Τα Δυο Άγνωστα Χαρακτηριστικά Της Καλύτερης Δίαιτας Αδυνατίσματος

Είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε βρει την απόλυτη λύση στο αδυνάτισμα μέχρι τώρα. Θεωρείτε ότι βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα συμπληρώματα και στις εξωτικές δίαιτες.

Δώστε μου λίγο την προσοχή σας…

Τα Δυο Χαρακτηριστικά Της Καλύτερης Δίαιτας Αδυνατίσματος

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για την “καλύτερη δίαιτα αδυνατίσματος”, θα βρείτε πάνω από 200 χιλιάδες αποτελέσματα (αν το γράψετε χωρίς τόνους). Στην συντριπτική πλειοψηφία των αποτελεσμάτων, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια διαφωνία σχετικά με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί κανείς να χάσει βάρος.

Σε κάποιες σελίδες θα διαβάσετε ότι η καλύτερη λύση είναι οι δίαιτες με χαμηλά λιπαρά.

Σε κάποιες άλλες, με πιο μοντέρνες αντιλήψεις (όπως και η δική μου), θα βρείτε έρευνες και χειροπιαστές αποδείξεις, ότι οι υδατάνθρακες είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κόψετε για να μπορέσετε να κάψετε λίπος.


Matcha Slim

Το Matcha Slim
Αλλάζει Τα Δεδομένα
Στο Αδυνάτισμα Και Την Ευεξία!

Είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τσάι αδυνατίσματος. Οι πρώτες εντυπώσεις μέσα στο 2024 είναι θετικές και η ανταπόκριση των χρηστών εξαιρετική!

Διάβασε την ειλικρινή αξιολόγηση μου.

*(Θα σου δώσω link για 50% έκπτωση!)


Θα βρείτε επίσης σελίδες και blogs όπου η γλουτένη είναι κάτι σαν μια στρατιά από Minions που ράβουν τα ρούχα σας όλο και πιο στενά, τις νύχτες… Ενώ κοιμάστε.

Η μέτρηση θερμίδων είναι εδώ και χρόνια μια δημοφιλέστατη προσέγγιση βέβαια.

Είναι άλλωστε και ο πιο ασφαλής τρόπος κλεισίματος μιας συζήτησης σχετικά με το αδυνάτισμα. Όταν υπάρχει μια διαφωνία σχετικά με το πρόγραμμα που ακολουθεί κανείς, αναφέρουμε ένα “πάντα έχουν σημασία οι θερμίδες όμως” και η κουβέντα λήγει κάπου εκεί.

Υπάρχουν επίσης και νέες τάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν σε γενικές γραμμές με την διαλειμματική νηστεία αλλά και τους αποκλεισμούς συγκεκριμένων ομάδων τροφών από την διατροφή μας.

Γιατί η παχυσαρκία νικάει πάντα στην μάχη;

Για μισό λεπτό… Γιατί η παχυσαρκία νικάει πάντα στην μάχη;

Όλες αυτές οι επιλογές, στηρίζονται σε επιστημονική έρευνα και σε πραγματικά αποτελέσματα ανθρώπων που δοκίμασαν τα συγκεκριμένα προγράμματα.

Προσωπικά λατρεύω την δίαιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες και μπορώ να παραθέσω ατέλειωτες σελίδες με έρευνες που δείχνουν ότι έχει αποτελέσματα. Μπορώ επίσης να σας μιλήσω πολλές ώρες, για το πώς καταφέρνω εγώ να χάσω βάρος.

Επιτέλους… Τι λείπει από την συνταγή;

Δεν θα σας ταλαιπωρήσω άλλο. Θα το πω με απλά λόγια και θέλω να το θυμόσαστε πολύ καλά!

Η Καλύτερη Δίαιτα Είναι Αυτή Που Μπορείτε Και Θέλετε Να Την Κρατήσετε Για Μια Ζωή

Όχι για μια εβδομάδα. Όχι για έναν μήνα. Ούτε καν για έναν χρόνο. Η καλύτερη δίαιτα είναι αυτή που θα επιλέξετε για να την ακολουθήσετε ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Σταματήστε να μετράτε θερμίδες. Σταματήστε να βασανίζετε το σώμα σας με επιλογές που δεν θα κρατήσουν για καιρό. Σχεδόν πάντα τα αυστηρά προγράμματα δίαιτας κρατούν τα αποτελέσματα τους για όσες μέρες κράτησε και η δίαιτα!

Το να βρίσκεστε συνεχώς με το σημειωματάριο ή με κάποια εφαρμογή στο κινητό σας και να μετράτε θερμίδες, είναι σαν να ασχολείστε με το δέντρο, ενώ το δάσος πυκνώνει γύρω σας.

Σταματήστε να μετράτε θερμίδες

(Εικόνες: InsideOutWithCourtnayrd.com, )

Θέλω να κρατήσετε δυο λέξεις κλείνοντας την σελίδα μου.

“ΜΠΟΡΕΙΤΕ”

Σκοπός είναι να μπορείτε να ακολουθήσετε μια δίαιτα, χωρίς να πιέζεστε.

Όλες οι δίαιτες έχουν αποτέλεσμα. Άλλες είναι πιο γρήγορες ενώ άλλες είναι πιο εύκολες. Άλλες περιέχουν φαγητά που σας αρέσουν, αλλά στηρίζονται πολύ σε συμπληρώματα και χάπια αδυνατίσματος, ενώ άλλες σας ταλαιπωρούν υποβάλλοντας σας σε πείνα και εξάντληση.

Μείνετε μακριά από όλα αυτά.

Διαλέξτε κάτι που να μπορείτε να το συνεχίσετε για μια ζωή. Δεν μπορείτε να παίρνετε για πάντα λιποδιαλύτες (επιλογή μου όπως θα ξέρετε είναι το Phen375), ακόμα και αν έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα σας.

Δεν μπορείτε να κάνετε δίαιτες πείνας (χημικές θα έλεγα καλύτερα) και να ακολουθείτε προγράμματα που ταλαιπωρούν το σώμα σας και κάποια στιγμή σας αναγκάζουν να λυγίσετε και να αρχίσετε να τρώτε περισσότερο από πριν.

Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο διατροφής που να μπορείτε να ακολουθήσετε για τουλάχιστον 100 χρόνια.

Όλοι έχουν αποτέλεσμα. Σας το έγραψα και πριν. Διαλέξτε κάτι εύκολο και μάθετε τα πάντα γύρω από αυτό. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας και μην σταματάτε πουθενά!

“ΘΕΛΕΤΕ”

Είναι πολύ σημαντικό, να σας αρέσει το πρόγραμμα που ακολουθείτε. Να ανυπομονείτε να δοκιμάστε την επόμενη συνταγή. Να λιγουρεύεστε το επόμενο σνακ που σε καμία περίπτωση δεν θα σας το επιβάλει κάποιο πρόγραμμα.

Για όνομα του Θεού… Κανείς δεν ανυπομονεί να φάει νερόβραστο λάχανο με λεμόνι!

Για πόσο καιρό μπορείτε να τρώτε κάτι τέτοιο; Ακόμα και αν έχει τρομακτικά αποτελέσματα στο σώμα σας μια διατροφή με απαίσια πράγματα… Μόλις τελειώσει το χρονοδιάγραμμα της καλύτερης δίαιτας για κοιλιά, τι θα συμβεί; Θα επιστρέψετε στην προηγούμενη σας κατάσταση; Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Όχι, να πάρει η ευχή…

Βρείτε κάτι που να ταιριάζει στα γούστα σας και να ΜΗΝ διώχνει τα κιλά με την ταχύτητα της αστραπής!

Έχετε δει με πόση χαρά μιλούν οι vegetarians για τον τρόπο που διατρέφονται; Προσωπικά διαφωνώ κάθετα με τις επιλογές τους. Όμως έχετε δει το χαμόγελο τους;

Έχουν αποτέλεσμα. Είναι υγιείς. Νιώθουν όμορφα.

Μπορεί να κάνουν την χειρότερη διατροφή στον κόσμο. Σίγουρα όμως ΜΠΟΡΟΥΝ να την ακολουθούν και ΘΕΛΟΥΝ. Είναι ένας τρόπος ζωής που τους γεμίζει και σίγουρα έχουν καλύτερη υγεία από όλους όσους ακολουθούν την τέλεια δίαιτα για λίγο καιρό και μετά συνεχίζουν από εκεί που είχαν μείνει.

Αφήστε Λίγο Το Δέντρο Και Ασχοληθείτε Με Το Δάσος

Είμαι σίγουρος ότι πάνω κάτω, μπορείτε να ονοματίσετε περισσότερες δίαιτες από όσες μπορώ εγώ. Έχετε διαβάσει ατέλειωτα άρθρα σχετικά με γνωστές, παράξενες ή εντελώς άγνωστες δίαιτες.

Θέλω να βρείτε κάποια που να σας αρέσει. Κάποια που να μπορείτε και να θέλετε να την ακολουθήσετε για μια ζωή. Δεν έχει σημασία ποια θα είναι. Θα έχει αποτέλεσμα κάποια στιγμή. Σας το υπόσχομαι!

Θέλω επίσης πριν φύγετε, να διαβάσετε σχετικά με το πώς θα αλλάξετε την ζωή σας, μια σελίδα την ημέρα και να κάνετε share το άρθρο μου, αν πιστεύετε ότι σας βοήθησε.

Να προσέχετε τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν! Γιώργος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top