Green Coffee: Μπορεί Τελικά ο Πράσινος Καφές να σας Βοηθήσει στο Αδυνάτισμα;

Ο πράσινος καφές δεν κυκλοφορεί πλέον από κάποια αξιόπιστη εταιρία. Προτείνω μια εναλλακτική επιλογή, πολύ καλύτερη του Green Coffee στην Ελλάδα. Διαβάστε την αξιολόγηση μου εδώ!

Green Coffee Πριν Και Μετά

Με είχε προβληματίσει για πολύ καιρό ο πράσινος καφές. Τα προϊόντα Green Coffee κάποτε είχαν κατακλύσει την ελληνική αγορά και θέλησα να ασχοληθώ κι εγώ μαζί τους.

Σκοπός της αξιολόγησης μου είναι, να σας δείξω με απόλυτη ειλικρίνεια, τον τρόπο που μπορεί ο πράσινος καφές να κάψει το λίπος στο σώμα σας, αν και πλέον δεν διατίθεται στην αγορά.

Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν που να αξίζει τα χρήματα σας. Έχω μια πρόταση που σίγουρα ξεχωρίζει από τις άλλες.

Ας δούμε λοιπόν μαζί, τι ακριβώς μπορεί να κάνει στο σώμα σας το συγκεκριμένο συμπλήρωμα και τι θα πρέπει να περιμένετε από την χρήση του. Θα σας δείξω επίσης τις πιθανές παρενέργειες και τα αποτελέσματα πραγματικών μελετών που το δοκίμασαν και κατάφεραν να χάσουν βάρος.

Τι Ακριβώς Είναι Ο Πράσινος Καφές;

Στο εξωτερικό ο εν λόγω καρπός λέγεται “Green Coffee Beans”. Κάτι σαν φασόλια πράσινου καφέ δηλαδή. Δεν είναι κάτι τραγικό. Είναι οι κόκκοι του γνωστού καφέ που πίνουμε όλοι μας… απλά πριν τον καβουρδίσουμε!

Δείτε πώς είναι οι κόκκοι του πράσινου καφέ στην φωτογραφία:

Πράσινος καφές, κόκκοι. Green coffee beans.

Οι κόκκοι αυτοί είναι από την φύση τους πράσινοι, αλλά αυτό προφανώς μας διέφευγε μέχρι σήμερα. Βλέπετε, κανένα παντοπωλείο ή σούπερ μάρκετ δεν πουλάει ακαβούρδιστους κόκκους καφέ. Λογικό μου ακούγεται!

Μέχρι τώρα, ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος καρπός έχει μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών και φαρμακευτικών συστατικών. Αυτά που ενδιαφέρουν εμάς για να πετύχουμε τους στόχους μας (στο αδυνάτισμα εννοώ), είναι η καφεΐνη και το χλωρογενικό οξύ.

Μπορώ να ορκιστώ στο όνομα της καφεΐνης και να υπογράψω για τα αποτελέσματα της, πολύ απλά γιατί ξέρω πόσο πολύ με έχει βοηθήσει ο σκέτος καφές πριν το γυμναστήριο!

Το χλωρογενικό οξύ είναι η δραστική ουσία του καφέ που παίζει καθοριστικό ρόλο σε πολλά από τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος στα φαρμακεία. Το μόνο (και μεγαλύτερο) πρόβλημα όμως, είναι ότι όταν καβουρδίζεται (ο καφές) το συγκεκριμένο συστατικό χάνει εντελώς την δύναμη του.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να έχουμε αισθητά αποτελέσματα σε μια προσπάθεια να χάσουμε βάρος, αν πίνουμε κανονικό καφέ. Χρειάζεται να αγοράσουμε Green Coffee.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πράσινος καφές έχει την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής σε σχέση με τον γνωστό σε όλους μας καβουρδισμένο καφέ. Πρέπει να περάσει μια ιδιαίτερη επεξεργασία, ώστε να διατηρηθεί το χλωρογενικό οξύ και να μας βοηθήσει να χάσουμε τα κιλά που θέλουμε.

Σας Αρέσουν Τα Αποτελέσματα Ερευνών;

Αποτελέσματα ερευνών

Υπάρχουν πολλές μελέτες πάνω στον Green Coffee και τα αποτελέσματα του στο αδυνάτισμα.

Στις περισσότερες έγιναν τυχαιοποιημένες κλινικές δοκιμές, οι οποίες αποτελούν και τον χρυσό κανόνα στα επιστημονικά πειράματα με ανθρώπους.

Βρήκα στο NCBI (Αμερικανικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας) μια από αυτές τις δοκιμές, η οποία έγινε σε 30 υπέρβαρα άτομα και κράτησε 12 εβδομάδες.

Υπήρξαν 2 ομάδες συμμετεχόντων.

Η πρώτη έπινε κανονικό στιγμιαίο καφέ (φραπέ που λέμε και στην Ελλάδα μας), ενώ η δεύτερη ένα ρόφημα στιγμιαίου καφέ, εμπλουτισμένο με 200mg εκχύλισμα Green Coffee.

Καμία ομάδα δεν άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες και οι συμμετέχοντες δεν ασκήθηκαν περισσότερο από όσο συνήθιζαν μέχρι τότε.

Ρίξτε μια ματιά στο γράφημα, για να δείτε τα αποτελέσματα των δύο ομάδων, μετά από 12 εβδομάδες:

Πράσινος καφές και κανονικός. Σύγκριση.

Όπως βλέπετε, η ομάδα που έπαιρνε καφέ μαζί εκχύλισμα green coffee, έχασε 11,9 λίβρες (5,4 κιλά), ενώ η ομάδα με τον απλό καφέ, συνολικά έχασε μόνο 3,7 λίβρες (1,7 κιλά).

Σημειώνω, ότι το ποσοστό λίπους έπεσε κατά 3,6% στα άτομα με τον πράσινο καφέ, ενώ η άλλη ομάδα έχασε μόνο 0,7%.

Αντέχετε Λίγο Ακόμα;

Έχουν γίνει πολλές ακόμα μελέτες σε ομάδες ανθρώπων με βάση τα αποτελέσματα του πράσινου καφέ στο αδυνάτισμα.

Πράσινος καφές αποτελέσματα

Δεν θέλω όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σας ταλαιπωρήσω. Αν έχετε όρεξη για διάβασμα (στα αγγλικά) ρίξτε μια ματιά εδώ.

Αυτό που είναι σημαντικό να θυμόσαστε, είναι το ότι μερικές από αυτές τις έρευνες είχαν σπόνσορες εταιρίες που προωθούσαν τον Green Coffee σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα αποτελέσματα δεν είναι έγκυρα.

Οι ερευνητές δημοσίευσαν  τα αποτελέσματα του Green Coffee σε ιστοσελίδες με τεράστια καταξίωση και σε κάθε περίπτωση υπάρχει διαφάνεια και ειλικρίνεια.

Απλά, σύμφωνα με την προσωπική μου παρατήρηση, συνήθως οι έρευνες που γίνονται για λογαριασμό εταιριών προώθησης συμπληρωμάτων έχουν μια μικρή τάση να δείχνουν θεαματικότερα αποτελέσματα.

Γι’ αυτόν και μόνο τον λόγο, θα είμαι λιγάκι επιφυλακτικός και συγκρατημένος στης προσδοκίες μου.

Παρενέργειες Και Ανεπιθύμητα Αποτελέσματα

Σε γενικές γραμμές (αν το δούμε και λογικά) ο καφές δεν μπορεί να έχει παρενέργειες που δεν είναι γνωστές μέχρι σήμερα. Αν κάτι τέτοιο ισχύει για τον κανονικό, φαντάζομαι θα ισχύει και για τον πράσινο καφέ.

Για να είμαι όμως όσο πιο ειλικρινής και ακριβής στην αξιολόγηση μου, έψαξα και βρήκα άλλη μια έρευνα (αμάν πια!) στην οποία κάποιοι συμμετέχοντες παρουσίασαν πονοκεφάλους και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος..!

parenergeies

Το ενδιαφέρον είναι ότι η έρευνα είχε τόσο μικρό εύρος, που το πιθανότερο είναι να παρουσιάστηκαν αυτά τα συμπτώματα από τύχη. Χωρίς να ευθύνεται κάποιο συμπλήρωμα green coffee.

Σημειώνω ότι χρησιμοποιήθηκε μόνο πράσινος καφές χωρίς καφεΐνη.

Μην ανησυχείτε λοιπόν για πιθανές παρενέργειες ή ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Τα προϊόντα που περιέχουν Green Coffee είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές όταν πρόκειται για αδυνάτισμα και μέχρι σήμερα δεν έχουν καταγραφεί ή αναφερθεί αξιόλογες μαρτυρίες χρηστών που να είχαν πρόβλημα από την χρήση τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν πρόκειται να γεννήστε το μωράκι σας, αν γεννήσατε το μωράκι σας και το θηλάζετε ή αν είσαστε κάτω από 18 ετών, ΜΗΝ πάρετε Green Coffee. Ακόμα… ΜΗΝ πάρετε ΚΑΝΕΝΑ συμπλήρωμα διατροφής. ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ. Τελεία και παύλα.

Green Coffee: Δοσολογία

Δεν υπάρχει καμία επίσημη οδηγία για την ιδανική δοσολογία Green Coffee.

Οι εταιρίες που κυκλοφορούν συμπληρώματα πράσινου καφέ και οι ειδικοί στον χώρο του αδυνατίσματος, προτείνουν συνήθως δόσεις ανάμεσα σε 120 με 300mg χλωρογενικού οξέος (θυμόσαστε; Αυτή είναι η δραστική ουσία του).

Ανάλογα με την συγκέντρωση του χλωρογενικού οξέος στο συμπλήρωμα που θα αγοράσετε, η ιδανική αναλογία σε Green Coffee κυμαίνεται ανάμεσα σε 240 με 3.000mg προϊόντος την ημέρα.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι με τέτοιο εύρος, το πιο πιθανό είναι να μπερδευτείτε και να μην ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τον πράσινο καφέ για να χάσετε βάρος όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μείνετε μαζί μου!

Θα σας δείξω τώρα κιόλας, ποια είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη επιλογή Green Coffee στην Ελλάδα και ποια είναι η ιδανική δοσολογία για να χάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος εύκολα και γρήγορα.

Αυτή Είναι Η Επιλογή Μου Σε Green Coffee!

Green Coffee Svetol

Είμαι σίγουρος ότι θα δεν θα βρείτε πλέον αξιόλογες επιλογές σε πράσινο καφέ στην ελληνική αγορά.

Για άλλη μια φορά αφιέρωσα αρκετό χρόνο και έκανα συγκρίσεις προσπαθώντας να βρω ένα προϊόν που να συνδυάζει:

 • Σίγουρα αποτελέσματα
 • Γρήγορη αποστολή σε Ελλάδα ή Κύπρο
 • Δυνατότητα αντικαταβολής
 • συμφέρουσα τιμή και
 • Μεγάλες εκπτώσεις!

Η δράση του είναι εντυπωσιακή, καθώς αυξάνει την καθαρή μυϊκή μάζα, μειώνει τα επίπεδα τοπικού πάχους και αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα διατροφής που αυξάνει το μεταβολισμό σε σημαντικό βαθμό.

Για να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, παίρνετε 1 κάψουλα την ημέρα (κάθε πρωί). Η συσκευασία περιέχει 60 κάψουλες και θα σας φτάσει για 2 μήνες!

Σύμφωνα με συζητήσεις που έχω κάνει με άτομα που το δοκίμασαν, το Green Coffee Svetol ήταν κάποτε η καλύτερη επιλογή σε πράσινο καφέ στην Ελλάδα,  αφού περιείχε την ιδανική ποσότητα καθαρού χλωρογενικού οξέος και καίει αποτελεσματικά το λίπος.

Αν παραγγείλετε από τους συνδέσμους που σας δίνω, θα σας στείλουν την εναλλακτική επιλογή μου σε Ελλάδα και Κύπρο με απολύτως δωρεάν μεταφορικά! Θα την έχετε στο σπίτι σας μέσα σε δυο με τρεις ημέρες.

Το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή!

Δεν χρειάζεται να μπερδευτείτε με πιστωτικές κάρτες ή καταθέσεις στην τράπεζα, εκτός και αν προτιμάτε να πληρώσετε online. Η εταιρία θα σας το στείλει στην διεύθυνση που θα δώσετε κατά την παραγγελία σας και θα πληρώστε στον κούριερ μόλις το παραλάβετε.

Τι Να Θυμόσαστε Όταν Κλείσετε Αυτή Την Σελίδα

Ο πράσινος καφές δείχνει να βοηθά, αλλά όχι να καθορίζει το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας με σκοπό να χάσετε βάρος. Μπορεί να έχει οφέλη στην γενικότερη υγεία σας, να ρυθμίσει καλύτερα τον μεταβολισμό της γλυκόζης στο σώμα σας και να ελέγξει την αρτηριακή σας πίεση.

Green Coffee Πράσινος Καφές Αδυνάτισμα

Στο τέλος της ημέρας, αν θέλετε να χάσετε βάρος θα πρέπει να κάνετε ΕΣΕΙΣ το πρώτο βήμα και να αφήσετε το κάθε χάπι με green coffee να σας βοηθήσει στην συνέχεια.

Μην περιμένετε θαύματα και μην ελπίζετε ότι θα μπορέσετε να χάνετε βάρος τρώγοντας ό,τι και πριν. Αν κάνετε μια προσεκτική και εύκολη δίαιτα, θα αδυνατίσετε. Σας το λέω απλά και ξεκάθαρα!

Μην βλέπετε το αδυνάτισμα σαν μια πολύ σκληρή προσπάθεια που πρέπει να γίνει μόνο για λίγες ημέρες. Διαλέξτε μια εύκολη δίαιτα και περιορίστε κυρίως τους υδατάνθρακες στην διατροφή σας. Κόψτε ψωμιά, πατάτες, ζυμαρικά και ρύζι.

Στην συνέχεια προσθέστε τον πράσινο καφέ ή οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα στο πρόγραμμα σας και ξεκινήστε να μετράτε τα κιλά που θα χάνετε.

Δώστε χρόνο στο σώμα σας να προσαρμοστεί και κάθε εβδομάδα θα είναι ευκολότερη. Σας το γράφω με μεγάλη σιγουριά. Θα μπορείτε να μένετε στο πρόγραμμα σας, χωρίς να ταλαιπωρείστε.

Αν ακολουθήσετε τον συνδυασμό μιας απλής δίαιτας μαζί με Green Coffee, σας υπόσχομαι ότι θα χάσετε βάρος με σταθερό ρυθμό και δεν θα πάρετε τα κιλά πίσω μόλις σταματήσετε.

Αξιολόγηση
Ημερομηνία
Προϊόν
Green Coffee Svetol
Βαθμολογία
21star1stargraygraygray
Product Name
Green Coffee - Πράσινος Καφές
Price
EUR 39
Product Availability
Available in Store Only

6 σκέψεις για το “Green Coffee: Μπορεί Τελικά ο Πράσινος Καφές να σας Βοηθήσει στο Αδυνάτισμα;”

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Αλεξάνδρα. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο συμπλήρωμα δεν λειτουργεί σε όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που το έχω βαθμολογήσει με 3 στα 5. Εδώ και καιρό, έχω παρατηρήσει ότι βοηθάει όσους γυμνάζονται. Από συζητήσεις και μηνύματα που παίρνω, ο πράσινος καφές φαίνεται να επιταχύνει τον μεταβολισμό, αν κάποιος ήδη ακολουθεί ένα πρόγραμμα fitness.

   Ξέρω ότι σίγουρα μπορεί να κάψει λίπος και αν δεν γυμνάζεσαι, όμως ομολογώ ότι έχω πάρει και μερικά emails που μου γράφουν πάνω κάτι ό,τι κι εσύ. Νομίζω πρέπει να αναθεωρήσω λίγο την αξιολόγηση μου..!

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Αλεξάνδρα. Είναι προτιμότερο να το πίνεις μισή ώρα πριν το φαγητό ή ακόμα καλύτερα πριν κάνεις λίγη γυμναστική.

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Ελένη. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μια πολύ καλή πρόταση όμως, θα ήταν να περιορίσεις τον καφέ σου σε ένα φλιτζάνι την ημέρα και όχι σε κοντινές ώρες με το Green Coffee.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top