργος Καρτάλιας

      Γεια σου Αλεξάνδρα. Το προϊόν εξελίχθηκε, αλλά από άλλη εταιρία. 🙂 Ναι. Είναι διαφορετικές, αλλά η δραστική ουσία ίδια.

 4. Καλημέρα Γιώργο,

  Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια και τη βοήθεια που πρόθυμα μου έδωσες. Γράφω εδώ και όχι ιδιωτικά για να ενημερωθούν και τα μέλη που τυχόν θέλουν να αγοράσουν το προϊόν στο μέλλον.
  Μίλησα με την τράπεζά μου, όπως μου είπες και με ενημέρωσαν οτι στην κάρτα μου, δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος περιορισμός για τον οποίο σου είπαν απο την εταιρεία, κάτι το οποίο γνώριζα κι εγώ αφού έχω πραγματοποιήσει κι άλλες παρόμοιες αγορές στο παρελθόν.
  Αντίθετα, η εταιρεία έχει θέσει περιορισμό στις αγορές απο Ελλάδα, λόγω capital controls. Οπότε οι μελλοντικοί πελάτες απο Ελλάδα δυστυχώς αποκλείονται…

  Και πάλι σε ευχαριστώ για όλα.

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Αλεξ. Παλιότερα είχα το ίδιο πρόβλημα. Τώρα τελευταία όμως έκανα κι εγώ αγορά (του Phen375) χωρίς πρόβλημα. Φαίνεται πώς τα capital controls κάνουν διακρίσεις ή μπορεί να είναι και θέμα τύχης. Τι να κάνουμε… Δύσκολα χρόνια για την χώρα μας.

   Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Καλή συνέχεια!

   1. Εδώ θέλω να συμπληρώσω ότι εγώ αγόρασα το phen 375 με κάποια κάρτα από ξένη τράπεζα γιατί καμία από τις τέσσερις δικές μου δεν γινόταν αποδεκτή επειδή η εταιρεία έχει βάλει κωδικό και δεν γίνονται αποδεκτές κάρτες από την Ελλάδα αυτό συνέβη στις 28 Ιουνίου επίσης παίρνω μία εβδομάδα το phen 375 λόγω του ότι μου έκοψε την όρεξη κάνω διατροφή με πρωτεΐνες και σαλάτα παρόλα αυτά δεν έχω χάσει ένα γραμμάριο θα τελειώσω το μπουκάλι που είναι για 15 μέρες και σκοπεύω να παραγγείλω το PhenQ.

    1. Ελπίζω με την καινούργια επιλογή μου να καταφέρω να χάσω έστω και ένα κιλό κάτι που δεν έγινε με το προηγούμενο παρά την προσπάθειά μου την συνεχή άσκηση μου και την διατροφή Ευχαριστώ τον Γιώργο για όλες τις πληροφορίες σκοπεύω αφού τελειώσω το phen 375 να συνεχίσω με το phenQ Και φυσικά από τη σελίδα του Γιώργου που είναι καταπληκτικός σε αυτό που κάνει και τον ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια και σε μένα και στους άλλους

     1. Γιώργος Καρτάλιας

      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Αριστέα! Θα πρότεινα, μετά το Phen375, να κάνεις ενα διάλειμμα και να δεις πάλι την διατροφή σου. Είσαι επαγγελματίας (όπως μου έγραψες στο email) και σίγουρα θα την προσαρμόσεις καλύτερα. Οταν αρχίσεις να χάνεις έστω και λίγο βάρος, παίρνεις το PhenQ για να σε “τρέξει” περισσότερο. Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να ξεκινήσει το σώμα σου να χάνει έστω και λίγο από μόνο του.

    2. Γιώργος Καρτάλιας

     Αυτά τα capital controls πραγματικά ταλαιπωρούν πολύ τον κόσμο. Ελπίζω να χαλαρώσουν κάποια στιγμή και να μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ένας φίλος μου και τελικά χρησιμοποίησε την δική μου κάρτα για να αγοράσει τα συμπληρώματα του.

     Ομολογώ ότι θα περίμενα να έχεις χάσει βάρος. Η διατροφή που κάνεις και μόνο, είναι αρκετή για να έχεις αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα ξεκλειδώσει σύντομα ο μεταβολισμός σου. Αν δεν αγχωθείς, όλα θα πάνε καλά στο τέλος!

    3. Γεια σας…είμαι 18 ετών με ύψος 1,69-1,70 και 60 κιλά θα ήθελα να χάσω λίπος…πιστεύετε πως στην περίπτωση μου θα είναι αποτελεσματικά τα χάπια αυτά? θα ήθελα να ρωτήσω επισης εάν το προϊόν είναι φυσικό ή όχι και εάν έχει παρενέργειες….επισης είναι πιο αποτελεσματικό απο το phen375 ή όχι; Το phen375 δεν περιέχει μόνο φυσικά προϊόντα από ο,τι διάβασα άρα είναι και πιο δραστικό ή με περισσότερες παρενέργειες;Ευχαριστώ εκ των προτέρων…ααα γίνεται να πληρώσω αντικαταβολή ή όχι;

     1. Γιώργος Καρτάλιας

      Γεια σου Ιωάννα. Θεωρώ πως δεν χρειάζεσαι κάποιο βοήθημα για να χάσεις βάρος. Τα κιλά σου δεν είναι πολλά και το να χάσεις λίπος είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις απλά και μόνο τρώγοντας σωστά και κάνοντας μερικούς περιπάτους για αρχή.

      Το PhenQ έχει την ίδια δραστική ουσία με το Phen375. Σε συμφέρει στα χρήματα και περιέχει κατά βάση φυσικά συστατικά και αυτό. Τα έχω περιγράψει στην αξιολόγηση μου.

      Δεν μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή, παρά μόνο με κάρτα. Και στα δύο προϊόντα. Επίσης, σημειώνω εδώ ότι ίσως η κάρτα σου να μην γίνει δεκτή. Θα πρέπει να προσπαθήσεις πάλι μετά από λίγες ημέρες. Τα capital controls μερικές φορές μας ταλαιπωρούν με αυτές τις διαδικασίες.

 5. Γιώργο Καλησπέρα,

  Θέλω να σου πω οτι εδώ και μερικές ημέρες προσπαθώ να το παραγγείλω απο την επίσημη ιστοσελίδα και δε γίνεται δεκτή η παραγγελία μου- πληρωμή μου. Μου αναδύονται παράθυρα Chat όπου με ρωτούν πώς μπορούν να με βοηθήσουν, απαντώ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και μετά απο λίγο ο “υπάλληλος” εξαφανίζεται. Επίσης, ΄έχω στείλει e-mail στην εταιρεία για να ενημερώσω για το πρόβλημά μου και δεν έχω πάρει απάντηση… Γνωρίζεις εσύ κάτι που θα βοηθήσει;

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Αλεξ. Σε εμένα λειτουργούν όλα κανονικά. Μίλησα μάλιστα μαζί τους στο chat. Έδωσα το email σου (μόνο εγώ το γνωρίζω από τα σχόλια σου) και μου είπαν ότι η τράπεζα σου ή η εταιρία που εκδίδει την κάρτα σου, έχει θέσει κάποιον περιορισμό ώστε να σε προστατεύει από ανεξέλεγκτη χρήση (fraud).

   Μου είπαν να πάρεις τηλέφωνο την τράπεζα και να ζητήσεις να ακυρώσουν τον περιορισμό. Στην συνέχεια, μίλα μαζί τους στο chat από έναν άλλον browser (εγώ χρησιμοποίησα chrome) και πες τους να προχωρήσουν την παραγγελία. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

 6. Γιώργο καλημέρα,

  Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σου καιρό. Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα στο παρελθόν 3 διαφορετικά χάπια αδυνατίσματος και το αποτέλεσμα που είδα ήταν μηδενικό.

  Ωστόσο, τώρα πια, 1μιση χρόνο μετά την εγκυμοσύνη μου, με καθόλου χρόνο και γυμναστική και επίσης καθόλου διάθεση για αυστηρές δίαιτες, ψάχνω κάτι που θα με βοηθήσει να πάρω μπρος, να ανέβει η διάθεσή μου και να τηρήσω καλύτερα ένα κάπως πιο υγιεινό διαιτολόγιο.

  Αρχικά διάβασα για το Phen375 και είχα αρχίσει να πείθομαι με τον ενθουσιασμό με τον οποίο έγραφες. Τώρα βλέπω ότι γράφεις παρόμοια και για το PhenQ.

  Ποιο είναι το καλύτερο τελικά; Ποιες οι διαφορές τους στην πράξη; Εσύ το δοκίμασες το τελευταίο; Έχεις ιδία άποψη ή βασίζεσαι σε αξιολογήσεις άλλων; Τί εννοείς ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο; Ότι μπορεί να κάνεις και τρεις μήνες να δεις αποτέλεσμα, για παράδειγμα; Σκέφτομαι να το ρίξω στα χάπια και δεν ξέρω ποιο από τα δύο να διαλέξω…! :-p

  Βοήθησε με. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Αλεξ. Το εν λόγω συμπλήρωμα, είναι κατά κάποιον τρόπο “απόγονος” του Phen375. Έχει ως βάση την ίδια δραστική ουσία (phentemine) και η εταιρία έχει προσθέσει ένα… μυστικό νέο συστατικό, εκτός των άλλων αλλαγών που έχει κάνει. Αυτό σημαίνει ότι αν το δούμε πρακτικά το θέμα, είναι στην ουσία ένα πιο εξελιγμένο Phen375.

   Γράφοντας ότι χρειάζεται τον χρόνο του, εννοώ ότι επειδή είναι ένα νέο χάπι αδυνατίσματος, καλό θα ήταν να περιμένουμε αρκετό καιρό πριν αρχίσουμε να λέμε με σιγουριά ότι πρόκειται για ένα προϊόν που έχει σίγουρα αποτελέσματα. Σημειώνω εδώ, ότι σίγουρα αποτελέσματα δεν υπάρχουν ποτέ σε τέτοια πράγματα. Είναι όπως τα παυσίπονα. Κανένα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το απόλυτα αποτελεσματικό, αφού επιδρούν διαφορετικά στον κάθε έναν από εμάς.

   Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, είναι να δίνουμε χρόνο στα νέα χάπια αδυνατίσματος, ώστε να τα δοκιμάζει όλο και περισσότερος κόσμος και να συλλέγουμε πληροφορίες και στατιστικές. Ακόμα και αν ορκίζεται κάποιος για την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος, αν δεν δοκιμαστεί από χιλιάδες χρήστες για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορώ εγώ για παράδειγμα να γράψω στην σελίδα μου ότι αυτό είναι ένα κορυφαίο συμπλήρωμα.

   Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το κατατάσσω πρώτο ή δεύτερο στην λίστα μου (περισσότερα σχετικά με αυτήν σε λίγο). Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος και δεν έχω μέχρι τώρα επαρκή στοιχεία που να δείχνουν ότι έχει σχεδόν σίγουρα αποτελέσματα. Ομολογώ ότι θέλω αν το δοκιμάσω, αλλά έχω ήδη 2 μπουκαλάκια Phen375 στο συρτάρι μου (είχα εκμεταλλευτεί την προσφορά), τα οποία ίσως τα πάρω μέσα στο καλοκαίρι.

   Ναι. Έχω δοκιμάσει ο ίδιος το Phen375. Αρκετές φορές. Έχω γράψει και στην αξιολόγηση μου, ότι μου κόβει την πείνα από το πρώτο χάπι. Μέσα σε 20 λεπτά. Αυτό είναι μαγικό για εμένα! Μπορεί να μην καίει λίπος όπως θα ήθελα, όμως όταν κάθομαι στο τραπέζι, κάνω δίαιτα χωρίς να προσπαθώ.

   Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, στην δική σου περίπτωση θα δοκίμαζα το PhenQ όμως. Έχω διαβάσει και έχω ακούσει από πραγματικούς χρήστες, ότι βοηθάει στο θέμα της διάθεσης. Νομίζω ότι θα σου ταιριάξει. Έχει και μεγάλη διαφορά στα λεφτά (σε αντίστοιχες ποσότητες), και νομίζω ότι ψηφίζω υπέρ του. Σημειώνω πάλι ότι στο προτείνω με βάση τα όσα μου έγραψες, αλλά και με την δική μου… παρόρμηση, αφού όταν τελειώσω το Phen375, θα είναι το επόμενο συμπλήρωμα που θα πάρω.

   Κλείνοντας, έχω ετοιμάσει μια λίστα με όλα τα χάπια αδυνατίσματος που έχω αξιολογήσει στην σελίδα μου, με τις βαθμολογίες και τις περιπτώσεις στις οποίες ταιριάζουν. Ρίξε μια ματιά, αλλά θυμήσου και την γνώμη μου, αποκλειστικά με βάση τα δικά σου δεδομένα.

   1. Θέλω να μου πεις λίγο πιο λεπτομερώς… το Phen375 σου κόβει την πείνα αλλά δε σου καίει λίπος; Σε ρωτάω γιατί, όπως σου είπα και στο προηγούμενο σχόλιό μου, είμαι ανάμεσα στα δύο και προσπαθώ να αποφασίσω ποιό θα πάρω. Με ενδιαφέρει πολύ να ξέρω οτι ταυτόχρονα με την πείνα, καίει κιόλας.

    Με συγχωρείς αν σε κούρασα, απλά δεν θέλω να χάσω πάλι χρόνο και χρήμα άσκοπα.

    1. Γιώργος Καρτάλιας

     Γεια σου Άλεξ. Δεν με κουράζεις καθόλου! 🙂

     Το Phen375 είχε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα σε εμένα. Μου έκοψε την πείνα από το πρώτο κιόλας χάπι και αυτό κράτησε για όσο το έπαιρνα τουλάχιστον.

     Καίει λίπος. Απλά θα ήθελα να το κάνει λίγο πιο γρήγορα. Μπορεί σε άλλους ανθρώπους να αρκεί ο ρυθμός που χάνουν βάρος. Εγώ θέλησα να είμαι ειλικρινής στην αξιολόγηση μου. Αυτό είναι όλο. Όποιο και από τα δύο να πάρεις, θα τα πας καλά αν κάνεις μια μέτρια δίαιτα. Πρότεινα το PhenQ, γιατί ταιριάζει λίγο περισσότερο με αυτά που ζητάς.

     1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τον χρόνο σου. Θα αποφασισω ποιό θα πάρω και θα μπω οπωσδήποτε να γράψω κριτική.

 7. Κ. Καρτάλια,

  Διαφημίζετε πολλά χάπια αδυνατίσματος (Raspberry Ketone plus, PheQ, Phen375 κ.ά.).

  Ποιο πρέπει τελικά να εμπιστευθεί ο καταναλωτής και να αγοράσει και γιατί; Ή πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια και μάρκετινγκ διαφόρων ονομάτων;

  Ευχαριστώ,
  Ελένη

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Ελένη (πάντα προτιμώ τον ενικό),

   Ομολογώ πώς σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρο, να ετοιμάσω έναν συγκριτικό οδηγό, ώστε να είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα σχετικά με τα προϊόντα που παρουσιάζω (δεν διαφημίζω) στην σελίδα μου.

   Υπάρχει μια πληθώρα από χάπια αδυνατίσματος στην αγορά. Έχω επιλέξει αυτά που θεωρώ ότι μπορούν (όχι πάντα) να έχουν αποτελέσματα και έχω κάνει όσο πιο ειλικρινείς παρουσιάσεις-αξιολογήσεις μπόρεσα. Το κάθε ένα από αυτά λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

   Κάποια κόβουν την όρεξη, ενώ κάποια άλλα επιτίθενται στους υδατάνθρακες των τροφών. Κάποια είναι νέοι και υποσχόμενοι λιποδιαλύτες και κάποια άλλα στηρίζονται σε βελτιωμένη σύνθεσή παλαιότερων χαπιών.

   Υπάρχουν κάποια που έχουν ήπια δράση, καθόλου πιθανές παρενέργειες και είναι εντελώς φυτικά και κάποια που πραγματικά δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα στο αδυνάτισμα μόνα τους και χρειάζονται συνδυασμό με άλλα για να μπορέσει να χάσει κανείς βάρος.

   Το Raspberry Ketone, μιας και το ανέφερες, ανήκει μάλλον στο παρελθόν, αφού είχε διαφημιστεί πολύ και σήμερα ο κόσμος δεν το εμπιστεύεται όσο πριν λίγα χρόνια.

   Παρόλο που δεν έχουν τόσο καλά αποτελέσματα όλα όσα συμπεριέλαβα στην λίστα μου, δεν θα αφιέρωνα χρόνο και κόπο για να ασχοληθώ με κάποιο συμπλήρωμα που απλά δεν θα λειτουργούσε. Επέλεξα λοιπόν μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.

   Αυτό που προσπαθώ να σου δείξω, είναι ότι όλα έχουν συνήθως αποτελέσματα, απλά λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο.

   Είναι όπως τα παυσίπονα. Έχουν διαφορετικές δραστικές ουσίες και διαφορετική συμπεριφορά στο σώμα μας, όμως όλα στοχεύουν στο να σταματήσουν τον πόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αποτελέσματα. Σημειώνω βέβαια, ότι τα παυσίπονα όπως και τα χάπια αδυνατίσματος, δεν “πιάνουν” σε όλους το ίδιο. Διαφορετικές δραστικές ουσίες, διαφορετικά αποτελέσματα σε κάθε άνθρωπο.

   Στις αξιολογήσεις μου γράφω αναλυτικά τι μπορεί να περιμένει κανείς, κατά περίπτωση.

   Ευχαριστώ για το μήνυμα σου και για την ευκαιρία που μου έδωσες να δώσω μερικές πληροφορίες που ήθελα εδώ και καιρό. Θα προσπαθήσω σύντομα να ετοιμάσω συγκριτικό οδηγό, ώστε να είναι πιο εύκολη η επιλογή.

   Φιλικά
   Γιώργος

 8. Τελικά τι είναι αυτό το a-Lacys Reset; Πώς μπορούμε να αγοράσουμε κάτι που έχει μυστικά συστατικά; Πώς θα ξέρουμε τι παίρνουμε;

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Ματίνα. Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρίες έχουν βρει διάφορα τεχνάσματα και μέσα από παράξενες ονομασίες, κρύβουν κάποια από τα συστατικά τα οποία πολλές φορές έχουν δημιουργήσει οι ίδιες. Το κάνουν για να προστατεύουν την φόρμουλα του προϊόντος τους από τον ανταγωνισμό.

   Την ίδια στιγμή, είναι υποχρεωμένες (οι εταιρίες) να καταθέτουν σε επίσημους φορείς, την πραγματική σύνθεση αυτού του συστατικού, ώστε να μπορέσουν να πάρουν άδεια κυκλοφορίας του στην αγορά. Απλά μένει κρυφό για τους καταναλωτές και τους ανταγωνιστές. Έχει ελεγχθεί όμως και είναι ασφαλές για τον κόσμο που το αγοράζει.

   To a-Lacys Reset είναι το συστατικό που σύμφωνα με την εταιρία, κάνει την μεγάλη διαφορά και δεν θέλουν να το αποκαλύψουν.

 9. Εγώ πάντως πήρα το Phen375 και έχασα βάρος. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω. Το θεωρώ νέα βελτιωμένη έκδοση με καλύτερα αποτελέσματα. Σίγουρα έχει διαφορά στα λεφτά και νομίζω θα το δοκιμάσω. Σημειώνω ότι πάντα χρειάζεται δίαιτα. Όχι σκληρή, αλλά χρειάζεται.

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Η δίαιτα πάντα παίζει καθοριστικό ρόλο σε μια προσπάθεια για αδυνάτισμα Τζένη. Είναι πολύ ευχάριστο που το καταλαβαίνεις. Το προτεινόμενο βοήθημα έχει βελτιωμένη φόρμουλα και πολύ χαμηλότερη τιμή ανά χάπι. Σίγουρα αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις την επόμενη φορά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top