Έχασε 56 Κιλά Και Σταμάτησε Να Είναι Η “Χοντρή Μαμά”

Είναι 31 ετών και μητέρα δυο παιδιών. Έχει ύψος 170cm και το αρχικό βάρος της ήταν 125 κιλά. Κατάφερε να φτάσει στα 69 και η μέση της πλέον έχει περίμετρο 99 εκατοστά.

Η Delaina ζει στην Αμερική και κατάφερε να αλλάξει την ζωή της μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Εκπαίδευσε τον εαυτό της και μπόρεσε να βρει τον τρόπο να χάνει βάρος, χωρίς να υποφέρει και κυρίως χωρίς να παίρνει πάλι τα κιλά μετά από λίγο καιρό.

Έχω συγκεντρώσει μια σειρά από ερωτήσεις στις οποίες απάντησε κατά καιρούς και είμαι σίγουρος ότι τις περισσότερες από αυτές θα τις έχετε αναπάντητες.

Θα βρείτε κοινά σημεία και θα ταυτιστείτε μαζί της. Συνεχίστε να διαβάζετε.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Πριν μετά

(Σημείωση: Η φωτογραφίες έχουν λίγο χαμηλή ποιότητα. Είναι ερασιτεχνικές και έχουν τραβηχτεί από την ίδια. Δεν μπόρεσα να τις βρω σε καλύτερη ανάλυση)

Πόσα κιλά έχεις χάσει μέχρι σήμερα;

Έχω χάσει 55 κιλά. Ξεκίνησα φορώντας 4XL παντελόνι και σήμερα χωράω σε Μ. Έχω χάσει επίσης 122 εκατοστά συνολικά σε όλο το σώμα μου!

Πότε άρχισες να νιώθεις άσχημα για το βάρος σου;

Σε όλη την ζωή μου είχα προβλήματα με το βάρος μου. Σας παιδί και σαν έφηβη, είχα κανονικό βάρος και έτσι τέλειωσα το λύκειο έχοντας μια αποδεκτή σιλουέτα, παρά το ότι ζύγιζα 86 κιλά.

Μόλις απέκτησα τα παιδιά μου και άρχισα να καταλαβαίνω τις πραγματικές δυσκολίες της ζωής, άρχισα να αυξάνω το βάρος  μου και ποτέ δεν έχανα ούτε ένα κιλό από αυτά που έπαιρνα. Το υψηλότερο νούμερο που είδα στην ζυγαριά ήταν το 125.

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να πάρεις την μεγάλη απόφαση;

Είχα κουραστεί να ζω μια ζωή περιορισμένη και απόλυτα ελεγχόμενη από το βάρος μου.

Με τα παιδιά της

Είχα κουραστεί να είμαι η “χοντρή μαμά”. Ήθελα κάτι καλύτερο για εμένα και την οικογένεια μου. Επηρέαζα και τις δικές τους ζωές, χωρίς να το καταλαβαίνω.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στην προσπάθεια σου;

Το να μπορέσω να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου, πέρα από τις πρώτες ημέρες. Η καθημερινότητα μου ήταν γεμάτη ευκαιρίες και δικαιολογίες για να αποφεύγω να κάνω αυτό που έπρεπε.

Ήξερα πολύ καλά όμως, ότι αν δεν σηκώνομαι κάθε πρωί αποφασισμένη να ακολουθήσω το πρόγραμμα μου, σε μερικούς μήνες θα βρισκόμουν εκεί ακριβώς από όπου ξεκίνησα και πολύ πιθανόν δεν θα προσπαθούσα πάλι.

Μετά από πόσο καιρό άρχισες να βλέπεις αποτελέσματα;

Μέσα σε λίγες ημέρες, άρχισα να νιώθω ανεβασμένα τα επίπεδα της ενέργειας και της διάθεσης μου. Στο σώμα μου η αλλαγή άρχισε να φαίνεται μετά από μερικές εβδομάδες.

Νομίζω είχε περάσει περίπου ένας μήνας, όταν πρόσεξα ότι τα ρούχα μου ήταν αρκετά φαρδιά επάνω μου και ο κόσμος είχε αρχίσει να διακρίνει ότι το πρόσωπο μου ήταν πιο λεπτό.

Πόσος καιρός χρειάστηκε για να φτάσεις στο σημερινό σου βάρος;

Μου πήρε ακριβώς 11 μήνες για να φτάσω στα σημερινά μου κιλά.

Είχες πρόβλημα με το χαλαρωμένο δέρμα μετά την μεγάλη απώλεια κιλών; Πώς το αντιμετώπισες;

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα έχω θέμα με το χαλαρό δέρμα και απλά προσπαθώ σιγά σιγά να το τονώσω. Χρησιμοποιώ μερικές λοσιόν και τζελ σύσφιξης δέρματος.

Επίσης, γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα, για να βοηθήσω το δέρμα μου να προσαρμοστεί γρηγορότερα.

Πώς καταφέρνεις να συντηρείς το νέο σου βάρος;

Η ισορροπία είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας.

Πάντα θα βρίσκεται μπροστά μου ένα γλύκισμα και σίγουρα οι παχυντικές τροφές υπάρχουν οπουδήποτε γυρίσω το βλέμμα μου. Φροντίζω απλά να το ελέγχω και να βρίσκω την χρυσή τομή ανάμεσα στο καθημερινό μου πρόγραμμα και τις παρορμήσεις μου.

Τι είναι αυτό που σου δίνει κίνητρο να συνεχίζεις;

Ξέρω πολύ καλά ότι δεν θέλω ποτέ να δω πάλι τον εαυτό μου όπως ήμουν πριν!

Δεν θέλω να χαλάσω την ποιότητα της ζωής μου και μου αρέσει που είμαι πρότυπο για τα παιδιά μου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να γυρίσω πίσω.

Πώς έχει αλλάξει η ζωή σου τώρα που έχασες βάρος;

Έχω πάρα πολλή ενέργεια και είμαι τρομερά δραστήρια! Μου αρέσει να κάνω ορειβασία και κάμπινγκ.

Έχω αυτοπεποίθηση και νιώθω ότι η ζωή μου είναι γεμάτη. Βλέπω πλέον τα πράγματα με αισιοδοξία και αντιμετωπίζω κάθε νέα δυσκολία με πείσμα και θετική ενέργεια.

Έχεις να δώσεις κάποιο μήνυμα σε όσες γυναίκες προσπαθούν να χάσουν βάρος;

Απλά μην κάνετε πίσω! Ακόμα και η μικρή πρόοδος… είναι πρόοδος.

Η πρόοδος της

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας σχετικά με την διατροφή και βρείτε με τον καιρό αυτό που έχει αποτελέσματα στο δικό σας σώμα.

Δουλέψτε πάνω στον εαυτό σας και αλλάξτε την νοοτροπία σας. Το μυαλό σας είναι το πιο ισχυρό εργαλείο που έχετε στην διάθεση σας.

Συμβουλές Αδυνατίσματος Από Την Delaina

#1 – Αλλάξτε την σχέση σας με το φαγητό

Η διατροφή σας καθορίζει το 80% του αποτελέσματος. Το να κάνετε δίαιτα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρώτε άνοστα φαγητά. Κάντε τις επιλογές σας. Σίγουρα θα βρείτε νόστιμα και θρεπτικά φαγητά που θα ταιριάζουν στα γούστα σας.

Να θυμόσαστε ότι το φαγητό ως βασικό καύσιμο, είναι το κλειδί για το αδυνάτισμα.

 #2 – Μην τα παρατάτε!

Συνεχίστε να προχωράτε επίμονα προς τον στόχο σας. Σίγουρα θα υπάρξουν μερικά μικρά πισωγυρίσματα. Είναι στο πρόγραμμα.

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε και μετά να προσπαθείτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Απλά συνεχίστε να πιέζετε κοιτώντας μπροστά.

#3 – Επιβραβεύστε τον εαυτό σας

Μην βρίσκεστε συνέχεια υπό πίεση. Κάνετε μια σκληρή προσπάθεια και σας αξίζει μια μικρή επιβράβευση κάθε τόσο. Αν έχετε εκπαιδευτεί και οι βάσεις σας είναι γερές, σίγουρα δεν θα χάσετε τον έλεγχο.

Δεν χρειάζεται η ανταμοιβή σας να είναι σχετική με το φαγητό. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που απολαμβάνετε στην ζωή και αξίζει να τα χρησιμοποιείτε ως επιβράβευση για την προσπάθεια σας.

#4 – Πιείτε νερό

Είναι τόσο απλό και ανέξοδο. Φροντίστε να κρατάτε ενυδατωμένο τον οργανισμό σας όλη την ημέρα. Η προσωπική μου εμπειρία έχει δείξει ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό και καθορίζει το αποτέλεσμα μιας δίαιτας αδυνατίσματος.

#5 – Βάλτε βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους

Μην αφήνετε τις αρνητικές φωνούλες στο μυαλό σας να σας αποτρέπουν να ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας. Ξεχάστε πόσο καιρό κουβαλάτε τα κιλά επάνω σας ή πόσες εβδομάδες θα χρειαστείτε για να τα χάσετε.

Με τον σύντροφο της

Αυτό που έχει σημασία είναι να το κάνετε!

–  Πώς τρώγεται ένας ελέφαντας;
–  Ένα κομμάτι την φορά…

Στο αδυνάτισμα τα πράγματα λειτουργούν ακριβώς έτσι. Για να χάσω 55 κιλά, ήξερα από την αρχή ότι έπρεπε να τα διώχνω γραμμάριο – γραμμάριο.

Η Δίαιτα Της

  • Πρωινό: Ομελέτα με ψωμάκι ολικής άλεσης και φρούτα.
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα εποχής ή τονοσαλάτα (με μαρούλι) και φρούτα.
  • Βραδινό: Κοτόπουλο ή ψάρι με ρύζι και λαχανικά. Μερικές φορές άπαχο κρέας με ζυμαρικά χωρίς γλουτένη.
  • Σνακ: Φρούτα  ή μπάρες πρωτεΐνης ή κάποιο shake με χαμηλές θερμίδες. Τις περισσότερες φορές προτιμώ ένα μήλο και τίποτε άλλο.
  • Συμπληρώματα: Στην αρχή Garcinia Cambogia και στην συνέχεια τίποτα. Δεν μου χρειάζονται. Σκοπός μου είναι να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου, ώστε να μην χρειάζομαι εξωτερική βοήθεια. Μερικές φορές παίρνω Forskolin για να μου κόβει την όρεξη όταν ξεφεύγω.

Το Πρόγραμμα Γυμναστικής Της

Αναερόβια: Μου αρέσει να γυμνάζομαι με ελεύθερα βάρη και μηχανήματα και τα τοποθετώ εναλλάξ στις ημέρες μου, τις οποίες έχω χωρίσει εστιάζοντας σε πόδια, χέρια και στήθος, πλάτη και κοιλιακούς.

Αεροβική: Μου αρέσει να ανεβαίνω σκαλοπάτια. Χρησιμοποιώ το μηχάνημα στο γυμναστήριο μου. Στην αρχή που δεν είχα καλή φυσική κατάσταση έκανα ποδήλατο, πέρασα στον διάδρομο και συνέχισα με ελλειπτικό, χωρίς να βιάζομαι να κάνω αλλαγές.

Το Σχόλιο Μου

Δεν χρειάζεται τα πράγματα να είναι δύσκολα, ούτε πολύπλοκα. Αρκεί να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Ξέρουμε πολύ καλά, ότι για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλες αλλαγές στην ζωή, την δουλειά, την οικογένεια ή το σώμα μας, χρειάζεται χρόνος (εκτός των άλλων).

Δεν γίνονται θαύματα μέσα σε μια μέρα. Ούτε καν σε έναν μήνα.

Παίρνω πολύ συχνά μηνύματα από γυναίκες που θέλουν να χάσουν το βάρος που κουβαλούν για δεκαετίες μέσα σε λίγες εβδομάδες (αν όχι ημέρες). Έχουν κάνει πολλές προσπάθειες και δεν έχουν καταφέρει να γευτούν την επιτυχία.

56 κιλά πριν και μετά

Αν κάποιος πριν 10 χρόνια τους είχε πει ότι έχει λύση ώστε να χάσουν βάρος μέσα σε 11 μήνες, έχοντας την σημερινή γνώση, θα ακολουθούσαν κατά γράμμα τις οδηγίες του. Συνέχισαν όμως να αναζητούν το γρήγορο και το εύκολο.

Αισθάνομαι ότι κάπως έτσι θα συνεχίσουν το ψάξιμο και για τα επόμενα 10 χρόνια. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν την λύση των δυο εβδομάδων

Διαβάστε επίσης:

Τελικά, σας φαίνονται πολλοί οι 11 μήνες..; Καλή συνέχεια. Να προσέχετε τον εαυτό σας! Γιώργος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top