Πώς Ξεκινάμε Τον Μήνα Μας;

Ας δούμε με λίγα λόγια τι καινούριο έφτιαξα στην ιστοσελίδα μου και τι έχω κάνει μέχρι τώρα με τη δίαιτα μου… Μάλλον… Ας αφήσουμε το δεύτερο!

Καλό Μήνα!

Καλή ημέρα και καλό μήνα σε όλους και όλες!

Εύχομαι μέσα στον χειμώνα να έχουμε όλοι τις ευκαιρίες που περιμένουμε για να κάνουμε καινούρια πράγματα τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις προσωπικές μας δραστηριότητες.

Το ArxizoDiaita.gr έχει λίγη κίνηση προς το παρόν και ομολογώ πως με στενοχωρεί που δεν έχω τα σχόλια που θα ήθελα. Δεν πειράζει.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Σκοπός μου είναι να φτιάξω κάτι που θα βοηθήσει τον κόσμο και θα δώσει ελπίδα σε όσους χρειάζονται υποστήριξη για να βελτιώσουν την υγεία και την εικόνα του σώματος τους.

Δεν είναι εύκολη δουλειά. Θα κάνω υπομονή για όσο καιρό χρειαστεί. Ακόμα και αν χρειαστούν χρόνια.

Συνεχίζω Να Το Ρίχνω Έξω…

Βρίσκομαι ακόμα εκτός προγράμματος και σήμερα το πρωί απέφυγα να ζυγιστώ. Ξύπνησα με την διάθεση να “σοβαρευτώ” λίγο και σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε λόγος να τσεκάρω τη ζημιά των τελευταίων ημερών.

Η αλήθεια είναι ότι και χτες το ίδιο έκανα… Και προχτές…

Η μεγαλύτερη έννοια μου σχετικά με τα κιλά μου είναι ότι πρέπει να δημοσιεύσω τα αποτελέσματα μου την ερχόμενη Δευτέρα και αν δεν είχα δεσμευτεί με το «Challenge 10 Κιλών», μάλλον θα είχα ακολουθήσει πολύ διαφορετική πορεία.

Σχετικά Με Την Ιστοσελίδα Μου…

Ξεκίνησα μια νέα κατηγορία άρθρων με τίτλο “Link Love“, όπου σε τακτά χρονικά διαστήματα θα δημοσιεύω μικρές συλλογές με άρθρα που διάβασα και ξεχώρισα στο διαδίκτυο.

Ξεκίνησα επίσης να συλλέγω και Tweets που ξεχώρισα και έχω ήδη παρουσιάσει μια συλλογή με αυτά που έχουν ως θέμα την δίαιτα. Μπορείτε να τα διαβάσετε, αλλά και να κάνετε retweet, favorite και follow χωρίς να αλλάξετε σελίδα!

Η “Most Shared” Δημοσίευση Μου Μέχρι Τώρα…

Είναι αυτή στην οποία έχω μεταφράσει το βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με θέμα την κατάθλιψη, την οποία παρουσιάζει ως σκύλο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και σύντομη ταινία κινουμένων σχεδίων. Δείτε το βίντεο εδώ.

Θα σας πω ένα μυστικό…

Κάθε πρωί… Βασικά όλη την ημέρα… Ελέγχω τις κοινοποιήσεις που γίνονται στα άρθρα μου. Αν σας αρέσουν όσα γράφω, μπορείτε να επιβραβεύσετε την προσπάθεια μου κάνοντας ένα share στους φίλους σας και στο Google.

Καλό μήνα και πάλι. Μείνετε μαζί μου. Έχουμε πολλά να πούμε φέτος τον χειμώνα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top