Φωτογραφία Με Μπικίνι Γίνεται Viral (Όχι Για Τον Λόγο Που Φαντάζεστε!)

Αυτή η κυρία κατάφερε να ξεπεράσει σε shares τα super-models. Το σώμα της είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Κάτι που έχουν πολλές κυρίες εκεί έξω…

η κυρία με το μπικίνι στην παραλίαΚυκλοφορεί μια φωτογραφία στο Facebook η οποία έχει γίνει “viral” ξεπερνώντας τα 60.000 shares και αγγίζοντας τα 500.000 likes. Δείχνει μια χαμογελαστή κυρία με μπικίνι, όμως… ο λόγος για τον οποίο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, δεν είναι αυτός που φαντάζεστε.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα σχόλια!

Η γυναίκα στη φωτογραφία, η Rachel Hollis, συγγραφέας, οργανώτρια εκδηλώσεων, σεφ, δημοσιογράφος μόδας και ιδρύτρια του The Chic, εμπνέει τις γυναίκες (και τους άνδρες) σε όλο τον κόσμο, να αγκαλιάσουν το τέλεια ατελές σώμα τους και να συνειδητοποιήσουν την ομορφιά τους.

Στη δημοσίευσή της στο Facebook, η Hollis έγραψε:


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Έχω ραγάδες και φοράω μπικίνι. Η κοιλιά μου είναι μόνιμα πλαδαρή καθώς κυοφορούσα τρία μωρά και φοράω μπικίνι. Ο αφαλός μου είναι ζαρωμένος … (κάτι το οποίο δεν ήξερα καν ότι ήταν δυνατό να συμβεί!) και φοράω μπικίνι.

Φοράω μπικίνι γιατί είμαι περήφανη για αυτό το σώμα και για κάθε του σημάδι. Τα σημάδια αυτά αποδεικνύουν ότι ήμουν αρκετά ευλογημένη για να κυοφορήσω τα μωρά μου και η πλαδαρή κοιλιά σημαίνει ότι δούλεψα σκληρά για να χάσω όσο βάρος μπορούσα.

Φοράω μπικίνι, διότι ο μόνος άντρας του οποίου η γνώμη μετράει, ξέρει τι πέρασα, με αποτέλεσμα να έχω αυτή την εμφάνιση. Ο ίδιος άντρας, λέει ότι ποτέ δεν έχει δει τίποτα πιο σέξι στο σώμα μου από τα σημάδια και όλα τα υπόλοιπα.

Δεν είναι ουλές κυρίες μου, είναι παράσημα και τα έχετε κερδίσει. Καμαρώστε αυτό το σώμα με υπερηφάνεια!

Γιατί αυτή η εικόνα είχε τέτοια ανταπόκριση; Τι μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον γυναικών και ανδρών σε εικόνες σαν αυτή;

Νομίζω πως ο λόγος είναι ότι όλοι αποζητάμε να είμαστε ευάλωτοι κατά κάποιον τρόπο. Θέλουμε να είμαστε εντελώς ο εαυτός μας. Θέλουμε να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας άνευ όρων, με τις ραγάδες μας και όλες τις ατέλειες.

Όμως, για να είμαστε τόσο διαφανείς εμείς οι ίδιοι με τον εαυτό μας είναι πολύ δύσκολο!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε τέλειοι, αλλά ως επί το πλείστον είμαστε απρόθυμοι να επιδεικνύουμε τις ατέλειές μας επειδή φοβόμαστε την κριτική. Φοβόμαστε πώς αν κάποια αδυναμία μας φανεί, θα κυκλοφορήσει με την ταχύτητα του φωτός και τα αρνητικά σχόλια που θα επακολουθήσουν θα είναι χιλιάδες.

Είναι φυσικό το να επιλέξεις να μην αποκαλύψεις τον εαυτό σου εάν δεν το θέλεις. Πραγματικά, δεν νομίζω ότι η πρόθεση της Rachel με την κοινοποίηση αυτής της φωτογραφίας ήταν να αποδείξει οτιδήποτε πέρα από το να μοιραστεί την αγάπη για τον εαυτό της.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, το νόημα του να τα βγάζεις όλα εκεί έξω είναι να έρθουμε σε επικοινωνία με τον εαυτό μας, ώστε να απαλλαγούμε από τα δεσμά της γνώμης που έχουν οι άλλοι για μας.

Είναι αστείο πως, όταν θα σταματήσουμε να αποζητάμε επιβεβαίωση, τότε θα την κερδίσουμε.

Σας δίνω τρία βήματα τα οποία μπορείτε να εξασκήσετε ξεκινώντας από σήμερα, ώστε να δεχτείτε τον εαυτό σας και να νιώσετε την αγάπη.

3 Βήματα Για Την Αυτο-αποδοχή Και Την Αγάπη Άνευ Ορων

1. Επίγνωση

Το πρώτο βήμα οποιασδήποτε θετικής αλλαγής είναι η επίγνωση. Για να είμαστε πιο τρυφεροί και δεκτικοί με τον εαυτό μας, πρέπει να είμαστε σε θέση να διακρίνουμε τους τομείς στους οποίους δεν είμαστε τόσο τρυφεροί και δεκτικοί…

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Κάντε καταγραφή των τυπικών συνομιλιών με τον εαυτό σας, π.χ. των σκέψεων που κάνετε για το σώμα σας όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη ή όταν επιλέγετε τα ρούχα που θα φορέσετε.

Με ποιους τρόπους μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτές τις σκέψεις με πιο τρυφερές και θετικές συνομιλίες με τον εαυτό σας;

Για παράδειγμα, ίσως αντί να σκεφτόμαστε «Νιώθω τόσο χοντρός” ή “Μισώ τους μηρούς μου”, να πούμε μία προσευχή ευχαριστίας: “Σε ευχαριστώ για αυτό το υγιές σώμα. Σε ευχαριστώ για αυτά τα πόδια που με στηρίζουν κάθε μέρα”.

Με την πάροδο του χρόνου, μπορούμε να επιλέξουμε μία πιο εμψυχωτική γλώσσα, η οποία αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας και που φερόμαστε σε αυτόν.

2. Επιλέξτε Να Είστε “Εκεί” Τώρα

Συχνά, πιστεύουμε ότι φθάνοντας έναν συγκεκριμένο αριθμό στην ζυγαριά ή στην μέση του παντελονιού μας, θα πετύχουμε την εκπλήρωση των ονείρων μας. Πιστεύουμε πως μόλις φτάσουμε ”εκεί” ΤΟΤΕ θα είμαστε ευτυχισμένοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, σέξι και η ζωή μας θα είναι ρόδινη.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Η ευτυχία αναθρέφει την επιτυχία και όχι το αντίστροφο.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ψάξτε λόγους για να εκτιμήσετε το σώμα που έχετε τώρα, κατά την πορεία σας προς την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου. Είναι φυσιολογικό να έχετε επιθυμίες και να θέλετε να αλλάξετε τον εαυτό σας. Όμως, κάντε το από έμπνευση και όχι από φόβο ή έλλειψη. Τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο βιώσιμα και η πορεία προς αυτά θα είναι πολύ πιο διασκεδαστική.

Το κλειδί για την αυτο-αποδοχή και την άνευ όρων αγάπη προς τον εαυτό σας, είναι να είστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε ενώ ανυπομονείτε για περισσότερα. Υπάρχουν τόσα πολλά να εκτιμήσετε στο τώρα.

Γιατί να αναβάλλετε την ευτυχία και τη χαρά για κάποια αυθαίρετη στιγμή στο μέλλον;

3. Ψάξτε Για Την ΚΑΛΥΤΕΡΗ Δυνατή Εκδοχή

Θα μπορούσαμε να έχουμε εννέα πράγματα που μας πάνε καλά και ένα πράγμα που τυχαίνει να μην μας πηγαίνει όπως θα θέλαμε. Θα αφιερώσουμε όλη μας την προσοχή σε εκείνο το ένα πράγμα που δεν πηγαίνει καλά προκειμένου να το «διορθώσουμε».

Είμαστε πεπεισμένοι πως ο μόνος τρόπος για να είμαστε ευτυχισμένοι, είναι να διορθώσουμε τα προβλήματά μας. Πιστεύουμε ότι λαμβάνοντας υπόψιν το χειρότερο σενάριο και προσπαθώντας να τα εξομαλύνουμε όλα, θα προσανατολιστούμε προς την λύση.

Γιατί να ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο, ενέργεια και προσοχή από τη ζωή μας σε κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε τόσο άβολα; Υπήρξαν τόσες πολλές φορές στη ζωή μου που σταματούσα να δίνω προσοχή σε αυτό που δεν πήγαινε καλά και εστίαζα σε κάτι που πήγαινε όπως ήθελα.

Τότε, αυτό που δεν πήγαινε καλά, με κάποιον τρόπο διορθωνόταν πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ ή να κατορθώσω από την δική μου σκοπιά.

Μερικές φορές, η λύση είναι πραγματικά να χαλαρώσεις. Αυτό φαντάζει τόσο τρομακτικό, επειδή είναι αντίθετο στο πώς έχουμε εκπαιδευτεί, αλλά πραγματικά υπάρχει μεγάλη δύναμη στο να αφήνεσαι.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Αναζητήστε τρόπους για να ηρεμείτε, να ανησυχείτε λιγότερο, να γελάτε περισσότερο.

Εμπιστευθείτε.

Εμπιστευθείτε το εκπληκτικό μηχάνημα-θαύμα που είναι το σώμα σας.
Εμπιστευθείτε μια ανώτερη δύναμη.
Πιστέψτε ότι τα πράγματα όντως πάνε καλά για σας.
Πιστέψτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε μέσα σας.
Πιστέψτε ότι παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Δεν είναι μία διαδικασία που συμβαίνει μέσα σε ένα βράδυ, αλλά η αυτο-αποδοχή και η αγάπη άνευ όρων είναι εξίσου πιθανά για σας, όσο και για την Rachel Hollis. Χρησιμοποιήστε αυτά τα τρία βήματα για να κάνετε μικρά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Επειδή τελικά, η εξάσκηση των μικρών βημάτων συνεχώς, στην πάροδο του χρόνου, είναι αυτά που έχουν ως αποτέλεσμα την μακροπρόθεσμη βιώσιμη αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: “Αλλάξτε τη ζωή σας μια σελίδα την ημέρα”.

Ποια είναι η δική σας εικόνα για το σώμα σας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε… μαζί σας;

Να περνάτε καλά και να αγαπάτε τον εαυτό σας! Γιώργος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top