Μόλις “Πάτησα” Τα 100… Άρθρα! Σήμερα “Κλείνω” 9 Μήνες!

Καλημέρα! Σήμερα συμπληρώνω 9 μήνες από την ημέρα που έγραψα πρώτη φορά σε αυτό εδώ το blog και είμαι χαρούμενος γιατί έχω συμπληρώσει κιόλας 100 άρθρα.

100 άρθρα. 9 μήνες. Ευχαριστώ για τη συντροφιά!

Θέλησα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που συγκέντρωσα σήμερα το πρωί… ή μάλλον… καλύτερα να μην σας ταλαιπωρήσω με τα στατιστικά μου. Θα σας παρουσιάσω λοιπόν μόνο τα 10 καλύτερα μου άρθρα μέχρι τώρα με βάση τα shares που έγιναν στα social media.

Αυτό που μετράει άλλωστε είναι πάντα η γνώμη σας και η δίνω μεγάλη βάση στο πόσο συχνά μοιράζεστε αυτά που γράφω με τους φίλους σας.  Σέβομαι επίσης ιδιαίτερα όλες τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις που μου έχετε κάνει μέχρι τώρα, είτε μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook ή μέσω email.

Σημείωση: Όλοι οι σύνδεσμοι ανοίγουν σε νέο παράθυρο. Κλικάρετε ελεύθερα!


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Όλα ξεκίνησαν λοιπόν στις 5 Αυγούστου 2014 με το πρώτο post μου να σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα μου και να έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 7 μόνο shares..!

Στη συνέχεια σας μίλησα για την δική μου ιστορία και ξεκίνησα να σας δίνω κουράγιο ώστε να συνεχίζετε (ή να αρχίζετε επιτέλους) την προσπάθεια σας για να χάσετε βάρος και να αλλάξετε τη ζωή σας.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι…

Τα 10 Καλύτερα Άρθρα Μου Μέχρι Τώρα

#1 – Phen375. Αξιολόγηση, Συστατικά, Παρενέργειες, Αποτελέσματα, Τιμή, κλπ. 259 SHARES

Έκανα μια μεγάλη προσπάθεια να σας παρουσιάσω όλη την αλήθεια για τον καλύτερο λιποδιαλύτη μέχρι τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο (αφού ξεπερνάει τα 1 εκατομμύριο μπουκαλάκια σε ετήσιες πωλήσεις) και προφανώς κατάφερα να σας προσφέρω μια αξιολόγηση που κέρδισε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλες μου τις δημοσιεύεις.

Phen375. Αποτελέσματα, παρενέργειες, συστατικά

Θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα είχε το ότι δεν προσπάθησα να σας το πουλήσω. Σκοπός μου ήταν να σας δείξω τα θετικά και τα αρνητικά του και να επιμείνω ιδιαίτερα στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την υγεία σας να δεν προσέξετε.

Ακόμα και στα μηνύματα που μου στείλατε, δεν έκανα καμία προσπάθεια να σας το προωθήσω.

Πάντα σας έδινα συμβουλές για να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και τον τρόπο ζωή σας γενικότερα.

Πάντα σημείωνα ότι τα συμπληρώματα έχουν αποτέλεσμα μόνο όταν έχουμε ξεκινήσει την δική μας προσπάθεια.

#2 – Πρώτο Μέρος Του Αφιερώματος “Πώς Θα Χάσω Κιλά”. 101 SHARES

Η ιδέα για την δημιουργία αυτού του επίπονου αφιερώματος γεννήθηκε όταν παρατήρησα ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των ερωτήσεων που μου κάνατε, σας απασχολούσε το πώς θα χάσετε βάρος.

Έτσι απλά. Χωρίς διευκρινήσεις. Με ρωτούσατε: “Πώς θα χάσω βάρος;”, “Πώς θα διώξω τα κιλά μέχρι τις γιορτές;”, “Γιατί δεν μπορώ να αδυνατίσω;”κλπ…

Κατάλαβα από τις συζητήσεις μου μαζί σας, ότι συνήθως δυσκολεύεστε να βρείτε το σημείο από το οποίο πρέπει να αρχίσετε και στην πορεία δεν καταφέρνετε να ακολουθείτε μια ευθεία γραμμή μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας.

Μέρος πρώτο του αφιερώματος. Motivation!

Αποφάσισα λοιπόν να καθίσω -πραγματικά πολλές ώρες- μπροστά στον υπολογιστή μου και να βρω έναν τρόπο να σας βοηθήσω να μπείτε στη σωστή πορεία. Να σας δείξω πώς θα ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένα βήματα ώστε να έχετε επιτέλους αποτέλεσμα στις προσπάθειες σας.

Ομολογώ ότι το συγκεκριμένο αφιέρωμα είχε πολλές πληροφορίες και σίγουρα θα σας κούρασε.

Πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να μην διαβάσατε καν το τέταρτο μέρος. Αυτός ήταν ο σκοπός μου. Βλέπετε, με το να διαβάζετε εκατοντάδες άρθρα για το πόσες φορές πρέπει να τρώτε την ημέρα και πόσο ποτήρια νερό πρέπει να πίνετε, δεν θα αδυνατίσετε!

Προτίμησα να σας ταλαιπωρήσω, έτσι ώστε όσοι-ες αποφασίσουν να ακολουθήσουν τις συμβουλές μου, να αλλάξουν τη ζωή τους μια για πάντα και να μην κοιτάξουν πίσω ποτέ ξανά.

#3 – Τα Αποτελέσματα Της Δεύτερης Εβδομάδας Της Προσπάθειας Μου. 4,5 κιλά σε 2 Εβδομάδες. 84 SHARES

Μην κρυβόμαστε… Σας αρέσουν οι αριθμοί. Το ξέρω καλά. Σας νοιάζει πόσα κιλά θα χάσετε και σε πόσο καιρό.

Το εκμεταλλεύτηκα λοιπόν (το ομολόγησα άλλωστε και στο Facebook) και χρησιμοποίησα τα πραγματικά αποτελέσματα μου, έτσι ώστε να σας τραβήξω το ενδιαφέρον και να διαβάσετε όσα γράφω.

Αποτελέσματα 2ης εβδομάδας. Excel.

Το ότι έχασα λοιπόν 4,5 κιλά λίπος μέσα σε 14 ημέρες, θεωρώ ότι ήταν ο λόγος για την αυξημένη επισκεψιμότητα στην σελίδα μου εκείνες τις ημέρες, αλλά και για τα πολλά likes που κάνατε, προφανώς για να επιβραβεύσετε την προσπάθεια μου.

Μπορώ να πω με σιγουριά μάλλον ότι ίσως να είναι αυτό και το πρώτο άρθρο από όσα θα σας προτείνω σήμερα που θα διαβάσετε. Δεν είναι κακό! Σε όλους μας αρέσουν οι αριθμοί και σίγουρα μας βοηθούν στο να ξέρουμε αν η προσπάθεια που κάνουμε έχει αποτέλεσμα.

Άρθρα Από Την 4η έως Την 10η Θέση

Κάπου εδώ θα γίνω λίγο σύντομος, γιατί δεν θέλω να σας κουράσω. Προτιμώ να διαβάσετε τα ίδια τα άρθρα μου και να αφήσετε κάποιο σχόλιο ώστε να προσθέσουμε λίγη ακόμα αξία στην προσπάθεια που έχω κάνει.

#4 – Είχα έναν μαύρο σκύλο. Το όνομα του ήταν “Κατάθλιψη” (79 shares)

#5 – Garcinia Cambogia. Αξιολόγηση, παρενέργειες, αποτελέσματα, συστατικά, τιμή (78 shares)

#6 – Πώς θα καταφέρετε επιτέλους να εξαφανίσετε το λίπος στην κοιλιά (71 shares)

#7 – Σας αρέσουν τα γλυκά; 5 tips από τους ειδικούς για να μην παχύνετε (64 shares)

#8 – Raspberry Ketone Plus. Όλη η αλήθεια για ένα αξιόπιστο χάπι αδυνατίσματος (63 shares)

#9 – Link Love No7. Μια συλλογή με συνδέσμους, αλλά και 2 πραγματικές ιστορίες (61 shares)

#10 – Συναισθηματική υπερφαγία. Πώς θα ελέγξετε την πείνα και την βουλιμία (60 shares)

Μπορεί οι κοινοποιήσεις που συγκέντρωσα να μην ήταν τόσο πολλές σε σχέση με άλλες ιστοσελίδες, αλλά καλό θα ήταν να θυμόμαστε ότι τις πέτυχε ένα προσωπικό blog που δεν έχει κλείσει ούτε 1 χρόνο ζωής…

Είναι επίσης σημαντικό ότι κάθε φορά που γράφω κάτι καινούριο, έχει και μεγαλύτερη απήχηση από τα προηγούμενα και οι αναγνώστες μου αυξάνονται με σταθερό ρυθμό!

Σας ευχαριστώ πολύ…

…για την συντροφιά σας μέχρι σήμερα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να κερδίσω περισσότερους και περισσότερες από εσάς. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμένα είναι να παίρνω μηνύματα από άτομα που τα κατάφεραν!

Καλή συνέχεια. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να διεκδικείτε πάντα το καλύτερο! Γιώργος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top