Δίαιτα 3 Ημερών: Τη Δοκίμασα Και Έχασα 3,5 Κιλά Σε Μια Μόνο Εβδομάδα

Η λεγόμενη «δίαιτα 3 ημερών» μπορεί να είναι απλά ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα κρατάει τρεις ημέρες.

Μπορεί όμως να είναι και ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές για τα αποτελέσματα του.

Σήμερα θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες για την δίαιτα που υπόσχεται να κάνει θαύματα στο σώμα σας μέσα σε τρεις ημέρες. Έχω ετοιμάσει και ένα πολύ ενδιαφέρον δωράκι για εσάς.

Συνεχίστε να διαβάζετε!

Δίαιτα 3 Ημερών - Ανανεωμένο Αρθρο

Μπορεί να ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, όμως την δοκίμασα ο ίδιος και κατάφερα να χάσω 3,5 κιλά μέσα σε μια μόνο εβδομάδα.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Αποφάσισα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη δίαιτα για τρεις κυρίως λόγους που έκαναν “κλικ” όταν έψαχνα πληροφορίες στο ίντερνετ:

 1. Είναι μια πολύ οικονομική λύση
 2. Υπόσχεται τουλάχιστον 2,5 κιλά απώλεια βάρους
 3. Μπορούμε να τρώμε αλλαντικά και παγωτό!

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες σε blogs και συζητήσεις στο διαδίκτυο, που αναφέρουν αδυνάτισμα πάνω από 5 κιλά. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες, πολύ απλά γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η κάθε δίαιτα μπορεί να μην λειτουργεί το ίδιο σε όλους μας.

Μου αρέσει να κρατώ μικρό καλάθι!

Ακολουθώ μια δίαιτα για να δω πώς θα συμπεριφερθεί το σώμα μου και να βελτιώσω την εικόνα και την υγεία μου. Προτιμώ σίγουρα αποτελέσματα και όχι υποσχέσεις για θαύματα.

Όπως και να έχει, σε εμένα λειτούργησε και αποφάσισα να ανανεώσω το άρθρο που διαβάζετε.

→ Πρόσφατα, διάβασα διάφορα επιστημονικά περιοδικά με έρευνες σχετικά με τα συστατικά της φόρμουλας του Matcha Slim. Με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να σας δώσω σωστές και αξιόπιστες πληροφορίες.

Το Matcha Slim είναι μια αξιόπιστη λύση αδυνατίσματος, αν λάβουμε υπόψη τις κριτικές των χρηστών. Έχω διαβάσει εκατοντάδες αξιολογήσεις, που δείχνουν ότι Slim είναι μια αποτελεσματική βελτίωση του κανονικού τσαγιού matcha και έχει δώσει καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την απώλεια βάρους.

Η Δίαιτα 3 Ημερών

Έχω τοποθετήσει την δίαιτα 3 ημερών σε ένα ευανάγνωστο αρχείο PDF για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το εκτυπώσετε για να το έχετε συνέχεια μαζί σας!

Η Δίαιτα 3 Ημερών

► Για το εκτυπώσιμο αρχείο με την δίαιτα τριών ημερών, κάντε κλικ εδώ!
► Για τις αντικαταστάσεις των τροφών της δίαιτας, κάντε κλικ εδώ!

Έχω προσθέσει στο αρχείο και μια λίστα για ψώνια, για να κάνω την ζωή σας λίγο πιο εύκολη. Ευχαριστώ για τις κοινοποιήσεις!

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κρατάει τελικά η δίαιτα 3 ημερών;

Στην ουσία πρόκειται για μια δίαιτα επτά ημερών. Τις πρώτες τρεις ημέρες ακολουθείτε αυστηρά το πρόγραμμα. Στις υπόλοιπες τέσσερις απλά προσπαθείτε να κρατήσετε την διατροφή σας σε κάποιο επίπεδο.

Μπορώ να την επαναλάβω; 

Μπορείτε να κάνετε τον ίδιο κύκλο ξανά και ξανά, μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας. Η δίαιτα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να περιέχει υγιεινές τροφές και να εναλλάσσει τις “αυστηρές” ημέρες, με ημέρες που έχετε περισσότερες επιλογές και ο οργανισμός σας δεν ταλαιπωρείται.

Δική μου γνώμη είναι να κάνετε τη δίαιτα 3 ημερών μια φορά και να συνεχίσετε με κάτι πιο απλό και σταθερό. Μπορείτε να την επαναλαμβάνετε κάθε έναν ή δυο μήνες, ώστε να “ξυπνάτε” το σώμα σας.

Πόσα κιλά θα χάσω με τη δίαιτα 3 ημερών;

Καταλαβαίνετε φυσικά ότι κάθε άτομο είναι διαφορετικό. Θα προσπαθήσω όμως να σας δώσω μια γενικότερη και σίγουρα ρεαλιστική εκτίμηση. Είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσετε κατά πολύ αυτά τα νούμερα.

Δοκίμασα αυτή την δίαιτα ο ίδιος και έχασα 3,5 κιλά. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να περιμένετε να χάσετε τουλάχιστον πάνω από 2 κιλά στην χειρότερη περίπτωση.

Μέχρι τώρα έχω ακούσει πολλές ιστορίες επιτυχίας. Συνήθως κινούνται γύρω στα 5 κιλά μέσα στην εβδομάδα. Μπορεί βέβαια να καταφέρετε να ξεπεράσετε τον μέσο όρο. Σας το εύχομαι ολόψυχα!

Θα χρειαστεί να κάνω γυμναστική;

Δεν είναι απαραίτητο. Θα πρότεινα μάλιστα να μην γυμναστείτε καθόλου στις τρεις βασικές ημέρες της δίαιτας, για να μην καταπονήσετε το σώμα σας. Αφήστε το να διαχειριστεί τις νέες συνθήκες, χωρίς να το στρεσάρετε.

Στην συνέχει μπορείτε να συνεχίσετε με ελαφριά άσκηση, μόνο αν το θέλετε. Δεν είναι υποχρεωτικό. Θα σας στείλω περισσότερες πληροφορίες για να μην τρέχετε χωρίς λόγο.

Αν δεν μου αρέσει κάποια τροφή, μπορώ να την αλλάξω;

Μετά από μια μέρα αφού κατεβάσετε την δίαιτα, θα σας στείλω μια λίστα με αναλυτικές πληροφορίες για τις αντικαταστάσεις που μπορείτε να κάνετε.

Η δίαιτα που θα σας στείλω, μπορεί με αυτές τις αντικαταστάσεις να μετατραπεί σε δίαιτα χωρίς γλουτένη ή χωρίς λακτόζη ή απλά σε δίαιτα για vegetarians. Μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές σύμφωνα με τα γούστα σας.

→  Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την δίαιτα 3 ημερών, κάντε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο μου και θα φροντίσω να προσθέσω τις πληροφορίες εδώ άμεσα.

Δίαιτα 3 Ημερών – Τί Διάβασα Στο Διαδίκτυο

Διάβασα και μοιράζομαι μαζί σας τη λίστα με τα άρθρα που συγκέντρωσα σχετικά με την δίαιτα 3 ημερών. Έκανα τη σκληρή δουλειά εγώ. Εσείς βρείτε χρόνο για να την διαβάσετε!

Δίαιτα 3 Ημερών

Έχω δεχτεί μερικά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες, όπου κάποιες αναγνώστριες με ρωτούσαν για κάποια “δίαιτα 3 ημερών” που να θεωρώ ότι έχει αποτέλεσμα.

Πέρασε αρκετός καιρός από το τελευταίο Link Love με θέμα την Δίαιτα NASA και αποφάσισα ότι το συγκεκριμένο θέμα θα ήταν η επόμενη βάση της αναζήτησης μου.

Χρησιμοποίησα εισαγωγικά, γιατί υπάρχουν πολλές δίαιτες τριών ημερών εκεί έξω και η κάθε μια προσεγγίζει το ζήτημα με διαφορετικό τρόπο. Όλες όμως έχουν έναν κοινό στόχο.

Το μεγαλύτερο δυνατό κάψιμο λίπους, μέσα σε τρεις μόνο ημέρες!

Άρχισα λοιπόν να περιπλανιέμαι στο διαδίκτυο, να διαβάζω άρθρα και να προβληματίζομαι σχετικά με τις επιλογές που υπάρχουν αν θέλετε μέχρι μεθαύριο να έχετε χάσει γύρω στα 4 με 5 κιλά.

Σας παραθέτω τους συνδέσμους με τα άρθρα που ξεχώρισα και σε μερικά σημεία, δίνω μερικές υποτυπώδεις πληροφορίες για το κάθε πρόγραμμα.

Μην διστάσετε να κάνετε κλικ επάνω στους τίτλους και να οδηγηθείτε στις σελίδες που προτείνω. Φροντίστε μόνο να επιστρέψετε στη σελίδα μου… ΟΚ;

(Έχω γράψει την γνώμη μου κάπου εκεί στο τέλος της σελίδας που διαβάζετε…)

Για Συνολική Απώλεια 4 με 5 Κιλά

(Πρόκειται για συζήτηση σε forum, στο οποίο συμμετείχα κι εγώ κάποια στιγμή στο παρελθόν).

 Δίαιτα 3 Ημερών Για 4 με 5 Κιλά

Πρόκειται για την αρχική έκδοση της δίαιτας Ατκινς, όπως την έδωσε μέλος στο GreekMasa.gr. Μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό post εδώ, στο οποίο αναφέρει:

Πάντα είχα το πρόβλημα των 5 κιλών που δεν λένε να φύγουν. Εδώ και 3 χρόνια απαλλάχθηκα από αυτά και τα διατηρώ. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη εφαρμογή αυτής της δίαιτας για 5 μέρες και για συντήρηση 2 μέρες κάθε βδομάδα.

Η δίαιτα που δίνει η «kakia» έχει ως εξής:

Επιτρεπόμενα τρόφιμα:

 • Κρέας(όλα τα είδη εκτός των επεξεργασμένων τύπου πάριζα, σαλάμι, λουκάνικα κτλ)
 • αυγά
 • ψάρι(εκτός των επεξεργασμένων, όχι θαλασσινά)
 • λάδι,ξύδι από κόκκινο κρασί, μουστάρδα γαλλική, βούτυρο ζωικό
 • από ποτά ουίσκι, ρούμι, μπράντι, τεκίλα και βότκα

Τηγανητά,στο φούρνο, στην κατσαρόλα, στα κάρβουνα βραστά (με όποιο τρόπο θέλετε σε όποια ποσότητα θέλετε)

 • καφέ, τσάι, ανθρακούχο νερό
 • αναψυκτικά διαίτης (έως 2 την ημέρα)
 • 200γρ τυρί (κατά προτίμηση τυρί για τοστ, ένταμ, φοντί, παρμεζάνα, τσένταρ) εκτός από φέτα
 • μέχρι 3 ζαχαρίνες την ημέρα
 • 1 λεμόνι τη μέρα
 • μπαχαρικά σε μικρή ποσότητα ίσα με να νοστιμίσει το φαγητό

Αν θέλετε γάλα στον καφέ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1-2 κουταλιές διαλυμένη κρέμα γάλακτος

Με Στρατιωτική Πειθαρχία

Χημική Δίαιτα 3 Ημερών

Με αυτό το διαιτολόγιο σας δίνεται η δυνατότητα να χάσετε έως και τρία κιλά λίπους χωρίς εξοντωτικές ασκήσεις και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Παρότι ανήκει στην κατηγορία με τις χημικές δίαιτες, η “Military Diet” είναι σχεδιασμένη για να καίτε λίπος, να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και να έχετε γρήγορα αποτελέσματα χάρη στις χημικές αντιδράσεις των συνδυασμών τροφίμων που περιλαμβάνει.

Πρόκειται για ένα πλάνο που κάνετε δίαιτα τις 3 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας, και τις υπόλοιπες 4 τρώτε κανονικά –όχι βέβαια ποσότητες και λιπαρά- ώστε να μην  καταπονείται ο μεταβολισμός σας όπως στις περισσότερες δίαιτες.

Με Βάση Το Ρύζι

Δίαιτα 3 Ημερών Με Ρύζι

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θέτει το ρύζι ως βάση του καθημερινού διαιτολογίου του ενδιαφερόμενου. Στη συνέχεια κάνει σταδιακά κάποιες προσθήκες σε διάφορα φρούτα και λαχανικά.

Το αποτέλεσμα είναι η εκπληκτική απώλεια βάρους και η βελτίωση της υγείας.

Η συγκεκριμένη δίαιτα των τριών ημερών έχει δείξει ότι μπορεί να αποτρέψει ή και να θεραπεύσει τις παθήσεις στα νεφρά και την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Βασική αντίληψη για την δημιουργία της είναι ότι ένα κύπελλο μαγειρεμένου ρυζιού (150 γραμμάρια) περιέχει 178 θερμίδες. Με άλλα λόγια το ένα τρίτο των θερμίδων που θα παίρνατε αν καταναλώνατε μια αντίστοιχη ποσότητα βοδινού κρέατος ή τυριού.

Να θυμάστε… Το καστανό ρύζι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία είναι πολύ καλύτερο από το συνηθισμένο λευκό, και βρίσκεται πολύ εύκολα στα σημερινά σούπερ μάρκετ.

Δίαιτα Αποτοξίνωσης 3 Ημερών Από Την Ελένη Πετρουλάκη

Δίαιτα Αποτοξίνωσης - Ελένη Πετρουλάκη

Ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης τριών ημερών προτείνει η Ελένη Πετρουλάκη. Αν το ακολουθήσετε παράλληλα με τις συμβουλές της γυμνάστριας, θα έχετε απώλεια βάρους. Τουλάχιστον έτσι υπόσχεται η ίδια… και δυστυχώς το πλάνο δεν είναι πλέον online.

Θα πρέπει να αποφύγετε υδατάνθρακες και ό, τι είναι σχετικό με μακαρόνια και ρύζι. Όσοι επιθυμούν είναι καλό να ακολουθήσουν μια καθαρά πρωτεϊνική δίαιτα, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

Για να χάσουμε λίπος, θα πρέπει να κάνουμε γυμναστική το πρωί -ακόμα και περπάτημα- χωρίς να έχουμε φάει, ενώ το τελευταίο γεύμα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και τις επτά το βράδυ, σύμφωνα με την Ελένη.

Δίαιτα Express Τριών Ημερών

Δίαιτα Express Τριών Ημερών

Την ξετρύπωσα στο Queen.gr και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Θεωρώ πολύ περιορισμένες τις επιλογές που δίνονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Βασικά, δεν είναι καν “πρόγραμμα” κατά την γνώμη μου, αλλά όπως και να το δει κανείς, είναι «express» όπως άλλωστε δηλώνει και ο τίτλος της.

Με αυτήν τη δίαιτα 3 ημερών, ουσιαστικά θα χάσετε υγρά και όχι λίπος. Θα «ξεφουσκώσετε» και θα φορέσετε αυτό που θέλετε. Μέχρι εκεί!

Προσοχή! Ακολουθήστε την μόνο αν είστε απολύτως υγιείς και μόνο για τρεις μέρες.

Με Περισσότερα Μήλα

Η δίαιτα των μήλων είναι απλή και περιλαμβάνει άλλη μια ημέρα στην οποία προσθέτει ελαιόλαδο για να βοηθήσει την πέψη και την λειτουργία του εντέρου.

Είναι αποτελεσματική και ασφαλής επιλογή, για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας, να βοηθήσετε το πεπτικό σας σύστημα και παράλληλα να μειώσετε τη χοληστερίνη σας.

Για να την κάνετε θα πρέπει αρχικά να προμηθευτείτε τα υλικά σας (δεν είναι πολλά ούτε ακριβά) και να φροντίσετε να έχετε κάνει μια ελαφριά διατροφή για 3 ημέρες πριν. Αυτό είναι απαραίτητο καθώς η οξεία μείωση των θερμίδων μπορεί να σοκάρει τον οργανισμό σας.

Με Προσθήκη Γιαουρτιού

Δίαιτα 3 Ημερών Με Γιαούρτι

Σας παραθέτω τη δίαιτα έτσι ακριβώς όπως την βρήκα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Υπάρχουν πολλές επιλογές, γιατί το γιαούρτι είναι σχεδόν πάντα βασική τροφή στις δίαιτες.

Αυτό το πρόγραμμα δείχνει εύκολο και στην κατανόηση, αλλά και στην εφαρμογή.

1η ημέρα

 • Επιλέξτε το γιαούρτι της αρεσκείας σας (έως 5% λιπαρά) και 3 με 4 φρούτα από το ίδιο είδος. Καταναλώστε τα σταδιακά μέσα στην ημέρα. Ο καφές επιτρέπεται με υποκατάστατο ζάχαρης. Για βραδινό επιλέξτε ψάρι ή κοτόπουλο με μικρή πράσινη σαλάτα.

2η ημέρα

 • Πρωί: Χυμό πορτοκάλι & μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως & 30 γραμ. Ανθότυρο.
 • Σνακ: Ένα φρούτο ή ένα χυμό από μήλο και καρότο.
 • Μεσημέρι: Μερίδα κοτόπουλο ψητό ή βραστό & μικρή πράσινη σαλάτα.
 • Βράδυ: Φρουτοσαλάτα από 3 φρούτα & 10-12 αμύγδαλα.

3η ημέρα

 • Πρωί: Ένα ποτήρι γάλα ελαφρύ και 3 κ.σ. δημητριακά απλά.
 • Σνακ: Μία φρυγανιά & ένα τυράκι κίτρινο (μία φέτα).
 • Μεσημέρι: Μία μερίδα ρύζι και γιαούρτι 2% λιπαρά.
 • Βράδυ: Βρασμένα λαχανικά – μπρόκολο, κουνουπίδι, κολοκυθάκια (μία μερίδα & 1 γιαούρτι).

Παραλλαγή Με Φρούτα Και Λαχανικά

Δίαιτα 3 Ημερών Με Φρούτα Και Λαχανικά

Είναι ένα χαλαρωτικό 3ημερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τσάι και πεντανόστιμα smoothies. Ένα εύκολο διατροφικό μενού τριών ημερών που θα καθαρίσει τον οργανισμό σας από τις τοξίνες και θα σας βοηθήσει να χωρέσετε και πάλι στο παλιό και αγαπημένο σας τζιν.

Το πρόγραμμα  στηρίζεται κυρίως στην κατανάλωση χρωματιστών φρούτων  και λαχανικών, δημητριακών ολικής αλέσεως και φασόλια.

★ Αν θέλετε να διαβάσετε τον πιο ολοκληρωμένο (κατά τη γνώμη μου) οδηγό αποτοξίνωσης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, κάντε κλικ εδώ!

Μου άρεσε πάντως η πρόταση τους για τις κρίσεις υπογλυκαιμίας, όπου προτείνουν τσάι από γλυκόριζα η οποία περιέχει μια ένωση που είναι 50 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, οπότε είναι η καλύτερη λύση όταν σας πιάνει μια επιθυμία για κάτι γλυκό!

Η Γνώμη Μου Για Τη Δίαιτα 3 Ημερών

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, πρέπει να ακολουθήσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος και καλό θα ήταν να αφήσετε τις «αρπαχτές» που σας προτείνουν τέτοιου είδους δίαιτες.

Μπορώ να δεχτώ να ακολουθήσετε μια δίαιτα λίγων ημερών μόνο σε 3 περιπτώσεις:

 1. Αν αποφασίσατε να κάνετε μια σοβαρή προσπάθεια να χάσετε βάρος και θέλετε να δώσετε μια μεγάλη ώθηση στην αρχή του προγράμματος σας. Σκοπός σας βέβαια θα είναι να συνεχίσετε με κάτι πιο ήπιο, για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 2. Αν κάνετε δίαιτα εδώ και καιρό και έχετε κολλήσει στο ίδιο σημείο. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να κάνετε ένα διάλειμμα για μερικές ημέρες (ας πάρετε και κάποιο κιλό πίσω), ώστε να “κοροϊδέψετε” τον οργανισμό σας και μετά να κάνετε κάποια από τις δίαιτες 3 ημερών που σας έδειξα, ώστε να «ξυπνήσετε” τον μεταβολισμό σας.
 3. Αν δεν θέλετε να χάσετε βάρος και απλά κάνετε κάποια δίαιτα αποτοξίνωσης 2 με 4 φορές τον χρόνο, για να καθαρίζετε το σώμα σας και να βελτιώνετε την υγεία σας. Αν δεν υπερβάλετε, μπορεί να έχει καταπληκτικά αποτελέσματα μια τέτοια στρατηγική.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν θα κερδίσετε κάτι το ιδιαίτερο. Τα κιλά που θα χάσετε τις πρώτες τρεις ημέρες, θα επιστρέψουν ακριβώς στις τρεις επόμενες. Αυτό σας το υπογράφω.

Σειρά Σας Τώρα!

Έχετε ακολουθήσει κάποια δίαιτα από αυτές που παρουσίασα στο σημερινό μου Link Love; Μήπως γνωρίζετε κάποια που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην λίστα μου;

Αφήστε ένα σχόλιο και πείτε μου την άποψη ή την πρόταση σας.

Να προσέχετε τον εαυτό σας και να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε! Γιώργος

Εικόνες: womansday.com, themilitarydiet.com, express.co.uk, thailandfit.com

40 σκέψεις για το “Δίαιτα 3 Ημερών: Τη Δοκίμασα Και Έχασα 3,5 Κιλά Σε Μια Μόνο Εβδομάδα”

 1. Καλησπέρα! Τα φρούτα που δίνονται για βραδινό μπορώ να τα φάω το απόγευμα και το βράδυ να φάω το κρέας με τα λαχανικά;;

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Αλεξάνδρα. Ο δημιουργός της δίαιτας δεν έχει δώσει συγκεκριμένη οδηγία. Αφού το πλάνο αφορά μόνο τρεις ημέρες μόνο, θα πρότεινα να το ακολουθήσεις ως είναι.

     1. Γιώργος Καρτάλιας

      Γεια σου Νίκη. Τσέκαρε τα εισερχόμενα σου. Μόλις σου έστειλα email. Καλά αποτελέσματα!

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Ζωή. Αν και δεν είμαι εγώ ο δημιουργός της δίαιτας, πιστεύω πως από την στιγμή που θερμιδική αξία του καφέ που περιγράφεις είναι πολύ χαμηλή (μόνο λίγο άπαχο γάλα), θεωρώ ότι θα είσαι μια χαρά.

  2. Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω στην δίαιτα των τριών ημερών τώρα αυτή την εποχή μπορούμε να αντικαταστήσουμε το παγωτό βανίλια με κάτι άλλο? Την συγκεκριμένη δίαιτα την είχα κάνει το καλοκαίρι και πραγματικά ήμουν κάτω τρία κιλά την εβδομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ!

   1. Γιώργος Καρτάλιας

    Γεια σου Μαρία. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του συγκεκριμένου πλάνου, μπορείς να αντικαταστήσεις το παγωτό με μια κούπα γιαούρτι με γεύση φρούτου ή με χυμό μήλο. Μου δίνει μεγάλη χαρά που δούλεψε στο σώμα σου. Ευκαιρία να δούμε πώς θα τα πας και μέσα στον χειμώνα.

 2. Γεια σας!!! Θα μπορουσα να εχω ενα μειλ με τις αντικαταστασεις των τροφιμων καθως ειναι υπεροχη διαιτα αλλα δε τρωω ουτε αυγο ουτε τυρι……☹️

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Διονυσία. Μόλις στου έστειλα το email. (Καλό θα ήταν φαντάζομαι, να τις δημοσιεύσω κάπου, ώστε να τις βρίσκει ο κόσμος εύκολα).

 3. Γειά σου Γιώργο.
  Σ’ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
  Τελικά την έκανα για 3 μέρες μόνο και έχασα 2 κιλά. Μετά έκανα άλλες 3 μέρες την αρχική δίαιτα Άτκινς (που επίσης αναφέρεις πιο πάνω) και έχασα άλλα 3 κιλά. Την 4η μέρα θα κάνω διακοπή και μάλλον θα ξανακάνω την δίαιτα. Οπόταν δεν θα είναι συνεχόμενες μέρες για καμμία από τις δύο δίαιτες.
  Σ’ ευχαριστώ ξανά γιατί το άρθρο σου και οι συμβουλές σου ήταν πολύ βοηθητικά.

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Μαρία μου, μην το πιέζεις έτσι. Πρόκειται για δυο διαφορετικά προγράμματα. Αν θέλεις την απόλυτα προσωπική μου γνώμη, μείνε με την Άτκινς, η οποία είναι μια δίαιτα που χρειάζεται χρόνο (μήνες ίσως) για να δείξει όλη την δύναμη της. Μην την “μπερδεύεις”.

 4. Θα μπορούσαμε να κάνουμε την δίαιτα για 6 ημέρες αντί για 3;
  Δηλαδή μετά το τέλος των 3 ημερών αντί να συνεχίσουμε με 4 ημέρες διατροφής, να ξανακάνουμε τον κύκλο των 3 ημερών;

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Μαρία. Οι δημιουργοί της δίαιτας έχουν κάνει ξεκάθαρο το ότι πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθούν οι τέσσερις ημέρες και να διακόπτεται το πρόγραμμα για λίγο καιρό. Δεν επαναλαμβάνεται. Πίστεψε με, δεν δίνει καλύτερα αποτελέσματα από εκεί και κάτω αν επιμείνεις.

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Λένα. Φαντάζομαι θα είσαι μια χαρά αν αντικαταστήσεις με οποιοδήποτε χορταρικό και μια μικρότερη ποσότητα σε φασολάκια “γίγαντες” ή κάτι παρόμοιο. Λίγες φακές για παράδειγμα.

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Λιάννα. Σε κάθε περίπτωση, το λάδι που χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα, συμπεριλαμβάνεται, χωρίς βέβαια να γίνονται υπερβολές.

 5. Καλησπέρα! Την κατέβασα μόλις. Θα μπορούσα να έχω και τις εναλλακτικές για τις αντικαταστάσεις τροφίμων; ΕυχΡιστω

 6. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

  καλησπερα προσπαθησα να δωσω το e-mail για να βρω το pdf αλλα δεν γινεται, πως θα μπορουσατε να μου το στειλετε; ευχαριστω

 7. Υπέροχα! Ξεκίνησα σήμερα θα ήθελα όμως κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τις υπόλοιπες 4 ημέρες ευχαριστώ

  1. Γιώργος Καρτάλιας

   Γεια σου Αλεξάνδρα. Όπως δείχνει και στο PFD αρχείο που μπορείς να κατεβάσεις, τις υπόλοιπες ημέρες τρως πιο χαλαρά, με βασική προϋπόθεση να κρατήσεις τις θερμίδες σου κάτω από 1500.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top