Αφιέρωμα: “Πώς Θα Μπορέσω Να Χάσω Κιλά;” – ΕΙΣΑΓΩΓΗ

30 Shares

Το αδυνάτισμα είναι μια εύκολη υπόθεση που δυσκολεύει πολλούς ανθρώπους. Δεν θα μιλήσουμε για θερμίδες ή για λιπαρά και υδατάνθρακες. Θα μιλήσουμε για εσάς!

Πριν λίγες μέρες, η Σοφία, μια φίλη μου στο Facebook μου έκανε μια απλή ερώτηση που στην πορεία αποδείχτηκε ότι είχε μια δύσκολη απάντηση. Με ρώτησε λοιπόν:

“Τι είναι αυτό που θα με ενθαρρύνει να ξεκινήσω δίαιτα;”

Ήταν το μοναδικό ερώτημα που έγινε σε εκείνο το post μου και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι ταίριαζε απόλυτα με την θεματολογία της ιστοσελίδας μου.

Χάρηκα ακόμα περισσότερο όταν κατάλαβα ότι δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση το να γράψω κάτι αξιόλογο. Κάτι που πραγματικά θα έδινε μια ουσιώδη απάντηση. Μια απάντηση που θα βοηθούσε τον κόσμο να κάνει την αρχή. Να αλλάξει το σώμα και τη ζωή του.

Screenshot από Facebook

Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να γράψω άλλο ένα άρθρο με κοινότυπες συμβουλές που επαναλαμβάνονται συνεχώς σε περιοδικά και ιστοσελίδες. Δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να περιορίσω τις συμβουλές πάνω σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, στα πλαίσια ενός ακόμα ανιαρού άρθρου με ευκολονόητες προτάσεις αδυνατίσματος.

Δούλεψα αρκετά λοιπόν και ετοίμασα μια σειρά από 4 άρθρα, όπου έβαλα τα δυνατά μου να σας δείξω έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του αδυνατίσματος, αλλά και της διατροφής γενικότερα.

Θα δημοσιεύω ένα κάθε Κυριακή, αλλά αν κάνετε κάποιο like ή share, θα μπορείτε να τα διαβάζετε πολύ πιο σύντομα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όλες τις κοινοποιήσεις που θα κάνετε. Μπορούμε να βοηθήσουμε φίλους και φίλες που έχουν ανάγκη να βρουν τον τρόπο να αρχίσουν κάποιο πρόγραμμα αδυνατίσματος, αλλά μέχρι σήμερα δεν βρήκαν κάποια βοήθεια.

Τίτλοι Των Άρθρων Του Αφιερώματος “Πώς Θα Μπορέσω Να Χάσω Κιλά;”

  1. Μέρος 1ο: ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ
  2. Μέρος 2ο: ΤΟ ΓΙΑΤΙ
  3. Μέρος 3ο: Η ΑΛΗΘΕΙΑ
  4. Μέρος 4ο: Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ

Αν θέλετε να γράψω στο μέλλον σχετικά με κάποιο δικό σας πρόβλημα, αφήστε μου ένα σχόλιο. Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μου, έτσι ώστε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα μου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *