Challenge: 10 Κιλά – Αποφάσισα Να Σταματήσω

Αποφάσισα να σταματήσω την προσπάθεια μου. Σήμερα θα κάνω απολογισμό και θα εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους επέλεξα να κάνω κάτι τέτοιο.

I Quit!!

Ομολογώ ότι σκεφτόμουν όλη την εβδομάδα τη σημερινή μου δημοσίευση. Δεν ήξερα με ποιον ακριβώς τρόπο θα γράψω τους λόγους για τους οποίους επέλεξα να σταματήσω την πρόκληση των 10 κιλών.

Τελικά αποφάσισα να κάνω αυτό που έχω προσπαθήσει από το πρώτο μου post μέχρι σήμερα. Να είμαι ειλικρινής, να μιλήσω απλά και κατευθείαν στο θέμα.

Ας Κάνουμε Πρώτα Απολογισμό. Έχω Περιέργεια Να Δω Το Τελικό Αποτέλεσμα…

Ξεκίνησα την προσπάθεια μου στην 1η Σεπτεμβρίου (Δευτέρα) και το βάρος μου ήταν 113,7 με 39% λίπος. Την τελευταία φορά που κατέγραψα τα αποτελέσματα μου (στις 29 Σεπτεμβρίου) ζύγιζα 11,3 κιλά με 38% λίπος.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Μια τρύπα στο νερό δηλαδή! Ή μήπως όχι;

Μετά από 1 μήνα κατέληξα να έχω χάσει 2,5 περίπου κιλά. Η ζυγαριά μου κάνει λιπομέτρηση και αν και δεν την εμπιστεύομαι, δείχνει ότι πρόσθεσα λίπος στο σώμα μου, παρόλο που έχασα βάρος.

Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για να γράφει αλήθεια. Άλλωστε δεν θα μπορούσα σε πρώτη φάση να έχω χάσει 1,7 κιλά λίπος σε 1 μόνο εβδομάδα!

Αν θέλετε να βρείτε όλα τα άρθρα με την προσπάθεια μου, κάντε κλικ εδώ.

Για Εμένα Έχουν Σημασία 2 Πράγματα…

1.  Κατάφερα για πρώτη φορά να δω το 110 στην ζυγαριά μου. Θυμάμαι καλά πώς ένιωσα εκείνη την ημέρα. Ένιωσα για άλλη μια φορά ότι αυτό που κάνω είναι σωστό και ότι αν συνεχίσω έτσι θα πετύχω τον στόχο μου.

2.  Υπέκυψα σε κακές συνήθειες και έφαγα σε 1 εβδομάδα περισσότερη ζάχαρη από όση έχω φάει όλο το 2014! Δεν με πειράζουν τα κιλά που πήρα. Με πειράζει το ότι είμαι άρρωστος. Νιώθω άσχημα και θέλω να επιστρέψω στον τρόπο ζωής που μου έδινε ενέργεια όλη την ημέρα.

 Έχω σταματήσει οποιαδήποτε προσπάθεια. Τρώω γλυκά καθημερινά και κάνω την διατροφή που ακολουθούν 98 στους 100 Έλληνες. Την κακή. Αυτή που με αρρωσταίνει!

Κάθε βράδυ πίνω ένα αναψυκτικό μαζί με κάποιο γλύκισμα. Κάθε βράδυ όμως!

Τρώω πατάτες, ψωμί, και οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη και/ή αλεύρι.

Δεν με νοιάζει. Αρκεί να γεμίζω την κοιλιά μου…! Έχω σκοπό…

Σε Λίγες Μέρες Ξεκινάω Νέα Προσπάθεια!

Αυτή τη φορά θα ακολουθήσω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα (θα σας πω όταν έρθει η στιγμή) και θα καταγράφω τα πάντα. Τη διάθεση μου. Τα αποτελέσματα μου. Τις δραστηριότητες μου. Όλα!

Θέλω να είσαστε μαζί μου και να με στηρίξετε όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή. 

Έχω παραγγείλει ένα μικρό… “εργαλειάκι” που θα με βοηθήσει σε κάποιες μετρήσεις. Μόλις το έχω στα χέρια μου, θα ξεκινήσω πάλι!

Μέχρι Τότε Ακολουθήστε με!

Μπορείτε να με βρείτε:

Αυτό που πραγματικά λατρεύω, είναι να μου αφήνετε κάποιο σχόλιο!

Δεν έχω πολλά προς το παρόν και περιμένω με ανυπομονησία. Θα σας γράψω περισσότερα για τις σκέψεις και την προσπάθεια μου, πολύ σύντομα.

Καλή μέρα! Να προσέχετε.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top