Ξεκινήστε Με Το Τέλος Στο Μυαλό Σας. Τα Πάντα Δημιουργούνται Δυο Φορές!

Είναι σημαντικό να κάνετε προετοιμασία πριν ξεκινήσετε τη δίαιτα σας. Είναι ύψιστης σημασίας να κατανοήσετε την διαδικασία στην οποία μπαίνετε και τι ακριβώς περιμένετε από αυτήν.

Όπως λένε, «δεν αστοχείς όταν δεν υπάρχει στόχος».

Κοπέλα με βαλίτσα στον δρόμο

Πριν κατασταλάξετε στο να ακολουθήσετε μια δίαιτα, είναι σημαντικό να έχετε ένα σχέδιο.

Μπορείτε να το ονομάσετε το υπέρτατο σχέδιο μάχης απώλειας βάρους, ή να σκεφτείτε κάποιο άλλο όνομα. Δώστε του ένα όνομα που να σας φορτίζει ψυχολογικά και σας παρακινεί. Ένα που να σας κάνει να θέλετε να σηκωθείτε κάθε πρωί για να κάνετε ότι χρειάζεται ώστε να είσαστε σε φόρμα, αδύνατες και όμορφες, αποκτώντας το σώμα που πάντα θέλατε.

Κάποιος είπε κάποτε…
Ο λάθος σχεδιασμός είναι ο σχεδιασμός ενός λάθους.

Έχοντας αυτό στο μυαλό σας, πρέπει τώρα, όχι αργότερα, τώρα, να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε. Πείτε στον εαυτό σας τώρα ποίο είναι το ιδανικό αποτέλεσμα.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Τώρα σημειώστε το σε ένα κομμάτι χαρτί, δηλώνοντας ακριβώς τι θέλετε.

Βεβαιωθείτε ότι το κάνατε πριν προχωρήσετε…

Σας παρακολουθώ… Εμπρός, πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και γράψτε το.

Λοιπόν, πραγματικά το θέλετε αυτό, έτσι δεν είναι; Τότε κάντε το σωστά αυτό τώρα, και θα το πετύχετε.

Εντάξει, καλώς ήρθατε ξανά… υποθέτοντας ότι το κάνατε ήδη.

Συνεχίζουμε…

Τώρα σημειώστε πώς αισθάνεστε όταν έχετε το σώμα, όταν πετύχετε αυτό που επιθυμείτε.

  • Αισθάνεστε ωραία;
  • Αισθάνεστε ζωντάνια, ενέργεια;
  • Αισθάνεστε σαν να είσαστε κυρίαρχοι του κόσμου;
  • Αισθάνεστε σέξυ και όμορφη(-ος);
  • Αισθάνεστε ότι μπορείτε να γοητεύσετε οποιονδήποτε άντρα ή γυναίκα με τη γοητεία και το χάρισμά σας;
  • Αισθάνεστε… απλά καταπληκτικά;

Παρατηρήστε το πως αισθάνεστε, και σημειώστε το σε χαρτί περιληπτικά, μία λέξη για κάθε συναίσθημα, για να σας υπενθυμίζει γρήγορα και εύκολα πώς αισθάνεστε όταν πετυχαίνετε το στόχο σας.

Τα παραπάνω βήματα θα είναι το υπομόχλιο σας ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Σκοπός είναι το να προσβλέπετε στο καλλίγραμμο σώμα σας.

Εάν δε συμβαίνει αυτό, κάντε μια διαφορετική ερώτηση στον εαυτό σας, κάντε ερωτήσεις που σας δίνουν απαντήσεις φορτισμένες συναισθηματικά οι οποίες σας κινητοποιούν και σας δίνουν το κουράγιο, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα να βαδίσετε μπροστά και να αποκτήσετε αυτό που σας ανήκει δικαιωματικά.

Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε ένα πανέμορφο σώμα, και μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πει το αντίθετο (ούτε ο ίδιος σας ο εαυτός!).

Εάν ολοκληρώσατε με επιτυχία αυτή τη διαδικασία, συγχαρητήρια. Τώρα έχετε μία υποστήριξη, τον ιδιωτικό σας προσωπικό γυμναστή τρόπον τινά.

Κάθε πρωί, όταν ξυπνάτε, ξεκινήστε τη μέρα σας διαβάζοντας το τι έχετε γράψει για το πρόγραμμα “μάχης” σας. Παρατηρήστε τις λέξεις καθώς ζωντανεύουν και ζουν μέσα στο σώμα σας.

Παρατηρήστε ότι αυτές οι λέξεις σιγά σιγά επηρεάζουν το υποσυνείδητό σας, έτσι ώστε στις επόμενες 7 ημέρες θα δείτε ότι πολλές από τις δραστηριότητες που απαιτούσαν προσπάθεια θα γίνονται χωρίς κόπο.

“Ξεκινήστε με το τέλος στο μυαλό σας”. Η φράση αυτή βασίζεται στην αρχή ότι τα πάντα δημιουργούνται 2 φορές. Υπάρχει μία πνευματική ή πρώτη δημιουργία, και μία φυσική ή δεύτερη δημιουργία στα πάντα.

~ Stephen R. Covey από το “Οι επτά συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων”

Η προετοιμασία που κάνατε βασίζεται στην ακλόνητη αρχή του Stephen Covey. Είναι η δεύτερη αρχή ή συνήθεια που αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο “Οι επτά συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων”.

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ακριβώς πως λειτουργεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το κάνετε να δουλέψει για εσάς.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top