Αλλάξτε Μόνο Μια Σκέψη Και Θα Χάσετε Βάρος

Ξεχάστε τις θερμίδες, τα λίπη και τους υδατάνθρακες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μόνο μια αλλαγή στον τρόπο που λειτουργείτε μέχρι σήμερα.

Αλλάξτε μια σκέψη και χάστε βάρος

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια.

Βλέπετε, ό,τι και αν κάνουμε στη ζωή μας ξεκινάει από το μυαλό μας. Όταν λοιπόν τρώτε συναισθηματικά, στην ουσία είχατε σκεφτεί ότι θα πάτε και θα ανοίξετε εκείνο το σακουλάκι με τα πατατάκια, πριν καν ξεκινήσετε να το κάνετε.

Όταν θυμώσατε με τον/την σύντροφο σας και επιτεθήκατε στο παγωτό (όπως συνηθίζεται και στην τηλεόραση άλλωστε), πρώτα αντιληφθήκατε ότι υπάρχει αυτή η επιλογή και μετά δώσατε τη μάχη σας με τους υδατάνθρακες στην κουζίνα.

Το μυαλό σας είναι ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο και αν μάθετε να το χρησιμοποιείτε θα μπορείτε να χάνετε βάρος δυο φορές πιο γρήγορα, αν όχι περισσότερο.

Ένα πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι η ιστορία που λέτε στον εαυτό σας σχετικά με το αδυνάτισμα.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Πιστεύετε ότι είναι πάντα κάτι πολύ δύσκολο και οι δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα σε εσάς; Αν απαντήσατε ναι, τότε πρέπει να αλλάξετε αυτές τις σκέψεις, αλλιώς θα είναι ΠΑΝΤΑ πρόβλημα για εσάς το να χάσετε βάρος.

Δεν υπάρχει άλλη διαδρομή.

Οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις σας θα δημιουργούν πάντα την πραγματικότητα σας. Αν πείτε στον εαυτό σας μια διαφορετική ιστορία σχετικά με το αδυνάτισμα ή την υγεία σας γενικότερα, η κατάσταση ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει.

Αρκεί αυτό που θα έχετε μέσα σας να είναι κάτι που σας δίνει χαρά και ενθουσιασμό για τη ζωή σας.

Σήμερα θα σας δώσω τρία εύκολα βήματα για να μπορέσετε να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία άμεσα. Να θυμάστε όμως… Δεν φτιάξατε τον τρόπο σκέψης που έχετε μέχρι σήμερα μέσα σε μια μέρα.

Καλλιεργείτε αυτές τις ιδέες μέσα στο κεφάλι σας για πολλά χρόνια, ανάλογα με την ηλικία σας. Κάντε λοιπόν υπομονή και δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να προσαρμοστεί.

3 Βήματα Για Να Κάνετε Τις Σκέψεις Σας Να Επιταχύνουν Το Αδυνάτισμα Σας

#1 – Αποκτήστε Επίγνωση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι βασικά να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που λέτε στον εαυτό σας μέχρι σήμερα. Κάνετε αυτές τις σκέψεις εδώ και καιρό και είναι πολύ πιθανόν να τις έχετε ενστερνιστεί από όταν ακόμα ήσασταν παιδιά.

Δεν μπορείτε λοιπόν τις περισσότερες φορές να καταλάβετε πόσο αρνητικές είναι!

Είναι σημαντικό λοιπόν να μπορέσετε να αναγνωρίσετε ποια είναι η αντίληψη σας για τον εαυτό σας, το βάρος σας, το σώμα σας και την πορεία σας μέχρι σήμερα στο χάσιμο βάρους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τα σημεία που πρέπει να ρυθμίσουμε διαφορετικά αυτή τη φορά.

Προσπαθήστε να δείτε ξεκάθαρα την κατάσταση σας και σε καμία περίπτωση μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους.

#2 – Πείτε Μια Διαφορετική Ιστορία

Αυτό είναι το καλύτερο βήμα. Σίγουρα θα το διασκεδάσετε.

Δεν θέλω να περιορίσετε τον εαυτό σας σε αυτό το σημείο. Αφήστε τον να καταλάβει ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Θέλετε να χάσετε 10 κιλά; Μήπως 50 κιλά;

Τι είναι λογικό για το σώμα σας; Θέλετε να αρχίσουν να σας αρέσουν πολύ οι υγιεινές τροφές; Μήπως θέλετε να αρχίσετε γυμναστική, να σας αρέσει πολύ και να επισκέπτεστε το γυμναστήριο καθημερινά;

Γράψτε κάπου ακριβώς αυτό που θέλετε για το σώμα και την υγεία σας και ξεκινήστε να λέτε αυτή τη ΝΕΑ ιστορία στον εαυτό σας. Επιτρέψτε του να ΝΙΩΣΕΙ τον ενθουσιασμό και την επιτυχία. Σας περιμένουν λίγο πιο κάτω, στον νέο δρόμο που θα ακολουθήσετε από σήμερα.

#3 – Γίνετε Συνεπείς

Λοιπόν… Το να ξεκινήσετε να πιστεύετε μια νέα ιστορία, θα σας φανεί παράξενο στην αρχή, απλά και μόνο επειδή θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για εσάς. Εσείς πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε.

Πρέπει να κρατήσετε έναν σταθερό ρυθμό και να προχωράτε με σταθερά βήματα. Να αλλάζετε τη ζωή σας, μια σελίδα την ημέρα.

Αν σταματήσετε, θα γυρίσετε πίσω στον παλιό τρόπο σκέψης σας. Σε αυτόν που σας οδήγησε και σας εγκλώβισε σε μια κατάσταση που αποτύχατε πολλές φορές να αλλάξετε. Αν είσαστε συνεπείς και ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΕΣ σχετικά με αυτό που πρόκειται να γίνει στις επόμενες ημέρες, θα παίρνετε διαφορετικές αποφάσεις και θα κάνετε πράξη όλα όσα θέλατε μέχρι σήμερα στη διατροφή σας.

Το σύμπαν θα σας υποστηρίξει.

Οι σκέψεις σας δίνουν σχήμα στο σώμα σας.

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόσαστε σε αυτό το σημείο είναι ότι Ο Νόμος Της Έλξης είναι ένας από τους σημαντικότερους τόνους σε όλο το Σύμπαν και ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ! Δεν απενεργοποιείται ποτέ.

Αν λοιπόν έχετε μια συνεχή συζήτηση με τον εαυτό σας ή με τους γύρω σας σχετικά με το ότι οι δίαιτες είναι δύσκολες ή ότι το αδυνάτισμα είναι πολύπλοκη διαδικασία, μαντέψτε… Αυτή θα είναι η πραγματικότητα σας!

Σχετική Βιβλιογραφία

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Tο Bιβλίο της Έλξης
Rhonda Byrne (Ρόντα Μπέρν)

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ
Οι βασικές διδαχές του Αβραάμ
Γιώργος Μπαρουξής

Αν αλλάξετε τις ιστορίες που λέτε για εσάς και ενθουσιαζόσαστε για τις ΝΕΕΣ ιστορίες σας και ΝΙΩΘΕΤΕ (αυτό είναι το σημαντικότερο) πώς θα είναι όταν θα έχετε χάσει πολλά κιλά και θα είσαστε ευτυχισμένες. Τότε ΣΙΓΟΥΡΑ το Σύμπαν θα αρχίσει να συμπεριφέρεται γύρω σας, σύμφωνα με τα νέα σήματα που θα στέλνετε εκεί έξω.

Ακόμα και αν σας φαίνεται παράξενο ή δύσκολο επειδή δεν έχετε διακρίνει μέχρι τώρα αυτά τα αποτελέσματα, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! Συνεχίστε να λέτε στον εαυτό σας την νέα ιστορία έτσι ώστε να την ποτίσετε στα κύτταρα σας μέρα με την ημέρα και να γίνει τελικά κομμάτι της ίδιας σας της ύπαρξης.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται, ΑΝ είσαστε συνεπείς με την νέα ιστορία σας.

Έχω διαβάσει πολλές σχετικές ιστορίες.

Έχω δώσει τις ίδιες συμβουλές σε φίλους και φίλες πολλές φορές. Έχω δώσει τις ίδιες συμβουλές και στον εαυτό μου. ΟΛΟΙ όσοι δοκίμασαν και συνέχισαν να σκέφτονται έτσι τα κατάφεραν.

Μπορείτε να τα καταφέρετε κι εσείς. Είμαι σίγουρος!

Περιμένω να ακούσω τα νέα σας. Δεν βιαζόμαστε.

Αφήστε μου το σχόλιο σας και πείτε μου αν λειτουργεί η νέα ιστορία σας. Πείτε μου αν η ζωή σας έχει αλλάξει διαδρομή και αν όλα είναι πιο εύκολα τώρα που ελέγχετε τον κόσμο γύρω σας!

2 σκέψεις για το “Αλλάξτε Μόνο Μια Σκέψη Και Θα Χάσετε Βάρος”

  1. ΔΗΜΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΛΑ

    Εννα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες συμβουλές σας.Δεν είναι το μυστικό η διαίτα ολλα είναι στο μυαλό μας.

    1. Γιώργος Καρτάλιας

      Χαίρομαι που βρίσκεις ενδιαφέροντα όσα γράφω. Εύχομαι όλοι να πετύχουμε τους στόχους που θα “καρφώσουμε” στο μυαλό μας αυτόν τον χειμώνα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top