Αγαπητή Αναγνώστρια, Αποτυγχάνεις Όπως Όλοι Οι Άλλοι…

Νομίζω είναι καιρός να είμαστε ειλικρινείς. Η ζωή είναι γεμάτη αποτυχία, απογοήτευση και αδικία. Η ζωή είναι μια μάχη που μας αφήνει πληγές…

Αποτυγχάνεις όπως όλοι οι άλλοι.

Είναι καιρός να αφιερώσουμε τόση ενέργεια στο να μοιραστούμε ατυχείς στιγμές και απογοητεύσεις μέσα από τη ζωή μας, όση αφιερώνουμε για να μοιραζόμαστε τις πιο ευχάριστες εμπειρίες μας.

Ειλικρινά, έχω εξαντληθεί από τους εορτασμούς ανθρώπων για αποφοιτήσεις, πρώτα βήματα μωρών, αρραβώνες, γενέθλια, γουργούρισμα γάτας ή οτιδήποτε άλλο μοιραζόμαστε συνεχώς στα social media, ή σε μια βιαστική κουβέντα στον δρόμο με τον γείτονα.

Γιατί δεν κάνουμε το ίδιο και με όχι τόσο ευχάριστες εμπειρίες μας; Γιατί δεν μοιραζόμαστε την αποτυχία σε κάποιον διαγωνισμό, μια απόλυση, ένα διαζύγιο ή το καμένο μεσημεριανό φαγητό;

Κοιτάξτε… Δεν είμαι σαδιστής. Βασικά, είμαι ένας αυτο-αποκαλούμενος ιδεαλιστής. Ωστόσο, όλες αυτές οι συρραφές από τέλειες φωτογραφίες, τέλειων στιγμών, δεν ταιριάζουν σε έναν ατελή κόσμο.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Είναι γεγονός, η ζωή δεν είναι τέλεια. Ούτε εμείς είμαστε. Τις περισσότερες φορές οι προσπάθειες μας καταλήγουν σε αποτυχία. Η πτώση μας αφήνει σημάδια και πληγές που πολλές φορές δεν κλείνουν εύκολα. Όλοι μας νοιώθουμε ότι ηττηθήκαμε, πολλές φορές στη ζωή μας.

Αν είσαστε σαν εμένα, είναι πολύ πιθανό να προσπαθείτε να παραβλέψετε τις έγνοιες και να ξεχνιέστε μέσα από την μουσική ή τις ευχάριστες στιγμές με τις παρέες σας, όμως αργά οι γρήγορα όλα σας τα προβλήματα βρίσκουν τρόπο και επανέρχονται στο προσκήνιο.

Σας Θυμίζει Κάτι; Το Έχετε Ζήσει Αυτό Το Σημείο;

Το λεπτό εκείνο που η μουσική ακούγεται στο βάθος μαζί με τα γέλια των φίλων σας, κι εσείς μεταφέρεστε νοητά σε ένα άλλο επίπεδο, εκεί όπου τα προβλήματα και η αποτυχία σας έχουν περικυκλώσει.

Τότε είναι η σημαντικότερη στιγμή: Βάλτε τα κλάματα. Κλάψτε δυνατά! Κλάψτε σιωπηλά. Απλά… Κλάψτε. Είναι ΟΚ. Είναι αναμενόμενο γαμώτο..!

Έχετε προσπαθήσει σκληρά και οι προσπάθειές σας τελικά δεν ανταμείφθηκαν. Έχετε δικαίωμα για ένα τουλάχιστον λεπτό να φωνάξετε με όλη σας τη δύναμη. Μπορείτε να αρχίσετε να χτυπάτε τα πόδια σας αν θέλετε ή να βρίσετε με λέξεις που ποτέ δεν ξεστομίσατε μέχρι σήμερα. Απλά… Μην μείνετε εκεί!

Μετά από το κλάμα, πιθανόν θα νιώθετε ναρκωμένες.

Σας φαντάζομαι να κάθεστε με κατεβασμένους τους ώμους, παρέα με την μελαγχολία και την απογοήτευση σας που ήρθαν και πάλι αθόρυβα, σαν το σκυλί που μαλώσατε και ήρθε έρποντας μπροστά στα πόδια σας.

Ήρθαν να συνεχίσουν το έργο τους και τις περισσότερες φορές έφεραν και μια φίλη τους μαζί.

Την ματαιότητα. Είναι εκείνη η στιγμή που ανοίγετε το κεφάλαιο με τις υπαρξιακές σας ανησυχίες και αναρωτιέστε ποιος είναι ο σκοπός της ύπαρξης σας. Στη συνέχεια θα προσπαθήσετε να χαλαρώστε και να κοιμηθείτε, καθώς να παλεύετε μέσα σας με την πραγματικότητα.

Την επόμενη ημέρα θα ξυπνήσετε πικραμένες και αγανακτισμένες. Έχετε κάνει τα πάντα ακριβώς όπως έπρεπε. Τα έχετε κάνει σωστά. Πώς μπορεί η ζωή να το κάνει αυτό σε εσάς;

Λυπάμαι, αλλά η ζωή δεν έχει υπόψη της τι κάνετε εσείς. Δεν γνωρίζει τα συναισθήματα σας. Δεν ελέγχει τις εμπειρίες σας. Η ζωή απλά «είναι». Εμείς θα αποφασίσουμε αν μπορούμε ή όχι να της επιστρέψουμε «να είναι».

Καθώς θα συνέρχεστε από την ψυχική σας περιπέτεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα εμφανιστούν γύρω σας.

Θα σας χαρίσουν συμβουλές, ενθάρρυνση, συντροφικότητα, θα σας προτείνουν να σας κεράσουν σε ένα καλό εστιατόριο και θα σας αγκαλιάσουν πολλές φορές.

Δεχτείτε Τα Όλα. Ειδικά Τα Κεράσματα..!

Ημέρες ή εβδομάδες αργότερα θα αρχίσετε να ανακτάτε τις δυνάμεις σας. Καθώς στέκεστε πάλι στα πόδια σας, θα πετάξετε από επάνω σας τις αμφιβολίες σας, όπως την σκόνη από τα παπούτσια σας.

Θα παραμερίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες, όπως κάνετε με το ενοχλητικό τραπεζάκι στο σαλόνι σας. Θα υποσχεθείτε μάλιστα στον εαυτό σας, ότι δεν θα αφήσετε να σας συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

Θα ανοίξετε την ντουλάπα σας και θα βγάλετε την πανοπλία της αντοχής, το ξίφος της δύναμης και το κράνος της ελπίδας.

Γυναίκα. Δύναμη, αποφασιστικότητα, ελπίδα.

Πριν όμως κινηθείτε προς την πόρτα, θυμηθείτε ότι είσαστε ακόμα άνθρωπος και όπως όλοι οι άλλοι, δεν είσαστε μόνο ευαίσθητες στην αποτυχία. Είσαστε και ανθεκτικές. Είσαστε μια πολεμίστρια που είναι υπερήφανη για τις πληγές της.

Έχετε αναλάβει έναν σκοπό. Η κάθε μια έχει την δική της αποστολή. Έχετε ευλογηθεί ώστε να πετύχετε κάποια στιγμή και ναι…

Θα αποτύχετε πάλι κάποια στιγμή, ακριβώς όπως αποτυγχάνουν συνεχώς ΟΛΟΙ γύρω σας και θα ανακάμψετε πάλι, ακριβώς όπως ανακάμπτουν συνεχώς ΟΛΟΙ γύρω σας. Απλά… Αυτή τη φορά θα επιστρέψετε στην μάχη πιο δυνατές. Πιο έμπειρες. Πιο συνειδητοποιημένες.

Ποια είναι η δική σας αποστολή; Ποια κακιά σκέψη θα καρφώσετε σήμερα με το ξίφος σας;

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top