Έχασε 25 Κιλά Μέσα Στο 2021 – Τα 10 Σημαντικότερα Μαθήματα Μετά Από 12 Μήνες

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της Ree Drummond που έχασε 25 κιλά μέσα σε έναν χρόνο. Σας παραθέτω όλα όσα έμαθε μέσα από την προσπάθεια της. Ελπίζω να σας εμπνεύσει και να αλλάξετε κι εσείς την καθημερινότητα σας προς το καλύτερο.

→ Μπορείτε να διαβάσετε και άλλες πραγματικές ιστορίες επιτυχίας στην ιστοσελίδα μου. Δεν θα σχολιάσω κάτι. Πάρτε τον χρόνο σας και διαβάστε την εμπειρία της Ree. Αν κάνετε κάποιο σχόλιο, θα απαντήσω άμεσα.

Ree Drummond

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Ree Drummond αποφάσισε ότι ήθελε να χάσει βάρος. Δεν είχε καμία ιδέα για το πώς θα το έκανε αυτό, ήξερε μόνο ότι έπρεπε να ξεκινήσει.

Μετά από χρόνια συγγραφής βιβλίων μαγειρικής, παρουσίας σε εκπομπές μαγειρικής, ιδιοκτησίας ενός εστιατορίου και φούρνου και ενός δικτυακού τόπου μαγειρικής, το βάρος της είχε αυξηθεί με τα χρόνια και το επίπεδο άσκησης/δραστηριότητας είχε σχεδόν μηδενιστεί. Με εξαίρεση τη βόλτα με τα σκυλιά, είχε λίγο πολύ δώσει στον εαυτό της μόνιμη άδεια «να μην έχει χρόνο» για άσκηση λόγω της δουλειάς, των προβλημάτων προγραμματισμού και κάθε άλλης δικαιολογίας που θα μπορούσε να σκεφτεί.

Έτσι, τον περασμένο Ιανουάριο, στο υψηλότερο βάρος που είχε πάρει ποτέ και με τον γάμο της κόρης της να πλησιάζει τον Μάιο, απλά ήξερε ότι έπρεπε να ξεκινήσει.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Ένα χρόνο αργότερα, έχει χάσει 25 κιλά.

Τον προηγούμενο Ιούνιο, αφού είχε χάσει 43 κιλά, δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο εξηγούσε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους είχε προσεγγίσει το αδυνάτισμα.

Όταν δημοσίευσε εκείνο το άρθρο, πίστευε ότι θα ήταν η τελική ανακεφαλαίωση, αλλά στους επτά μήνες που πέρασαν από τότε, κατέληξε να χάσει περισσότερο βάρος και να διδαχθεί μερικά ακόμη πράγματα στην πορεία. Ενώ σκέφτηκε να γράψει ένα ενημερωτικό post το περασμένο φθινόπωρο, αποφάσισε να αφήσει τον εαυτό της να φτάσει στον ένα χρόνο και να βεβαιωθεί ότι αισθάνεται σταθερή για το πού βρίσκεται.

Σας έχω λοιπόν εδώ συγκεντρώσει, τα σημαντικά σημεία της εμπειρίας της μετά από έναν χρόνο προσπάθειας για απώλεια βάρους:

Δεν είχε προσωπικό γυμναστή, δεν έκανε Keto ή Paleo ή δεν ακολούθησε κάποια γνωστή γρήγορη δίαιτα, δεν έκανε διατροφή με ιδιαίτερες τροφές και δεν ακολούθησε διαλειμματική νηστεία ή κάποιο πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Αυτές οι επιλογές λειτουργούν για πολλούς ανθρώπους, πράγμα που είναι υπέροχο, απλά δεν είχε επιτυχία τις γνωστές μεθόδους.

Η βάση του προγράμματος της Ree Drummond:

  • Έτρωγε λιγότερες θερμίδες.
  • Κατανάλωνε μικρότερες μερίδες.
  • Ζύγιζε το φαγητό της.
  • Περπατούσε και χρησιμοποιούσε το κωπηλατικό μηχάνημα της.
  • Έχτισε μυς σηκώνοντας βάρη και κάνοντας κάνοντας βαθιά καθίσματα (squats).
  • Έτρωγε περισσότερες πρωτεΐνες, λιγότερη ζάχαρη και δεν έπινε αλκοόλ.
  • Χρησιμοποίησε μια εφαρμογή για να παρακολουθεί το καθημερινό της βάρος.
  • Αγόρασε ένα ψηλό γραφείο και προσπάθησε να στέκεται όρθια και να κινείται περισσότερο.

Εδώ είναι λοιπόν τι έμαθε, ένα χρόνο μετά!

(Παραθέτω αποσπάσματα από το blog της χωρίς συγκεκριμένη σειρά.)

#1 – Το Αρχικό, Πιο Επιθετικό Στάδιο Δεν Χρειάζεται Να Διαρκεί Για Πάντα

Ξεκίνησα το ταξίδι μου για την απώλεια βάρους τον Ιανουάριο του 2021 και τα έδωσα όλα για τους πρώτους πέντε μήνες. Μετά από αυτό το αρχικό στάδιο της καταμέτρησης θερμίδων, της άρσης βαρών κ.λπ. χαλάρωσα λίγο τις προσπάθειές μου ξεκινώντας από τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φρόντισα να μην ακολουθήσω μια ιδιαίτερα απαιτητική δίαιτα, ξέροντας ότι κάτι τέτοιο θα με χαροποιούσε μόνο προσωρινά. Σκοπός μου ήταν να αλλάξω το σώμα μου και να μείνει έτσι. Θα περίμενα όσο χρόνο θα χρειαζόταν για να έχω μόνιμα αποτελέσματα, λιγότερο στρες με το διατροφολόγιο και καλύτερη διάθεση στην διάρκεια της ημέρας μου.

Κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε πρώτων πειθαρχημένων μηνών, είχα αναπτύξει μια καλή αίσθηση του μεγέθους των μερίδων, των θερμίδων και του ποσοστού των πρωτεϊνών και ήμουν σε θέση να συνεχίσω την καθημερινότητά μου με μια γενική αίσθηση των επιλογών που έπρεπε να κάνω.

Αν είχα ποτέ κάποια απορία, έβγαζα τη ζυγαριά τροφίμων ή έψαχνα στη Google τις θερμίδες μιας συνηθισμένης τροφής, αλλά γενικά έβαλα τη ζυγαριά τροφίμων στην άκρη τον περασμένο Ιούλιο και δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί της.

→ Διαβάστε επίσης: Έχασε 45 Κιλά Και Δεν Τα Πήρε Ποτέ Πίσω [+3 Συμβουλές Επιτυχίας]

Χάρηκα που ήμουν τόσο αυστηρή σε αυτό το πρώτο στάδιο, γιατί κατέληξε να είναι ένα ωραίο ταχύρρυθμο μάθημα που με εξόπλισε για τη συνέχεια. Ξεκινώντας με αυτή την πειθαρχία στην πραγματικότητα, κατάφερα να έχω περισσότερη ελευθερία αργότερα στην περαιτέρω πορεία μου.

#2 – Το Χτίσιμο Μυϊκής Μάζας Είναι Μια Επένδυση Που Συνεχώς Δίνει Οφέλη

Δεν μπορώ να το τονίσω αυτό αρκετά: Το χτίσιμο των μυών, όχι μόνο των μικρότερων στα χέρια σας, αλλά και των μεγαλύτερων στα πόδια και τους γλουτούς σας, θα εκτοξεύσει την απώλεια βάρους σας όσο τίποτα άλλο και θα σας προετοιμάσει για μεγαλύτερη επιτυχία.

Πεζοπορία Στο Κολοράντο
Πεζοπορία Στο Κολοράντο

Οι μήνες που πέρασα κάνοντας squats, lunges και dead lifts στις αρχές της διαδικασίας απώλειας βάρους μου έθεσαν πραγματικά τα θεμέλια για πιο αποτελεσματική καύση θερμίδων.

Δεν είμαι γιατρός ή γυμνάστρια, αλλά μπορώ να σας πω ότι καθώς παρακολουθούσα τον αριθμό στη ζυγαριά να συνεχίζει να μειώνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, ήξερα χωρίς αμφιβολία ότι αυτό οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στους μύες που είχα χτίσει μέσα από το fitness πρόγραμμα μου.

Είναι σαν μια μηχανή που δουλεύει πάντα στο παρασκήνιο!

Το σπουδαίο σε αυτό είναι ότι μπορεί να έχετε μια ή δύο ή τρεις μέρες που ξεφεύγετε από το πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, αλλά αν έχετε αυτό το ισχυρό θεμέλιο των μυών, μπορείτε να επιστρέψετε στο πρόγραμμα σας και να μην αισθάνεστε (ή να μην βλέπετε) τις συνέπειες τόσο πολύ.

#3 – Έμαθα Το Σώμα Μου Να Συντηρείται Με Μικρότερες Μερίδες

Ένα από τα βασικότερα πράγματα που έμαθα κατά τους πρώτους μήνες της προσπάθειας μου, ήταν πόσο έξω από τα νερά μου ήμουν για χρόνια όσον αφορά το μέγεθος των μερίδων!

Κατά τη διάρκεια της πεντάμηνης περιόδου που ζύγιζα το φαγητό μου και μετρούσα τις θερμίδες, πραγματικά έσπασα τα δεσμά της υπερβολικής ποσότητας φαγητού και κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, εκπαίδευσα το σώμα μου να συνηθίσει σε μικρότερες – ή μάλλον θα έλεγα πιο φυσιολογικές – μερίδες.

→ Διαβάστε επίσης: Έχασε Συνολικά 45 Κιλά Αποκτώντας Μόνο Τρεις Νέες Συνήθειες

Το να εξηγήσω σχετικά με τις «μικρότερες μερίδες» είναι τόσο ανούσιο και βαρετό όταν κάποιος με ρωτάει για την απώλεια βάρους, αλλά σε εμένα λειτούργησε ξεκάθαρα.

Σήμερα, όπως επισημαίνω παρακάτω, τρώω όλες τις τροφές που αγαπώ, αλλά το σώμα μου ικανοποιείται με πολύ λιγότερες από αυτές.

#4 – Το Αλκοόλ Σε Λογικές Ποσότητες Είναι Μια Χαρά

Ήξερα ότι έπρεπε να εξαλείψω εντελώς το αλκοόλ κατά το αρχικό/εντατικό στάδιο της απώλειας βάρους μου, αλλά ξεκινώντας από το καλοκαίρι, άρχισα να πίνω ένα ή δύο ποτά εδώ και εκεί.

Απέφευγα (και εξακολουθώ να αποφεύγω) οτιδήποτε είναι ζαχαρούχο ή αλλιώς πραγματικά θερμιδογόνο. Εκτός ορίων είναι τα παγωμένα ποτά, όπως τα daiquiris και οι μαργαρίτες, και τα γλυκά κοκτέιλ που περιλαμβάνουν σιρόπια και πολλούς χυμούς φρούτων.

Cocktail

Τούτου λεχθέντος, το λεμόνι και ο χυμός λάιμ είναι φίλοι μου όταν πρόκειται για ποτό, και τα δύο αγαπημένα μου ποτά είναι το Ranch Water (καθαρή τεκίλα, χυμός λάιμ και ανθρακούχο νερό πάνω από πάγο) και το White Wine Spritzer (μικρή ποσότητα κρύου λευκού κρασιού, ανθρακούχο νερό και φέτες λεμονιού).

Αυτά τα ποτά με ανθρακούχο νερό είναι υπέροχα για δύο λόγους: Πρώτον, σας αναγκάζουν να ενυδατώνεστε καθώς πίνετε το ποτό σας! Δεύτερον, σας αποτρέπουν από το να πιείτε πολύ αλκοόλ.

Επίσης, απλώνουν περισσότερο τις θερμίδες. Με άλλα λόγια, μπορείτε να πιείτε δύο ποτά με τις θερμίδες του ενός.

#5 – Το Να Κινείται Κανείς Κάθε Μέρα (Ακόμα Και Όταν Δεν Γυμνάζεται) Είναι Πολύ Σημαντικό

Από τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν ξεκίνησε το σχολείο και το ποδόσφαιρο και είχα πολλές κινηματογραφικές λήψεις και εκδηλώσεις για το βιβλίο μαγειρικής, έπεσα λίγο έξω από την πειθαρχημένη ρουτίνα άσκησης.

Εξακολουθούσα να κάνω το κωπηλατικό μηχάνημα, να σηκώνω βάρη και να κάνω πιλάτες, αλλά γυμναζόμουν μόνο δύο ή τρεις ημέρες την εβδομάδα, αντί για τις πέντε ή έξι ημέρες που έκανα πριν.

Όπως εξήγησα στο #1 παραπάνω, είχα μια καλή βάση για την κατανάλωση μικρότερων μερίδων και μια βραχώδη (χαχα, αστειεύομαι… ας πούμε σταθερή) βάση μυών, οπότε ευτυχώς αυτή η μείωση δεν ακύρωσε τη σκληρή δουλειά μου.

Ωστόσο, διαπίστωσα ότι αν είχα μερικές μέρες στο σπίτι όπου καθόμουν και δούλευα πολύ, αυτό φαινόταν τόσο στον αριθμό στη ζυγαριά όσο και στο πώς ένιωθα συνολικά. Έτσι, φρόντισα να παραμείνω πιο αφοσιωμένη από ποτέ στη χρήση του όρθιου γραφείου μου, να απομακρύνομαι για συχνά διαλείμματα και να βάζω τον εαυτό μου σε θέση να κινείται περισσότερο.

Σήμερα, εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το όρθιο γραφείο και να μην αφήνω τον εαυτό μου να μαζεύει πολύ σκόνη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το να κινείσαι είναι καλό! (Για να μην πω απαραίτητο.)

#6 – Είναι Σημαντικό Για Εμένα Να Ζυγίζομαι Κάθε Μέρα

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό μπορεί να σκανδαλίσει κάποιους και δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά: Η απόφασή μου να ζυγίζομαι κάθε μέρα δεν έχει να κάνει με το να κολλάω σε κάθε κιλό και γραμμάριο, αλλά στο να προσέχω ώστε να μην χάσω τον απόλυτο έλεγχο.

Πριν αποφασίσω να χάσω βάρος τον περασμένο Ιανουάριο, δεν νομίζω ότι είχα ανέβει σε ζυγαριά για δύο χρόνια. Εσκεμμένα δεν είχα ζυγιστεί γιατί δεν ήθελα ποτέ να ξέρω. Χωρίς να βλέπω αυτόν τον αριθμό να ανεβαίνει με την πάροδο του χρόνου, ήταν εύκολο για μένα να πω στον εαυτό μου ότι μάλλον ήταν μόνο μερικά κιλά.

Έτσι, μέρος της ρουτίνας μου τώρα είναι να ζυγίζομαι πρωί-πρωί (πριν το νερό, τον καφέ, οτιδήποτε) και να το καταγράφω στην αγαπημένη μου πλέον εφαρμογή. Είναι ωραίο να βλέπεις τις τάσεις με την πάροδο του χρόνου!

Τώρα, έχω σταθεροποιηθεί ακριβώς κάτω από το αρχικό βάρος/στόχο που είχα θέσει για τον εαυτό μου – το οποίο, παρεμπιπτόντως, ήταν σκόπιμα ρεαλιστικό!

→ Διαβάστε επίσης: Έχασε 56 Κιλά Και Σταμάτησε Να Είναι Η “Χοντρή Μαμά”

Δεν προσπαθούσα να πετύχω το βάρος που είχα πριν από το γάμο μου, πριν από το μωρό, πριν από τα τριάντα! Ήθελα απλά ένα καλό βάρος όπου πίστευα ότι θα αισθανόμουν και θα έδειχνα καλύτερα, και όπου ένιωθα ότι θα ήμουν σε θέση να διατηρήσω και να έχω μακροπρόθεσμη επιτυχία.

#7 – Δεν Υπάρχει Τίποτα Στη Λίστα Μου Με Τις Απαγορευμένες Τροφές!

Κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε μηνών της απώλειας βάρους μου, ήμουν πιο αυστηρή. Δεν έπινα αλκοόλ και σε μεγάλο βαθμό έμεινα μακριά από τρόφιμα που είχαν πρόσθετη ζάχαρη.

Πιάτο με μαγειρεμένο κοτόπουλο.

Ενώ έτρωγα μικρές μερίδες από όλα τα φαγητά που έτρωγε η οικογένειά μου, έτρωγα επίσης μεγαλύτερη ποσότητα τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, όπως ασπράδια αυγών, κοτόπουλο, ψάρι, άπαχο μοσχαρίσιο κρέας, απλό γιαούρτι, τυρί cottage, ελβετικό τυρί και σκούρα, φυλλώδη λαχανικά.

Τώρα, ένα χρόνο αργότερα, τρώω σχεδόν όλα τα φαγητά που αγαπώ, με δύο μεγάλες διαφορές: Πρώτον, οι μερίδες μου είναι πολύ πιο λογικές. Δεύτερον, εξακολουθώ να δίνω προσοχή στις ημερήσιες αναλογίες που αφιερώνω τόσο σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες όσο και σε τρόφιμα με σπατάλη θερμίδων.

#8 – Προσπαθώ Να Ελαχιστοποιήσω Της Θερμίδες Που Σπαταλώ

Είμαι τόσο ευγνώμων για τους αρχικούς πέντε μήνες διατροφικής προετοιμασίας που πέρασα, γιατί εκτός από την επαναφορά ολόκληρης της αντίληψής μου για το μέγεθος των μερίδων, με βοήθησε επίσης να συνειδητοποιήσω πολύ καλύτερα τις χαμένες θερμίδες και τη σημασία της ελαχιστοποίησής τους ως ποσοστό της διατροφής μου.

Τροφές που θεωρώ σπατάλη θερμίδων: ζαχαρούχα αναψυκτικά, μπισκότα, κέικ, πατατάκια, ντόνατς και τα συναφή.

Θα σας ΄δώσω ένα παράδειγμα.

Αν τρώω Χ θερμίδες σήμερα, θέλω να ξοδέψω 300 από αυτές τις θερμίδες σε ένα donut; Ή μήπως, αντίθετα, θέλω να ξοδέψω 50 από αυτές σε ένα κομμάτι καλής μαύρης σοκολάτας για να πάρω τη δόση μου και στη συνέχεια να συνεχίσω να τρώω πράγματα με πιο θρεπτικό περιεχόμενο;

Μήνες τώρα, εφαρμόζω αυτή τη σκέψη σε όλα τα είδη τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και υδατάνθρακες που δεν έχουν καμία θρεπτική αξία. Χρησιμοποιώντας το ντόνατ ως παράδειγμα, κάποιες μέρες τρώω το μισό. Κάποιες μέρες αποφασίζω να μην φάω το ντόνατ. Άλλες μέρες θα τσιμπήσω μια μπουκιά από το ντόνατ.

Διάολε, θα υπάρξει μια μέρα που και που θα φάω ολόκληρο το ντόνατ. Δεν υπάρχει κανένας αυστηρός κανόνας, αλλά απλά το προσέχω περισσότερο τώρα και προσπαθώ να συνυπολογίσω το ντόνατ στο σύνολο της ημέρας. (Παλιά, μπορεί να έτρωγα τρία ντόνατς και να μην το σκεφτόμουν καθόλου!)

#9 – Το Να Προσπαθώ Πολλά Πράγματα Ταυτόχρονα Με Σταθερό Ρυθμό, Είναι Καλύτερο Από Το Να Δίνω Όλη Την Προσοχή Μου Σε Ένα Σημείο Κάθε Φορά

Κοιτάζοντας πίσω στο περασμένο έτος, χαίρομαι που ξεκίνησα αρκετά επιθετικά και είχα το γάμο ως αρχικό κίνητρο, γιατί με ανάγκασε να αντιμετωπίσω την απώλεια βάρους μου από διάφορες οπτικές γωνίες.

Μπόρεσα να βιώσω διαφορετικές προσεγγίσεις: χτίσιμο μυών, κατανάλωση περισσότερων πρωτεϊνών, περισσότερη κίνηση, άσκηση στο κωπηλατικό μηχάνημα, καταγραφή του ημερήσιου βάρους μου κ.λπ.

Μπορώ να συνεχίσω όλα αυτά με την πάροδο του χρόνου, ή μπορώ να δώσω έμφαση σε κάποια περισσότερο από άλλα, ή να επιλέξω κάποια από άλλα. Αυτό έχει διευρύνει τις επιλογές μου και με έκανε να αισθάνομαι ότι έχω περισσότερο έλεγχο πάνω στις αναπόφευκτες διακυμάνσεις ή την στασιμότητα με την πάροδο του χρόνου.

#10 – Το Fitness Είναι Μια Μεγάλη Αλλαγή Τρόπου Ζωής, Αλλά Δεν Άλλαξε Την Δική Μου (ή Μήπως Όχι;)

Υπάρχει κάτι στη φράση «αλλαγή τρόπου ζωής» που πάντα με έκανε να θέλω να αντισταθώ.

Άκουγα τον κόσμο να λέει «Η απώλεια βάρους έχει να κάνει με την αλλαγή του τρόπου ζωής σου» και σκεφτόμουν: «Μα δεν θέλω να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Θέλω απλώς να φοράω μικρότερα τζιν». Η φράση αυτή, για μένα, σήμαινε ότι η καθημερινή ζωή κάποιου θα ήταν εντελώς διαφορετική -και ίσως αγνώριστη; Νομίζω ότι αυτό ήταν που πάντα με έκανε να αγχώνομαι.

Ree Drummond 2

Ίσως θα ήταν καλύτερα να πούμε αλλαγή προοπτικής αντί για αλλαγή τρόπου ζωής.

Γιατί αυτό ήταν για μένα. Κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε μηνών (και κατά τους επόμενους μήνες) του ταξιδιού μου, έζησα μια τεράστια αλλαγή στην προοπτική μου για όλα όσα ανέφερα: Μέγεθος μερίδας, θερμίδες, καθημερινή κίνηση, όρθια θέσης, ποσοστό πρωτεϊνών, μυϊκή μάζα, σπαταλημένες θερμίδες και ούτω καθεξής. Σκέφτομαι για όλα αυτά τα πράγματα εντελώς διαφορετικά τώρα.

Θα μοιραστώ παρακάτω μια φωτογραφία πριν από την απώλεια βάρους, όχι για να ασκήσω κριτική στον εαυτό μου και σίγουρα όχι για να υποδηλώσω ότι η παχυσαρκία είναι τόσο «κακή» και η απώλεια βάρους μετά είναι κατά κάποιο τρόπο «καλή». Απλά είναι χρήσιμο για μένα να βλέπω την απόσταση που έχω διανύσει και να ξέρω ότι οι αλλαγές που έκανα είχαν αποτέλεσμα σε εμένα.

Ree Drummond Πριν

Σήμερα, η ζωή μου περιλαμβάνει τη διαβίωση στο ράντσο, τα γυρίσματα της εκπομπής μαγειρικής μου, τη δουλειά πάνω σε βιβλία μαγειρικής και τη σειρά προϊόντων μου και το να είμαι σύζυγος και ελαφρώς παράξενη μαμά.

Η μόνη διαφορά μεταξύ πριν και μετά είναι ότι έχω χάσει βάρος. Εκτός από αυτό, η καθημερινή μου ζωή δεν έχει αλλάξει και πολύ. (Ή μήπως έχει!)

Ree Drummond Μετά

Πλέον αισθάνομαι πιο δυνατή, πιο ισορροπημένη (σωματικά και πνευματικά) και έχω περισσότερη άνεση στο περπάτημα μου. Φοράω ρούχα που δεν αισθανόμουν άνετα πριν από ένα χρόνο, αισθάνομαι καλύτερα με τον τρόπο που φαίνομαι και χαμογελάω περισσότερο (ναι, ακόμα περισσότερο από ό, τι χαμογελούσα πριν, που ήταν πολύ – χα χα χα) και αυτό είναι ένα ωραίο συναίσθημα στην ηλικία των 53 ετών.

Μετά την εμπειρία του περασμένου έτους, αισθάνομαι καλύτερα. Έχω περισσότερη ενέργεια. Έχω περισσότερα κίνητρα να αναλάβω έργα και να βάλω πράγματα στο ημερολόγιο. Το να αισθάνομαι καλά επεκτείνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μου και αυτό έχει αλλάξει τις προοπτικές μου.

Αλλά για να κλείσω τον κύκλο… δεν έχει αλλάξει η ίδια η ζωή μου. Για παράδειγμα, εξακολουθώ να έχω κοπριά αγελάδας στην αυλή μου. Είναι πάνω στο χιόνι και καταστρέφει την ονειρική ατμόσφαιρα του χειμώνα! Πρέπει να πάω να την καθαρίσω τώρα, αλλά τουλάχιστον αυτό θα με βοηθήσει να βγω έξω και να κινηθώ!


Διαβάστε επίσης:


Σχετικά με την Ree Drummond:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top