Πώς Τα Πιστεύω Σας Καθορίζουν Τα Αποτελέσματα Σας;

Ποια είναι τα πιστεύω σας σχετικά με το βάρος σας; Μήπως λέτε στον εαυτό σας «παίρνω εύκολα βάρος» ή «φταίνε τα γονίδια μου» ή «έχω πολλά κιλά από παιδί»;

Πιστεύω και αποτελέσματα στην δίαιτα

Αν δεν έχετε καθαρή αντίληψη για την κατάσταση, είναι δύσκολο να φτάσετε στον προορισμό σας.

Η πνευματική σας συγκέντρωση είναι πολύ δυνατή. Αν αντιληφθείτε την δύναμη της σκέψης σας και πιστέψετε πραγματικά σε αυτά που λέτε στον εαυτό σας, οι πόρτες θα ανοίγουν μπροστά σας.

Βεβαίως… Μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, ανάλογα με τις σκέψεις σας.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Οι αδύναμοι πιστεύουν στην τύχη την συγκυρία. Οι δυνατοί πιστεύουν στον σκοπό και το αποτέλεσμα. Ralph Waldo Emerson

Αν πραγματικά πιστέψετε στον εαυτό σας και δεν έχετε καμία αμφιβολία για το ότι θα καταφέρετε να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε, τότε πιστέψτε με… Έχετε κάνει ένα τεράστιο βήμα για να τα πετύχετε.

Θέλω να σας πω μια ιστορία που διάβασα κάποτε. Είναι η ιστορία «του σκορπιού και του βατράχου».

Κάποια μέρα, ο σκορπιός θέλησε να διασχίσει ένα ποτάμι. Επειδή του ήταν αδύνατο να κολυμπήσει, ρώτησε τον βάτραχο: «Μπορείς να με μεταφέρεις στην πλάτη σου; Η οικογένεια μου βρίσκεται στην άλλη όχθη του ποταμού και πρέπει να πάω κοντά τους».

Ο βάτραχος κοίταξε τον σκορπιό και απάντησε: «Πώς μπόρεσες να διανοηθείς κάτι τέτοιο; Είσαι σκορπιός και οι σκορπιοί τσιμπούν τους βατράχους».

Ο σκορπιός απάντησε: «Είσαι τρελός; Σκέψου το λίγο… Αν σε τσιμπήσω όσο με μεταφέρεις, θα βουλιάξουμε και οι δυο. Θα πνιγώ κι εγώ!»

Ο βάτραχος το σκέφτηκε για λίγο και τελικά συμφώνησε. Έτσι λοιπόν, ο σκορπιός σκαρφάλωσε στην πλάτη του και ο βάτραχος άρχισε να κολυμπάει στο ποτάμι.

Στα μισά της διαδρομής, ο σκορπιός τσίμπησε τον βάτραχο, ο οποίος ταραγμένος φώναξε: «Γιατί το έκανες αυτό; Τώρα θα πνιγούμε και οι δυο» και ο σκορπιός απάντησε: «Το ξέρω, αλλά είμαι σκορπιός και οι σκορπιοί τσιμπούν τους βατράχους…!»

Τι θέλει να μας πει αυτή η ιστορία;

Ότι ο σκορπιός είναι κακός και υποχθόνιος; Όχι. Ο σκορπιός απλά είναι σκορπιός και κάνει αυτό που πιστεύει ότι πρέπει να κάνει.

Σκεφτείτε τώρα λίγο την δική σας περίπτωση. Αν θεωρείτε ότι είσαστε χοντροί-ες και δυσκολεύεστε να χάσετε βάρος, αυτή είναι η ταυτότητα που έχετε δώσει στον εαυτό σας!

Όλοι έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε την ταυτότητα μας. Πρώτα από όλα χρειάζεται να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που λέμε στους εαυτούς μας και τι πραγματικά πιστεύουμε για εμάς.

Αλλάξτε Τις Σκέψεις Σας, Αλλάξτε Τη Ζωή Σας.
(Τίτλος βιβλίου του Wayne Dyer)

Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στην ζωή σας, χρειάζεται να αλλάξετε την κατεύθυνση που κοιτάζετε. Αν συγκεντρώνεστε σε αρνητικές σκέψεις, αργά ή γρήγορα θα έχετε και αρνητικά αποτελέσματα.

Αν κάνετε θετικές σκέψεις και περιμένετε με σιγουριά ότι θα γίνουν πραγματικότητα, σας υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα ζήσετε τις στιγμές που οραματιστήκατε.

Επαναλαμβάνω: Πρώτα από όλα, προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε την ιστορία που λέτε στον εαυτό σας. Τι πιστεύετε για εσάς; Ποιες καταστάσεις αποδέχεστε ως δεδομένες;

Αν μπορέσετε να διακρίνετε όλα όσα έχετε αποδεχτεί για την κατάσταση σας και θεωρείτε ως δεδομένο ότι δεν μπορούν να αλλάξουν, τα όνειρα σας θα πραγματοποιούνται πιο εύκολα. Δεν θα είναι καν όνειρα!

Αν θέλετε πραγματικά να χάσετε βάρος και το πιστέψετε βαθιά μέσα σας, είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα το καταφέρετε!

Ξέρετε… Πολλές φορές λέμε ότι στην ζωή ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Ποιος το καθορίζει αυτό; Ποιος αποφασίζει τι είναι αυτό που αξίζετε; Ποιες σκέψεις κάνετε και σας έχουν πείσει ότι αξίζετε κάτι λιγότερο από αυτό που ονειρεύεστε;

Η σκέψη καθορίζει τα αποτελέσματα μας.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το αδυνάτισμα ή έστω την γενικότερη υγεία μας. Έχει να κάνει με κάθε πράγμα στην ζωή μας, μικρό ή μεγάλο. Έχει να κάνει με κάθε σκέψη που καθορίζει την πραγματικότητα μας και τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.

Ξεκινήστε από αυτή τη στιγμή!

Βρείτε ποια είναι η ιστορία που λέτε στον εαυτό σας μέχρι σήμερα και πάρτε τον χρόνο σας. Κάντε τις επιλογές σας, με βάση τις επιθυμίες σας, και φτιάξτε μια νέα ιστορία. Την δική σας καινούρια πραγματική ιστορία!

Πείτε στους συγγενείς και τους φίλους σας ότι θα κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας και θέλετε να σας στηρίξουν.

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και κάντε του ερωτήσεις που είναι συγκεκριμένες και δεν περιορίζουν τα πιστεύω σας.

Για παράδειγμα, αντί να σκέφτεστε «Είμαι χοντρή/χοντρός» προσπαθήστε να λέτε στον εαυτό σας «έχω 10 κιλά παραπάνω». Με αυτόν τον τρόπο βάζετε την σκέψη σας σε σωστό δρόμο ώστε να αντιληφθείτε τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε.

Ξέρω ότι σας ακούγεται πολύ απλό. Είναι όμως ταυτόχρονα ΠΟΛΥ αποτελεσματικό!

Αν ξεκινάτε την δίαιτα σας ή οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή σας προσπαθώντας να αντιληφθείτε ποια είναι η πραγματική κατάσταση και πιστέψετε πραγματικά μέσα σας ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας αξίζει, σας υπογράφω ότι πολύ σύντομα θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Βρείτε χρόνο μέσα στην ημέρα, και οραματιστείτε το σημείο που θέλετε να φτάσετε! Σε μένα έχει αποτέλεσμα εδώ και 37 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει και σε εσάς.

Απαντήστε τώρα λοιπόν! Ποια είναι η βαθιά σας πεποίθηση;

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top