Link Love (Τι Διάβασα) #4

Σήμερα ο κατάλογος έχει κριτική σε χάπι αδυνατίσματος, λίγα λογάκια για τους παχύσαρκους, πέντε σημεία για τη Στέβια και δυο θέματα σχετικά με την άσκηση.

Τι διάβασα Νο4

Είναι η τέταρτη φορά που συλλέγω και σας προτείνω να διαβάσετε άρθρα που ξεχώρισα για εσάς.

Θέλω να προσφέρω την καλύτερη (κατά τη γνώμη μου) πληροφόρηση στους αναγνώστες μου, με γνώμονα πάντα τη θεματολογία που έχω επιλέξει για την ιστοσελίδα μου.

Ξέρετε κάτι; Λατρεύω τις κοινοποιήσεις!


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Αν βλέπω ότι κάποιο άρθρο μου έχει πολλά likes, shares, tweets κλπ, παίρνω κουράγιο και γράφω ακόμα περισσότερο για το θέμα που αφορά. Ευχαριστώ που με διαβάζετε. Ευχαριστώ που μοιράζεστε το περιεχόμενο της σελίδας μου με τους φίλους σας!

Ας αρχίσω με ένα άρθρο-παρουσίαση-αξιολόγηση που έγραψα ο ίδιος. Νομίζω ότι έχω δώσει αρκετές λεπτομέρειες και θα με ενδιέφερε η γνώμη σας.

Η Αλήθεια Για Το Phen375: Αξιολόγηση, Συστατικά, Παρενέργειες Και Άλλα. (Δικό μου είναι αυτό!)

Το Phen375 είναι ο λιποδιαλύτης που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια. Πωλείται αποκλειστικά στο ίντερνετ και είναι το χάπι αδυνατίσματος με τις περισσότερες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάτι θα σημαίνει αυτό.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να αλλάξουν το σώμα και τη ζωή τους. Κάποιοι άλλοι έχουν παρουσιάσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα και προτείνουν να το αποφύγετε. Εγώ φρόντισα να κάνω μια προσεγμένη έρευνα και να σας παρουσιάσω τα αποτελέσματα της εδώ.

Αν κάτι δεν καταλαβαίνετε, απλά αφήστε το σχόλιο σας και θα απαντήσω άμεσα.

Οι τρεις διαστάσεις της παχυσαρκίας, στο Care.gr.

Το σωματικό βάρος και ο Δείκτης Μάζας Σώματος δεν αποτελούν το μοναδικό τρόπο εκτίμησης της παχυσαρκίας. Όλα τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα έρχονται να δείξουν ότι, εκτός από το να έχετε πολλά παραπανίσια κιλά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζετε και το ποσοστό λίπος στο σώμα σας, καθώς και την κατανομή του λίπους στο σώμα.

(Διαβάστε το άρθρο μου με τους 19 λόγους για να αρχίσετε τρέξιμο).

Γιατί οι παχύσαρκοι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν να τρώνε; Της Κωνσταντίνας Υφαντή στο MedNutrition.gr

Είναι πιθανό, η αύξηση της όρεξης και η υπερφαγία που παρατηρείται σε ορισμένους παχύσαρκους ανθρώπους να διαμεσολαβεί, τουλάχιστον εν μέρει από παράγοντες όπως οι κυκλοφορούσες IgG, που ενισχύουν το ορεξιογόνο αποτέλεσμα της γκρελίνης, η γλυκαγόνη και το ΡΡΥ και άρα καλό θα ήταν οι θεραπείες να στοχεύσουν σε αυτούς προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα στον έλεγχο της πρόσληψής τους.

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζατε για την στέβια, στο OnMed.gr.

  1. Η στέβια είναι φυτό
  2. Δεν είναι όλες οι συσκευασίες στέβια “εντελώς φυσικά” εκχυλίσματα του φυτού
  3. Είναι ΠΟΛΥ πιο γλυκιά από τη ζάχαρη
  4. Είναι δυνατό να αντικαταστήσει τη ζάχαρη και στην παρασκευή γλυκών
  5. Δεν έχει θερμίδες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με την κατανάλωσή της χάνετε σωματικό βάρος

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν τρέχουμε επί 30 λεπτά, στο Elle.gr.

Πιθανότατα να μην θέλετε να μασήσετε κάτι γλυκό, αν όμως σας έρθει η όρεξη για σοκολάτα, μην αντισταθείτε στον πειρασμό. Με την άσκηση δημιουργείται αρκετός χώρος στην αποθήκη του γλυκογόνου, οπότε οι επιπλέον θερμίδες δεν πρόκειται να μετατραπούν σε λίπος.

11 κανόνες του γυμναστηρίου που κάποιοι ενοχλητικοί (δυστυχώς) παραβαίνουν, στο Gimnastirio.gr.

Θυμάστε όταν γραφτήκατε στο γυμναστήριο που υπογράψατε ένα συμφωνητικό;

Ποιοι από σας πήραν μαζί με το συμβόλαιο και το «εγχειρίδιο κανόνων του γυμναστηρίου»; Κανείς λογικά, γιατί δυστυχώς οι υπεύθυνοι επαναπαύονται στην καλή πίστη του καθενός για την τήρηση των κανόνων. Ε, λοιπόν, κακώς συμβαίνει αυτό.

Οι λόγοι πολλοί. Έντεκα για την ακρίβεια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top