6 Συμβουλές Για Να Αγαπήσετε Το Σώμα Σας

Σήμερα θα αγαπήσετε το σώμα σας. Αν το έχετε καταφέρει ήδη, θα πάμε ένα βήμα πιο πέρα. Θα το λατρέψετε, γιατί φιλοξενεί κάτι πολύτιμο… Την ψυχή σας!

Αγαπήστε περισσότερο το σώμα σας!

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχω καταφέρει να συνειδητοποιήσω μια πραγματικότητα, να την αποδεχτώ και να στηρίξω τις προσπάθειες μου επάνω σε αυτή.

Έχω καταλάβει ότι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε super models ή πρωταθλητές body building. Δεν έχουμε τα απαραίτητα γονίδια και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Όπως δεν έχουμε όλοι πολύ γρήγορα πόδια για να γίνουμε πρωταθλητές στο τρέξιμο, ή όμορφη χροιά ώστε να γίνουμε τραγουδιστές, ή κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα στα μαθηματικά ώστε να αποκτήσουμε ένα βραβείο νόμπελ, έτσι δεν μπορούμε όλοι να χάνουμε με την ίδια ευκολία βάρος, και κάποιοι από εμάς δεν θα δούμε ποτέ “γράμμωση” στους κοιλιακούς μας, όσο και αν προσπαθήσουμε!

Μπορούμε όμως να προπονηθούμε ώστε να τρέχουμε γρηγορότερα ή να κάνουμε μαθήματα φωνητικής και να βελτιώσουμε την τεχνική μας. Μπορούμε να μελετήσουμε μαθηματικά και να διευρύνουμε τον τρόπο σκέψης μας.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Μπορούμε βεβαίως να αποκτήσουμε το καλύτερο δυνατό σώμα με βάση τις προδιαγραφές που μας έχουν δώσει τα γονίδια μας. Με λίγα λόγια…

Σκοπός Μας Είναι Να Φτιάξουμε Την Καλύτερη Έκδοση Του Εαυτού Μας!

Δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να φτάσουμε κάτι που είναι ξένο για εμάς.

Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι μοντέλα, αλλά μπορούμε να προσέχουμε περισσότερο την εμφάνιση μας. Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι το super αθλητικό κορμί, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ να αποκτήσουμε ένα πιο εντυπωσιακό σώμα από αυτό που έχουμε σήμερα.

Wannabe τραγουδιστής

Σήμερα θα σας δώσω 6 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αγαπήσετε περισσότερο το σώμα σας, γιατί η ψυχή σας βρίσκεται συνεχώς μέσα σε αυτό και είτε καλώς είτε κακώς, δεν μπορεί να μετακομίσει σε κάποιο άλλο.

Μπορεί μόνο να βελτιώσει την τωρινή της κατοικία. Βρήκα τις συμβουλές που σας παραθέτω στο σε ένα άρθρο της κυρίας Υφαντή (Διατροφολόγος – διαιτολόγος M.Sc.)

1. Κοιτάξτε Πέρα Από Τη Ζυγαριά

Πολύ συχνά, οι άνθρωποι κρεμιούνται από το νούμερο στη ζυγαριά, αντί να δίνουν προσοχή στο πώς αισθάνονται με το σώμα σας. Αντί να επικεντρώνεστε σε έναν αριθμό, δώστε προσοχή στο πώς αισθάνεστε το πρωί όταν ξυπνάτε ή όταν τρέχετε να προλάβετε το λεωφορείο.

Επίσης, ελέγξτε για όλους τους άλλους αριθμούς της υγείας σας,το σάκχαρο, τη χοληστερόλη και την αρτηριακή σας πίεση. Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να δώσουν μια καλύτερη εικόνα της υγείας σας από ότι το βάρος σας από μόνο του.

Διαβάστε: “Πόσα κιλά κατάφερες να χάσεις;”

2.  Αφήστε Μηνύματα Στον Καθρέφτη

Σταθείτε μπροστά από τον καθρέφτη και φωνάξτε «Είσαι υπέροχη-ος». Στόχος είναι να επαν-εκπαιδεύσετε το μυαλό σας να σκέφτεται θετικά για το σώμα σας.

Για να επιταχύνετε τη διαδικασία βάλτε σημειώματα με θετικά μηνύματα στον καθρέφτη σας για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας τα καλά σας χαρακτηριστικά είτε αυτά αφορούν στην εμφάνισή σας, είτε στον χαρακτήρα σας.

Προτείνω επίσης: «Θα Γνωρίσω Καλύτερα Τον Εαυτό Μου…»

3.  Υπερασπιστείτε Το Σώμα Σας

Συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας όπως θα συμπεριφερόσασταν στους άλλους και θα δείτε τις αρνητικές σας σκέψεις να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου. Απαλλαγείτε από τα πράγματα στη ζωή σας που σας κάνουν να αισθάνεστε κατώτεροι, όπως τους φίλους που σας κρίνουν αρνητικά, τα περιοδικά μόδας και τις τηλεοπτικές εκπομπές με τα supermodels.

Αν ένα μέλος της οικογένειας ή κάποιος φίλος σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για τον τρόπο που δείχνετε, μιλήστε του.

Σχετικό άρθρο: 5 Πράγματα Που Πρέπει Να Σταματήσετε Να Λέτε Σε Όσους Κάνουν Δίαιτα.

4.  Ασκηθείτε

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση που έχουμε για το σώμα μας, όταν ασκούμαστε.

Πολλοί άνθρωποι όταν σκέφτονται την άσκηση, το μυαλό τους πάει στο γυμναστήριο ή στο τρέξιμο. Ωστόσο, η άσκηση όμως μπορεί να περιλαμβάνει και πιο απλά πράγματα, όπως το περπάτημα ή τον χορό. Μπορείτε επίσης να κάνετε ομαδικά προγράμματα, όπως γιόγκα ή αερόμπικ.

Θέλετε να σας δώσω “19 Λόγους Για Να Ξεκινήσετε Τρέξιμο Σήμερα”;

5.  Χαλαρώστε

Ξεχάστε τους άκαμπτους κανόνες. Ακόμη κι αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, δεν πειράζει να ξεφύγετε μία φορά. Αν δε φάτε το κομμάτι τούρτας στο πάρτι, είναι πιο πιθανό να το παρακάνετε κάποια στιγμή αργότερα.

Μην χαρακτηρίζετε τις τροφές ως «κακές» ή «καλές». Θα αισθανθείτε χειρότερα για τον εαυτό σας και το σώμα σας αν φάτε κάτι που δεν είναι στο δικό σας ορισμό της «καλής τροφής».

Έχω διαλέξει για εσάς “10 Τρόπους Για Να Χαλαρώσετε Πνευματικά”.

6.  Σταματήστε Να Συγκρίνετε Τον Εαυτό Σας Με Τους Αλλους

Ο καθένας έχει κάτι που εύχεται να μπορούσε να αλλάξει στο σώμα του. Επιθυμώντας να είχατε τους μηρούς κάποιου άλλου σας κάνει να χάνετε τη μοναδικότητά σας. Η ανάδειξη των χαρακτηριστικών που σας αρέσουν, θα ενισχύσει το ηθικό σας και θα ελαχιστοποιήσει τα πράγματα που δεν σας αρέσουν.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να “Σταματήσετε Να Συγκρίνετε Τον Εαυτό Σας Με Τους Άλλους”.

Τι Γνώμη Έχετε Για Τον Εαυτό Σας;

Σε ποιο σημείο βρίσκεστε σήμερα. Έχετε μεγάλο δρόμο μέχρι να φτάσετε στην ιδανική-καλύτερη έκδοση του εαυτού σας; Πιστεύετε ότι είναι αδικία να μην έχουμε όλοι τα ίδια γονίδια;

Να περνάτε καλά και να προσέχετε! Γιώργος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top