Αν Δεν Έχετε Μεγάλη Ψυχική Δύναμη, Σηκώστε Μικρότερο Βάρος

Το σημερινό μου άρθρο βασίζεται σε δυο μηνύματα από το Facebook. Το θέμα τους κοινό. “Δεν μπορώ να χάσω κιλά όσο και αν προσπαθώ”. Η απάντηση επίσης κοινή.

Αγροτικό φορτωμένο πάρα πολύ

Η σελίδα μου έχει σχεδόν φτάσει τους 500 funs και αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να μοιράζομαι υλικό που έχει αξία για όσους με ακολουθούν και που συμπληρώνει κενά που υπάρχουν σε οποιοδήποτε θέμα.

Δεν μου αρέσει να ανακυκλώνω όλο τα ίδια και τα ίδια και κάνω “share” ακόμα και σε σελίδες άλλων, αρκεί να θεωρήσω ότι προσφέρει κάτι καλό στους αναγνώστες μου.

Ας έρθω όμως στο θέμα μου.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Χτες πήρα δυο μηνύματα, από δυο διαφορετικές κυρίες. Και οι δύο είχαν το ίδιο πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που είχα και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου και που σχεδόν πάντα είναι αυτό που με ρωτούν όσοι μαθαίνουν με τι ασχολούμαι. Ποιο είναι αυτό;

Δεν Μπορώ Να Χάσω Κιλά. Δεν Υπάρχει Λύση!

Είναι καθιερωμένη πλέον ερώτηση. Μια ερώτηση που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά και που μοιάζει ως αναπάντητο πλέον ερώτημα.

Φαντάζομαι δεν θα σας βοηθήσει άλλο ένα άρθρο με τίτλο «6 τρόποι να κάψετε λίπος ενώ βλέπετε τηλεόραση» ή «πώς να διώξετε τα κιλά των διακοπών χωρίς κόπο» ή «ποιες τροφές καίνε το λίπος χωρίς να το καταλαβαίνετε».

Φαντάζομαι επίσης ότι κανείς δεν έχει χάσει βάρος απλά και μόνο επειδή πρόσθεσε μια «μαγική τροφή» στο μενού του ή αγόρασε το «ιδανικό χάπι αδυνατίσματος» ή κάτι τέτοιο.

Βλέπετε, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αν ήταν δεν θα είχαμε τόσο μεγάλα ποσοστά παχυσαρκίας στην χώρα μας. Δεν θα ήταν κανένας παχύσαρκος σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ που τα λέμε.

Θα Σας Πω Το Μεγάλο Μυστικό!

Αυτό που είπα και στις κυρίες που αποφάσισαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, με την ελπίδα ότι μπορεί τελικά να σταθούν τυχερές και να βρουν αυτόν που θα τους δώσει τη λύση που περιμένουν εδώ και χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι τύχη τις ευνόησε, πολύ απλά γιατί δεν τους έδωσα κανένα πρόγραμμα δίαιτας. Καμία συμβουλή αδυνατίσματος. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να το κάνω, γιατί δεν είμαι διαιτολόγος ή κάτι τέτοιο.

Εν τω μεταξύ… Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σελίδα μου στο Facebook και να με ακολουθήσετε!

Αυτό που  τις συμβούλεψα και που μέσα από αναζήτηση ετών έχω καταλάβει ο ίδιος είναι ότι…

Δεν Μπορείτε Να Χάσετε Τα Κιλά Που Αποκτήσατε Με «Κόπο» Ετών, Μέσα Σε Λίγες Μέρες

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να προσθέσουν τόσα κιλά λίπος επάνω στο σώμα τους, Ας είμαστε ειλικρινείς λοιπόν. Δεν φεύγει τόσο εύκολα και σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να το κάψετε γρήγορα.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε μια κατάσταση που κρατάει χρόνια μέσα σε λίγες ημέρες.

Φανταστείτε απλά, ότι κάνετε την αντίθετη διαδικασία από αυτή που σας πάχυνε. Σαν να βλέπετε την ταινία να παίζει από το τέλος προς την αρχή. Fast Forward δεν υπάρχει. Σε καμία περίπτωση,

Αυτό Που Πρέπει Να Κάνετε Είναι Αλλάξετε Τη Ζωή Σας Μια Για Πάντα

Ακόμα και αν ήμουν σε θέση να σας δώσω τον τρόπο να χάσετε όσα κιλά θέλετε μέσα σε 1 μήνα, οι συνήθειες που έχετε αποκτήσει, θα σας πάχαιναν πάλι πριν καν το καταλάβετε. Θα κάνατε τότε πάλι 30 ημέρες δίαιτα και αυτό θα γινόταν συνεχώς, μέχρι να καταστρέψετε εντελώς τον οργανισμό και το σώμα σας.

Αν όμως κάνετε στροφή και αλλάξετε τη ζωή σας, όλα θα γίνουν μόνα τους. Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλη προσπάθεια.

Αν θέλετε να ξεφορτώσετε μια αποθήκη, σκοπός είναι όχι να κουβαλάτε μεγάλα φορτία, αλλά να εργάζεστε με σταθερό ρυθμό, σηκώνοντας το βάρος που θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε μέχρι το τέλος.

Δώστε Ιδιαίτερη Προσοχή Εδώ…

Διαλέξτε έναν τρόπο να χάσετε βάρος που σας ευχαριστεί. Φροντίστε να είναι εύκολος. Μπορείτε να αρχίσετε γυμναστική, ακόμα καλύτερα, μπορείτε να διαλέξετε ένα πολύ εύκολο πρόγραμμα διατροφής. Δεν χρειάζεται τίποτα παράξενο και εντυπωσιακό. Απλά πράγματα. Μειώστε τις μερίδες σας και φροντίστε να τρώτε πιο υγιεινά. Κάντε μερικούς περίπατους μέσα στην εβδομάδα. Περιορίστε τα γλυκά και φάτε περισσότερα λαχανικά. Ελάτε τώρα..! Τα ξέρετε αυτά.

Έχει μεγάλη σημασία, αυτό που θα διαλέξετε να κάνετε να είναι πάρα πολύ εύκολο. Ξέρετε γιατί; Γιατί θα το ακολουθείτε ΣΕ ΟΛΗ την υπόλοιπη ζωή σας. Θα είναι το νέο σας lifestyle!

Ας Μιλήσουμε Λίγο Για Νούμερα…

Αν χάνετε έστω και ένα κιλό τον μήνα, είναι μεγάλη επιτυχία. Το πιστεύετε; Μάλλον όχι. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχω μιλήσει για το θέμα, θεωρούν ότι είναι πολύ λίγο.

Πόσο ζυγίζετε; Το ξέρετε ότι του χρόνου τέτοια μέρα θα βγαίνετε στις βιτρίνες να διαλέξετε ρούχα για τις γιορτές, ενώ θα έχετε χάσει 12 κιλά; Το ξέρετε ότι σε 2 χρονάκια από σήμερα μπορείτε να έχετε χάσει 24 κιλά τουλάχιστον και να έχετε αλλάξει τη ζωή σας μια για πάντα;

Όλα αυτά χάνοντας μόνο 1 κιλό τον μήνα!

Ξεκινήστε λοιπόν από τώρα. Κάντε το μεγάλο βήμα και μην κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω σας. Αλλάξτε τη ζωή σας και μην βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα.

Στόχος σας είναι Η ΑΛΛΑΓΗ και όχι το βάρος σας.

Εμπιστευθείτε με.

Αν μπορέσετε να δείτε πραγματικά που βρίσκεται το πρόβλημα σας, τότε θα μπορέσετε να το λύσετε. Αν καταλάβετε ότι δεν είναι ο στόχος σας το λίπος γύρω από τη μέση ή τους γοφούς σας, αλλά οι καθημερινές σας συνήθειες, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που πάντα θέλατε.

Όχι σε μια μέρα. Ούτε σε έναν μήνα. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, ούτε και σε έναν χρόνο.

Θα το πετύχετε όμως. Αν ακόμα διαβάζετε αυτά που γράφω, έχετε σίγουρα κάνει την αρχή. Μην κλείσετε τον υπολογιστή και αρχίσετε να κάνετε όλα αυτά που σας οδήγησαν σε αδιέξοδο. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΩΡΑ τον τρόπο που σκέφτεστε.

Πριν Φύγετε…

Αφήστε το σχόλιο σας και μοιραστείτε το άρθρο μου με τους φίλους σας.

Φροντίστε επίσης να διαβάσετε ένα άρθρο μου που πρότεινα στις κυρίες που ανέφερα πριν και που πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να καταλάβετε πώς πρέπει να χειριστείτε την αλλαγή που σας ζητάω.

Το άρθρο αυτό βρίσκεται εδώ: Αλλάξτε τη ζωή σας, μια σελίδα την ημέρα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top