Αυστηρή Δίαιτα: 5 Άρθρα Μου Που Πρέπει Να Διαβάσετε Σήμερα

Είτε θέλετε να χάσετε 1 κιλό, είτε 50, αποκλείεται να μην έχετε διαβάσει έστω μια φορά για το πώς λειτουργεί μια αυστηρή δίαιτα. Ίσως και να τη δοκιμάσατε.

Αυστηρή Δίαιτα

Όταν κάποιος ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα, ξέρει πολύ καλά ότι θα ταλαιπωρηθεί. Εκείνο που δεν ξέρει είναι το αν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά και για πόσο θα μπορέσει να τα κρατήσει.

Στην πατρίδα μας συνηθίζαμε κάποτε να λέμε «όταν ένα άστρο ανεβαίνει πολύ γρήγορα, θα πέσει με την ίδια ταχύτητα».

Το έχω δει ζωντανά μπροστά μου σε πολλές περιπτώσεις στη ζωή μου. Σίγουρα ισχύει και για τις δίαιτες και το αδυνάτισμα.

Πριν σας αφήσω να διαβάσετε με την ησυχία σας όσα έχω συγκεντρώσει σε αυτό εδώ το άρθρο, θέλω να κάνω τονίσω κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


➠ Κατά την γνώμη μου, μια αυστηρή δίαιτα πρέπει να ακολουθείται μόνο για μια φορά, στην διάρκεια που προβλέπεται και έπειτα να συνεχίζουμε με κάτι πιο εύκολο για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Θέλω δηλαδή μια αυστηρή δίαιτα να δίνει το προβάδισμα σε ένα πρόγραμμα και η θετική διάθεση που ακολουθεί να διοχετεύεται σε κάτι πιο ήπιο.

Δίαιτα 3 Ημερών: Τη Δοκίμασα Και Έχασα 3,5 Κιλά Σε Μια Μόνο Εβδομάδα

«Δίαιτα τριών ημερών» μπορεί να λέγεται κάθε πρόγραμμα αδυνατίσματος που διαρκεί τρεις ημέρες. Αυτά τα προγράμματα είναι δημοφιλή επειδή μας επιτρέπουν να δοκιμάσουμε μια αλλαγή τρόπου ζωής, προτού την καταστήσουμε δυνητικά μόνιμη, καθώς και επειδή οι περιορισμοί στα τρόφιμα δεν είναι τόσο αυστηροί όσο αυτοί στα προγράμματα μεγαλύτερης διάρκειας.

Δίαιτα 3 Ημερών

Πολύς κόσμος διαπιστώνει ότι ακολουθώντας ένα σύντομο ή αυστηρό σχέδιο μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που αναζητά. Στο άρθρο μου, περιγράφω αναλυτικά τη συγκεκριμένη δίαιτα που απαιτεί να κάνεις κάτι διαφορετικό καθημερινά, για να φέρει αποτελέσματα μέσα σε 3 ημέρες.

Έχω επίσης μοιραστεί ένα παράδειγμα ημερήσιας διατροφής σε ένα συνημμένο αρχείο και σας έχω και μια διασημότητα που μοιράζετε μαζί σας τον τρόπο που διατηρεί τις εντυπωσιακές αναλογίες της. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Πετρουλάκη δίαιτα 3 ημερών.

Κετονική Διατροφή (Ketogenic Diet) – Όλα Όσα Θέλετε Να Ξέρετε

Πολύς κόσμος την χρησιμοποιεί ως δίαιτα για να μπορέσει να χάσει βάρος με πολύ γρήγορο ρυθμό, επειδή η κετογονική δίαιτα δίνει εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες ημέρες, ενώ δεν δείχνει από την αρχή ότι πρόκειται για αυστηρή δίαιτα.

Ketogenic Diet - Όλα Όσα Θέλετε Να Ξέρετε

Εγώ την βλέπω ως διατροφή. Η δίαιτα είναι ένα πρόγραμμα περιορισμένου χρόνου με συγκεκριμένους στόχους, ενώ η διατροφή είναι ένας τρόπος ζωής, στον οποίο επιλέγει κάποιος με κριτήρια, τί διατροφικές επιλογές έχει.

Σε κάθε περίπτωση, η Keto Diet θα σας προβληματίσει λίγο στην αρχή, αλλά αν σας ταιριάξει θα την λατρέψετε. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ: Κέτο διατροφή, τί επιτρέπεται.

Αυτή Είναι Η Ιδανική Δίαιτα! (Ξεχάστε Τις 1.200 Θερμίδες)

Η πιο συχνή ερώτηση που δέχομαι στο email μου, σε σχόλια στα άρθρα μου και στα social media, αφορά την αιώνια ερώτηση: Ποια είναι η καλύτερη δίαιτα;

Ιδανική Δίαιτα 1200 Θερμίδες

Κάθε φορά θα απαντήσω το ίδιο. Ψάξτε καλά και βρείτε μια απίστευτα εύκολη δίαιτα που να σας ταιριάζει. Μην ασχοληθείτε μετρώντας αποτελέσματα και ημέρες. Ξεκινήστε αυτή την δίαιτα και κάντε τη τρόπο ζωής. Αν είναι πολύ εύκολη, θα την ακολουθήσετε για πάντα!

Δεν υπάρχει δίαιτα που να μην δίνει αποτελέσματα. Απλά συνηθίζουμε κάπου στα μισά (ή και νωρίτερα) να τα παρατάμε. Είναι σημαντικό λοιπόν να βλέπουμε την κατάσταση μακροπρόθεσμα. Δείτε εδώ τί ακριβώς εννοώ: Δίαιτα 1200 θερμίδων για γυναίκες.

Πρόγραμμα Clean 9 – Η Παρουσίαση Και Η Ειλικρινής Αξιολόγηση Μου

Ένα διατροφικό πρόγραμμα συνήθως συνοδεύεται και από ένα διατροφικό συμπλήρωμα. Θα αναρωτιέστε σχετικά με το τί δουλειά έχει στην λίστα μου η αναφορά ενός προϊόντος.

Clean 9

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Forever Living που πλέον ονομάζεται «C9», είναι ένα πλάνο που βασίζεται σε μια πραγματικά στερητική δίαιτα, ακολουθούμενη από τόνους Αλόης που θα πρέπει να πίνετε ΟΛΗ την ημέρα.

Έχουν κρύψει δηλαδή μια πολύ στερητική δίαιτα, πίσω από ένα πρόγραμμα με συμπληρώματα και απίστευτες ποσότητες Αλόης, με σκοπό να πάρουν τα πολύτιμα χρήματα σας. Το πρόγραμμα είναι πολύ ακριβό και προφέρει κάτι που μπορεί να καταφέρει κανείς χωρίς δυσκολία και χωρίς να ξοδέψει χρήματα. Διαβάστε για το C9 εδώ: Αλόη Βέρα Απάτη.

Δίαιτα Για Κοιλιά: Πλήρης Οδηγός Για Να Κάψετε Το Λίπος!

Θέλησα να κλείσω το άρθρο μου με ενα παράδειγμα δίαιτας/διατροφής που να μην είναι στερητική όπως οι προηγούμενες που ανέφερα, αλλά να δίνει εξίσου καλά αποτελέσματα που διατηρούνται σε βάθος χρόνου.

Δίαιτα για κοιλιά

Θέλησα επίσης να συμπεριλάβω και το πιο δύσκολο σημείο του σώματος για να διώξει κανείς το επίμονο λίπος. Την κοιλιά.

Τα έχω βάλει όλα μαζί σε έναν ολοκληρωμένο οδηγό, που θα ήθελα πολύ να διαβάσετε και να βάλετε στα αγαπημένα σας. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται εκεί. Ακόμα και τις μισές συμβουλές μου να ακολουθήσετε, θα έχετε ορατά αποτελέσματα. Διαβάστε τον οδηγό μου μου εδώ: Δίαιτα για χάσιμο λίπους στην κοιλιά.

Κλείνοντας

Όποιο δρόμο και αν διαλέξετε, θα είναι σωστός αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες και σεβαστείτε το χρονοδιάγραμμα. Δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι μια αυστηρή δίαιτα βλάπτει τον οργανισμό και πρέπει να εξορκίζεται.

Αποκλείεται να πάθει κάτι το σώμα σας αν ακολουθήσετε ένα πλάνο τριών έως επτά ημερών. Ακόμα και τίποτα να μην φάτε, θα είσαστε μια χαρά. Ακόμα και κάτι να μην είναι τόσο υγιεινό για τον οργανισμό σας, δεν υπάρχει περίπτωση να σας βλάψει μέσα σε τόσες λίγες ημέρες.

Θέλω και πάλι να αναφέρω ότι μια αυστηρή δίαιτα πρέπει να ακολουθείται ΜΟΝΟ μία φορά και να συνεχίζουμε με κάτι απλό και εύκολο, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (ή για μια ζωή αν τολμάτε!)

Να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην κάνετε υπερβολές! Γιώργος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top