Challenge: 10 Κιλά – Εβδομάδα #3 (Πρώτη Φορά 110!)

Είδα το 110 ολοστρόγγυλο στην ζυγαριά μου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια! Έχασα 700γρ. μόνο από λίπος αυτή την εβδομάδα και συνεχίζω πιο δυνατά.

Εγώ ανάμεσα σε δέντρα

Ομολογώ ότι δεν είχα συνηθίσει σε τέτοια αποτελέσματα. Μιλά για τα 0,7 κιλά που που έχασα αυτή την εβδομάδα, λαμβάνοντας υπόψη και τις προηγούμενες.

Τώρα που το σκέφτομαι όμως, έχω χάσει μέσα σε 3 εβδομάδες 3,7 κιλά κυρίως σε λίπος και αυτό από μόνο του είναι πολύ ευχάριστο. Περίπου 1,2 κιλά την εβδομάδα και αφού έχω χάσει 20 ολοστρόγγυλα μέχρι τώρα από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα, νομίζω ότι είναι μια χαρά.

Σκέφτομαι ότι πρέπει να ασκηθώ λίγο. Όχι πολύ.

Όταν έχανα πάνω από 1,5 κιλό την σε κάθε ζύγιση μου, γυμναζόμουν 10 με 15 λεπτά συνολικά την εβδομάδα! Το μυστικό ήταν ότι το έκανα σε 100% ένταση. Μέχρι τελικής πτώσης. Υπήρχαν και εβδομάδες που γυμναζόμουν 8 λεπτά. Είναι αρκετό. Πιστέψτε με.

Δεν θέλω να μείνω σε αυτό, γιατί με ενδιαφέρει να μιλήσουμε για το ότι…

Δεν Βιάζομαι Να Χάσω Τα Κιλά

Δεν έχω κάποια χρονική προθεσμία στον στόχο μου. Ξέρω ότι με βάση τις γνώσεις μου στο management, θα έπρεπε να το κάνω. Στόχοι που δεν έχουν ημερομηνία λήξης και δεν είναι συγκεκριμένοι, δεν είναι στόχοι.

Δεν με νοιάζει όμως.

Όταν αλλάζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, δεν σε νοιάζει πόσες μέρες απομένουν. Ο λόγος είναι απλός… Δεν απομένουν! Δεν υπάρχει ημέρα που θα σταματήσεις να το κάνεις. Ανακάλυψες ένα νέο τρόπο ζωής και αποφάσισες να συνεχίσεις με αυτόν. Για πάντα.

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το πώς θέλεις να δείχνει το σώμα σου, ή το πόσο θέλεις να ζυγίζεις, ή το ποια ρούχα θέλεις να φοράς, ή το πόσο υγιής θέλεις να είσαι.

Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι ότι άλλαξα την ζωή μου και δεν σκοπεύω να κοιτάξω ποτέ ξανά πίσω!

Βάζεις λοιπόν ξεκάθαρα στο μυαλό σου την εικόνα που έχεις σχηματίσει για εσένα, και ξεκινάς το ταξίδι.

Άλλες φορές περπατάς. Άλλες φορές τρέχεις. Κάποιες άλλες φορές μπαίνεις στο λεωφορείο. Ό,τι και να κάνεις όμως, ταξιδεύεις προς τον προορισμό σου. Δεν σε νοιάζει πότε θα φτάσεις. Σε νοιάζουν όλα αυτά που θα συναντήσεις στον δρόμο.

Και αν πτωχική την βρεις η Ιθάκη δεν σε γέλασε...

Άλλες φορές αφήνεις το σώμα σου να αποφασίσει μόνο του πόσα κιλά θα χάσει αυτή την εβδομάδα. Άλλες φορές του δείχνεις τη δύναμη σου και το υποτάσεις. Είναι εργαλείο σου και δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις για εσένα.

Καλό είναι να του το θυμίζεις συχνά και να το επιβραβεύεις όποτε αποφασίσεις εσύ. Αν θέλεις. Εσύ αποφασίζεις.

Δεσμέυομαι Για Φωτογραφία Με Κοστούμι Τα Χριστούγεννα

Όπως και να έχει, θα έχω χάσει αρκετά ακόμα κιλά. Θα μπορέσω να φορέσω ένα γκρι κοστούμι που έχω στην άκρη εδώ και χρόνια. Θα θεωρήσω επιτυχία της προσπάθειας μου, το να μπορέσω να μπω μέσα, χωρίς να τσιτωθώ. Τώρα, ακόμα δεν μπορώ να χωρέσω.

Είναι θέμα χρόνου.

Ξέρετε κάτι; Ακόμα και αν στις γιορτές δεν μπορέσω να φορέσω το συγκεκριμένο κοστούμι, δεν με νοιάζει. Έχω χάσει μέχρι σήμερα 20 κιλά και συνεχίζω. Αυτό με νοιάζει. Τα άλλα θα έρθουν.

Θα περιμένω. Θα προσπαθώ και θα περιμένω. Τίποτε άλλο.

Σχετικά Με Το Challenge...

Μένουν ακόμα 10 – 3,7 = 6,4 κιλά. Κοντεύουμε στα μισά του δρόμου, μέσα σε 3 εβδομάδες. Αν συνεχίζω με τον ρυθμό των 1,2 κιλών την εβδομάδα, σε πέντε με έξι εβδομάδες θα έχω πετύχει τον στόχο και σε άλλον ένα μήνα περίπου θα έχω πατήσει τα 100 κιλά!

Εκεί θα αποφασίσω αν συνεχίσω ή όχι. Ίσως κάνω πάλι διάλειμμα με σκοπό να συνεχίσω. Ίσως σταματήσω για αρκετό καιρό. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα δείχνω και -γιατί όχι- από τις δικές σας προτάσεις!

Όπως και να έχει, τρόπο ζωής δεν αλλάζω. Η απόφαση ελήφθη και δεν κάνω πίσω με τίποτα!

Με Την Ευκαιρία…

Να σας αναφέρω ότι ξεκίνησα σήμερα μια νέα κατηγορία στο ArxizoDiaita.gr με τίτλο “Link Love – Τι Διάβασα” και στην οποία θα σας δίνω μια επιλογή από συνδέσμους σε σελίδες τρίτων, που ξεχώρισα για εσάς και πιστεύω ότι έχουν ενδιαφέρον.

Σκοπός μου είναι να σας προσφέρω όσο καλύτερη, έγκυρη και “φρέσκια” πληροφόρηση μπορώ, άσχετα με το αν το υλικό βρίσκεται στη σελίδα μου ή κάπου αλλού.

Καλή συνέχεια. Να έχετε μια πολύ όμορφη εβδομάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *